Şimdi Ara

kasko fiyatları çok uçuk rakamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ne ya daha geçen sene 510 tl ye yaptırmıştım şimdi 600 tl istiyorlar bu kadar zammı olur

10 çeşit kasko var hepsi birbirine yakın değerler veriyor ama içlerinde iyi olanları almak lazım yoksa işi zora sokarlar

mesela 2004 albea var değeri 13000 tl

önemli olan aracın değerini kaç gösteriyorlar piyasayla aynımı o zaman sorun yok buna dikkat etmek lazım,birde ödenen paraya dikkat etmek lazım
    mesela yıllık eski bir araç için 400 tl olması lazımken bunlar 600 tl istiyorlar
    sanki sıfır araba,zaten değeri nedirki sen 600 tl istiyorsun,iyikinde % 50 indirimden 5 senelik sorun olmayışı karşılığı % 50 indirimden faydalanıyoruz yoksa 1000 tl alcaklardı
    zaten araba kaç para 13000 tl lik araba için yıllık 1000 tl hemde eski araç için yuh yani

90 tl birden zam yapmışlar birde % 50 indirime rağmen o halde indirim olmasa 180 tl zam oluyor bir senede bu kadar zammı olur 180 tl yuh
    hangi kasko diye merak ederseniz aslında hepsi birbirine yakın rakamlar bu axa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulut7372 -- 27 Eylül 2012; 16:13:32 >

• kardeş senin yine iyiymiiş. benim 2005 chevrolet kalos var en ucuz kasko 1500 tl çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut7372

bu ne ya daha geçen sene 510 tl ye yaptırmıştım şimdi 600 tl istiyorlar bu kadar zammı olur

10 çeşit kasko var hepsi birbirine yakın değerler veriyor ama içlerinde iyi olanları almak lazım yoksa işi zora sokarlar

mesela 2004 albea var değeri 13000 tl

önemli olan aracın değerini kaç gösteriyorlar piyasayla aynımı o zaman sorun yok buna dikkat etmek lazım,birde ödenen paraya dikkat etmek lazım
    mesela yıllık eski bir araç için 400 tl olması lazımken bunlar 600 tl istiyorlar
    sanki sıfır araba,zaten değeri nedirki sen 600 tl istiyorsun,iyikinde % 50 indirimden 5 senelik sorun olmayışı karşılığı % 50 indirimden faydalanıyoruz yoksa 1000 tl alcaklardı
    zaten araba kaç para 13000 tl lik araba için yıllık 1000 tl hemde eski araç için yuh yani

90 tl birden zam yapmışlar birde % 50 indirime rağmen o halde indirim olmasa 180 tl zam oluyor bir senede bu kadar zammı olur 180 tl yuh
    hangi kasko diye merak ederseniz aslında hepsi birbirine yakın rakamlar bu axa

Merhaba,

Bildiğiniz üzere şirketler farklı çalışıyor, herkesin fiyat politikası farklı ve ayrıca sigortada ters orantı mantığı vardır yani araç ne kadar eskiyse ( model olarak ) model yılı baza alınıyor ve fiyat pahalı çıkıyor, yeni araçlar sıfır araçlar daha ucuz çıkıyor, eski aracın parça sıkıntısı vs., daha önceki hasar geçmişine bakılarak fiyat çıkartılır.

Ve Türkiye'de hasar oranları yüksek olduğu için, ( bazı insanlar bilerek hasar çıkartıyor ve şirketleri dolandırıyor ) bu da senin benim sırtımdan çıkartılıyor, malesef ki bu ülkede böyle olaylar oluyor, karşılaştığım örnekler olduğu için söylüyorum, bu da prim fiyatlarına yansıtılıyor..

Sizin yenileme kasko fiyatınız gayet iyi çıkmış, geçen sene Axa daha iyi fiyatlar çıkartıyordu evet ama bu sene artırdı, demek ki aldığı hasar oranı yükselmiş.

İyi Günler...

• Acenteden (Axa Sigorta) poliçeleri yenilemek için aradılar, geçen sene yaklaşık 550 TL olan kasko 700 TL olmuş.
  • 2009 dacia sanderoya en düşük 1400 teklif verdiler. arabada hiç kaza yok, bende şimdiye kadar Allah'a şükür kaza yapmadım. Buna ragmen 1400- 1900 arası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.