< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben ikinci el alacak olsam ilk olarak hasar yetkili serviste mi yapılmış dışarıda mı yapılmış kontrol ederdim. Dışarıda yapılmışsa listeden çıkartıyorum şimdi 320i bakıyorum mesela, adam hasarı sanayide yaptırmış kayıt yok, varsa bile ufak tefek kayıtlar. Araca güvenip alamıyorum. 15000 hasar kayıtlı var girmiş yetkili servise gereken ne varsa değiştirilmiş. Araç gözümde değerleniyor
|
İşlem hangi araca yapıldı ise hasar kaydı o araca yansır kimin sigortasından yapıldığı farketmez. Yılda 200 lira fark için cepten 2500 lira vermek mantıklı değil. Muhtemelen seneye kaza yapmazsanız bir üst dilime geri çıkarsınız. Araca hasar yansimamasi için kalkıp o kadar para vermek pek dürüst bir davranış değil. Size değil bu son söylediğim.
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44cihan44 -- 1 Mart 2018; 21:45:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 1 Mart 2018; 22:50:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44cihan44 -- 1 Mart 2018; 22:59:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 1 Mart 2018; 23:0:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44cihan44 -- 1 Mart 2018; 23:23:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|