İş yerine yakın Şok Market’ ten zaman zaman kafa cilası için meşrubat veya kola alırım. Dün Litrelik Coca Cola Lime alıp kasada 17,5₺ olduğunu görünce erkek kasiyere “Stok yapmak lazım, her şubede var mı?” diye sorunca evet dedi. Bugün yine aynı markete gidip yine sadece Lime alıp kasaya geçtim. Bu defa daha önce de karşılılaştığı 19 yaşındaki çıtır kasiyer vardı. Kolayı kasadan geçirdikten sonra kasiyer çıtır “Tadı nasıl, güzel mi?” diye sorunca; ”En güzeli bu !” dedim. Bunun üzerine “Bunun bir de kırmızı olanı var ben onu seviyorum” dedi. ”Ben hiç ınu görmedim?” ”Geçen sene geliyordu ama artık gelmiyor, tavsiye ederim.. i Bu esnada başka müşteri kasaya gelince muhabbeti kestim ve kolayı aldığım gibi parka geçtim… |
Kasiyer Tadını Sevdin mi Diye Sordu
-
-
https://forum.donanimhaber.com/kasiyer-giymetli-urunu-cihazdan-gecirmeden-verdi--160247593
https://forum.donanimhaber.com/kasiyer-kokladi--160216742
Bir sonraki alışverişte kasiyerin ne diyeceğini, hangi davranışlarda bulunacağını merak etmeye başladım...
-
-
senden tatlı olamaz diyeydin -
tepecikli mi sordu bunu?
@Yotundaşi -
@Yotundaşi sen mi sordun bebişim?
-
-
adam benim kadınlarla ömrümde yaşamadığım muhabbeti bir günde yaşıyor valla helal olsun.
tam bir alfa kurt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 25 Aralık 2024; 13:54:3 > -
1,5 senedir, kızı yaşında bir karıya, kendisini defalarca kere ektiği halde bile hala daha para yedirmeye ve buluşmak için yalvarmaya devam eden ve "yapma, etme" diye defalarce kere bunu uyaran arkidişlerine inat, bunlara kulak tıkayan betalar betası bir herüfe alfa kurt dedin ya, artık senin kafa iyice göçmüş ve kurtarılamaz hale gelmiş demektir...
-
Bayan kasiyer sormuş
-
Hayır bebişim
-
"Muhtemelen yirmili yaşlardaki kıza sulanan bir yaşlı, bunu birgün oraya çivilerler"
diye düşündüm ahaha, komik mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X