Şimdi Ara

KASKODAN ANLAYANLAR ACİL CVP PLS..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model Astra essentia 1.4-93.000km araç aldım 2 gün önce... sigortam.net sitesinden kasko teklifi alıyorum..Araç değeri 20.200 tl çıkıyor.Benim bildiğim 2.el satış değeri kasko değerinden düşüktür ama bu aracı geçen hafta 25.000 TL'ye almıştım..Burada tuhaflık yok mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthawker -- 18 Temmuz 2012; 20:56:35 >

• Aracınızın kasko değeri 24.250 tl (opel astra hb 1.6 enjoy) olarak gözüküyor. Anladığım kadarı ile poliçe primi düşük çıksın ve kendilerini tercih edin diye aracınızın değerini düşük göstermişler.
  • Merhaba,

Bir sigorta acentesi olarak, sigortacılığın bir hizmet sektörü olduğunu söylüyor ve olası bir hasar durumunda muhatap alacağınız birilerinin olması gerekliliği sebebi ile, poliçelerinizi canlı kanlı, işini iyi yapan bir acentadan yaptırmanızı tavsiye ederim.
    Zaten böyle bir acenteye gitmiş olsaydınız, sorduğunuz sorunun da yanıtını anında alırdınız. Banka şubelerinden ve internet üzerinden sigorta yaptırmaya son....

Saygılarımla,

www.limonsigorta.com
  • ben kanlı canlı yaptırdım kaza yapınca anladimki oda fayda etmiyor fatura altı işleme müsade eden bir sigorta şirketi olduktan sonra doladirilanda kedi değil siz olunca ruhu kipirdamayan sigorta dolandiriciligini sadece.kendilerine olunca kullanan bir sistemde ha internetten ha bankadan ha acenteden hiç farketmez sonuçta sözleşme belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

ben kanlı canlı yaptırdım kaza yapınca anladimki oda fayda etmiyor fatura altı işleme müsade eden bir sigorta şirketi olduktan sonra doladirilanda kedi değil siz olunca ruhu kipirdamayan sigorta dolandiriciligini sadece.kendilerine olunca kullanan bir sistemde ha internetten ha bankadan ha acenteden hiç farketmez sonuçta sözleşme belli

Aslında yazdıklarınıza cevaben çok şey yazılabilir. Ama kısaca bir kaç cümle söyleyeceğim.
    Sanırım yaşamış olduğunuz bir sorun var ve bunun sonucu olarak böyle düşünüyorsunuz. Kurduğunuz cümleleri anlamak zor olsa da, bazı şeylerin cevabını kendi kendinize zaten vermişsiniz.
    Kaza veya hasar (tüm sigorta branşları için) insanların hergün yaşadıkları gündelik hayatın olağanlarından değildir. Kaza yapan birisinin, o panik hali ile, ben ne yapacağım şimdi diyen gözlerle etrafa nasıl bakındığını gördünüz mü hiç? Gece yarısı ne kadar çok telefon alıp akıl danışıldığını biliyormusunuz? Doğru yol gösterilip, doğru işler yapıldığında hasar tamir sürecinin nasıl kısaldığını biliyormusunuz? Özellikle net olmayan hasarlarda, iyi niyet prensibi çerçevesinde ödenmeyecek bir çok hasarın nasıl ödenebildiğine şahit oldunuz mu hiç?

Saygılarımla,

www.limonsigorta.com

• Sabahın 4 de kaza yapınca insan çok şeye şahit oluyor merak etmeyin

Sözleşmede ne yazıyorsa o sizden farklı sozlesmemi var yoo aynı ödemede zorluk cikartirlarmis mahkemeye verince zaten yasal faizi ile alıyorsun sadece portföyü sağlam olan sayılı sigortacı iseniz oda her insana yapılmaz sizi dinlerler gerisi boş bir hikaye kaza ve diğer işlemlere zaten sigorta ile muhatapsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.