Şimdi Ara

KASK ve MOTORSiKLET KIYAFETi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fiyat performans orani iyi olan kask ve koruyucu motorsiklet kiyafeti ariyorum...
    Bilgisi olan arkadaslar fikir verirlerse cok sevinirim...

• SPIDI MONT ve NOVA KASK
  • mont 300 € civarı, kaskı bilmiyorum ama ikisi de çok kalite
  • Teşekkürler flogart peki sen kullaniyormusun montu. pantolon dahil degil dimi montun fiyatına...
  • fiyat/performans önemli bişiy ama özellikle kask konusunda fiyat değil sadece performansa bakacaksın, kalite alacaksın!

türkiye ve motorsiklet şartları belli, hem araba sürücüleri hem yollar... allah korusun kaza olursa beynini kask koruyacak ucuza kaçma...
  • Aslinda kask çok önemli bunu kabull ediyorum fakat ben bir ögrenciyim bu nedenle fiyat performans oranini önemsiyorum.
    NOLAN n61 seri kasklari uygun fiyata nerden bulabilirim.
  • bende CLOVER mont ve X-LITE (NOLAN TECNOLOGY) kask var ikisinin toplamı 1200 YTL civarı...

eldiven 150 YTL

dizlik ve dirseklik (montta yoksa) 120 ERO

toplam 1500 YTL civarı....

sakın ucuza kaçayım deme hayatımız giç ucuz değil çünkü değil mi? bu alacakların motrdan daha önemli unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vespa için kask mont tavsiye
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kullanmıyorum, daha doğrusu en yakın arkadaşım kullanıyor ordan biliyorum, pantolon dahil değil fiyata, ama pantolona gerek yok diye düşünüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: fatar

Teşekkürler flogart peki sen kullaniyormusun montu. pantolon dahil degil dimi montun fiyatına...
  • kask fiyat berformans olarak airoh tavsiye ederim sirkeci aydın motorda:150.euro civarı ..peşin alımda indirim olur..
    mont da revit..200 euro civarı yine peşinde indirim var..sirkeci özen motorda...
    bu yazdıklarım fiyatı ucuz kalitesi iyi ürünler...
    para sorun değil dersen;
    mont dainese .kızıltoprak mototaş
    kask shoei sirkeci özen motor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.