Şimdi Ara

Kaskodan kazasiz far degisimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler farlarimi komple yetkili servisten kasko ile degistirmek istesem ucretsiz degisim saglarmiyim ?
    Farlarin tanesi serviste 2 3 milyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef benimkinin içi su aliyordu yine deismediler sonra ufak bi kazam oldu tampon deisti farida çatlatti servis öyle deistirdik benim farda 900tlydi afl olsa 3 bin liraymış.

• mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Benimkide afk tarzi far kendim degistiremem pahali sadece ampullerinin tanesi 150 tl yillik 1 kere cam yada far degisimi yapan koskolar varmis kaskoya sormadan buraya bi yazayim dedim

Kaskodan ucretli degistirsem tramere girseler eskileri saklasam satarken zorluk cekermiyim ?

• Lınc L kullanıcısına yanıt
    Farların sıkıntısı ne niye deistirmek istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Malesef benimkinin içi su aliyordu yine deismediler sonra ufak bi kazam oldu tampon deisti farida çatlatti servis öyle deistirdik benim farda 900tlydi afl olsa 3 bin liraymış.

hocam kaskodan aracın eksiğini gidermek için illa kaza mı yapmak lazım. yani kaza tespit tutanağı mı istiyorlar.
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Plastiginde cok cizik var vede buhar yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 19 Kasım 2017; 14:43:21 >
  • m_b_68 kullanıcısına yanıt
    Bazı firmalar mini onarımlık hasarları tramere girmiyor (300-500 tllik hasarlar)ama genelde beyanlı tutanakla yapiliyor,ve tramere işliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sol farda öyleydi işte mecbur kırıp deistidiler. Çıkma alıcaktım ama onlarda genelde tamirli oluyormuş son çare hazır tampon değişirken farıda kırıp hasar kaydini şişirip deistiler.Hasar kaydından korkmuyorum fotoğrafları duruyor ama yeni yapacağım kasko %45 daha pahalı cıkıyor bende bu sene kasko yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 19 Kasım 2017; 14:50:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.