Şimdi Ara

Kasko hakkında: Sürücünün ve ruhsattaki ismin farklı olması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. inşallah yarın resmi işlemleri halledip 2008 model ikinci el bir getz sahibi olucam eh,istanbul trafiğinde olmazsa olmazlardan birisi kaskodur. fakat kasko ile ilgili ufak bi sorum var: arabanın resmi işlemlerini acil bir şekilde şehirdışına çıkmam gerektiğinden kardeşime yaptırcam ve vekaletim onda olmadığı için araç onun üzerine olacak. peki,araç onun üzerineyken kasko yaptırırsak ve ben direksiyondayken kaza yaparsam kasko ödeme yaparmı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• kasko ucuz olsun diye tek şoför seçeneğini seçmezseniz, sürücünün ehliyetli ve alkolsüz olduğu sürece ve aracın kiralık olmadığı kesinse kasko her türlü ödemeyi yapmak zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W_R_11 -- 27 Temmuz 2009; 0:07:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreadMaster

selam arkadaşlar. inşallah yarın resmi işlemleri halledip 2008 model ikinci el bir getz sahibi olucam eh,istanbul trafiğinde olmazsa olmazlardan birisi kaskodur. fakat kasko ile ilgili ufak bi sorum var: arabanın resmi işlemlerini acil bir şekilde şehirdışına çıkmam gerektiğinden kardeşime yaptırcam ve vekaletim onda olmadığı için araç onun üzerine olacak. peki,araç onun üzerineyken kasko yaptırırsak ve ben direksiyondayken kaza yaparsam kasko ödeme yaparmı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ehliyetin varsa ve poliçede tek sürücü indirimi uygulanmadı ise kasko ödemeyi yapmakla yükümlüdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.