Şimdi Ara

Kasko koşulları hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ,bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz.

1-Sigorta şirketi alacağım sıfır arabanın fatura miktarı üzerinden mi yoksa kendi belirledikleri fiyat üzerindenmi kasko bedelini baz alacak?

2-Ben kasko içindeki deprem,yangın,sel,terör gibi koşullardan hangilerini istersem yaptırmayabilirim ve bunlardan kalem başına kaç lira düşer kasko masrafım?

• 1. Devletin belirlediği kasko değer listesindeki fiyatlar neyse o yada o listeden max %10 revizyonlu.... tabi üstüne eklettiğiniz aksesuar kadar ekleme yapabilirsiniz o ayrı...

2. evet yaptırmayabilirsiniz, bunların maliyeti çok çok büyük farklar yaratmayacaktır(max %30) ama zararı belki bir araç olacaktır size.... bunuda unutmayın...
  • teşekkürler.
    Aynı sigorta şirketine ait farklı şubeler full kasko vermelerine rağmen farklı fiyatlar çıkıyorıyorlar.
    Kasko şartlarını şeçerken bir oyun çeviriyorlar.Nelere dikkat etmek lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobiuska -- 6 Mart 2012; 23:50:16 >
  • olumlutarafından bakarsak, bu iş acentenin veya müşteri temsilcisinin o anki elindeki indirim verebilme gücü ile ilgilidir... gecen günlerdede söylemiştim bizim şirkette %25e kdr indirim verebilme hakkımız var özel durumlarda...

ancak olumsuz tarafından bakarsakta teminatların eksik olma veya poliçenin muafiyetli olma gibi durumları var ozmnda sizin alacağınız poliçenin eksilmesi gibi bir durum ortaya çıkıyor....

mümkünse bu işi yparken ya gerçekten profesyonel bi kişi/kurum/acente vs ile çalışın yada bir bilenden yardım alın :)

quote:

Orjinalden alıntı: mobiuska

teşekkürler.
    Aynı sigorta şirketine ait farklı şubeler full kasko vermelerine rağmen farklı fiyatlar çıkıyorıyorlar.
    Kasko şartlarını şeçerken bir oyun çeviriyorlar.Nelere dikkat etmek lazım ?

• Buradan değişik firmaların kasko işlemlerinde uyguladıkları ücretlere ulaşabilirsiniz:

http://www.sigortam.net/arac/1.asp
  • kimse yanlış anlamasın ama sigortam.net evet güzel bir firma pek çok yerden teklif alabiliyorsunuz...

ancak müşteri geri hizmeti ve iletişimi konusunda biraz eksikler(çok eksikler ama şimdi yermemek lazım onlarıda)
    ben olsam benimle ylda bir görüşen bir acente ile çalışcağıma her zmn aradığımda işimi görebilecek biri ile çalışmayı yeylerim...
  • emeğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobiuska -- 6 Mart 2012; 23:49:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chino

kimse yanlış anlamasın ama sigortam.net evet güzel bir firma pek çok yerden teklif alabiliyorsunuz...

ancak müşteri geri hizmeti ve iletişimi konusunda biraz eksikler(çok eksikler ama şimdi yermemek lazım onlarıda)
    ben olsam benimle ylda bir görüşen bir acente ile çalışcağıma her zmn aradığımda işimi görebilecek biri ile çalışmayı yeylerim...

tavsiye edebileceğiniz bir şirket???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.