Şimdi Ara

aracima kasko yaptirmalimiyim? 2011 fiorino

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araci 60.000 tl ye aldim 2011 model 390.000 km de sol on camurluk degisik bagaj kapaginda lokal boya var sag surgulu kapida yarim boya var

Yani aracin boya degisen durumu cok kotu degil km yuksek torpido dosemeler kotu durumda

Eşek niyetine binmeye aldik 1300 lira kasko teklif geldi kararsizim sizce yaptirmalimiyim?

aracima kasko yaptirmalimiyim? 2011 fiorino

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün kaza yapsan tamponu boyatsan 300-500 arası istiyolar. Bide farın ayağı kırık olsa değiştirsen daha da artacak. Bu eşeğe 1300 lira verdilerse yaptır. En azından içinde rahat eder. Suçsuz da olsan trafiği beklemeden kaskondan yaptırırsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah korusun range rovera falan vurursunuz sigorta karsilayamaz hele doların son ucuslariyla parca fiyatları uçtu.
    Bence yaptırın kafa rahat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şahsen yaptırmazdım ayrıca araca sanki daha çok yük eklenebilir geldi. baya boş kalmış yükleme alanı aracima kasko yaptirmalimiyim? 2011 fiorino 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkaya römork şart. Yağını çıkartmaya yemin etmişsiniz belli

• Ülkedeki ekonomik durum öngörülemiyor, parca fiyatları almıs basını gitmis ve bu kış sert geçecek diyorlar riske atmayın kasko yaptırın çatı matı düşer arabaya bir şey olur Allah korusun başınız ağrımasın derim.

Aynı ayarda arabamız var, biz 3 yıldır yaptırmadan kullanıyorduk ufak tefek şeyler dışında problem olmadı ama bu sene yaptıracagız

• Kasko, %100 kusurlu olduğunuz durumda bile trafik sigortasının 40.000tl ye kadar yaptırdığı hasar onarım işlemlerini sınırsıza çeviriyor , sınırsız imm teminatı alınması durumunda ki ben zaten yaptırınca tekliflerde 1.baktığım sınırsız imm , 2. ise yetkili servis onarım geliyor diğerlerini eliyorum bedava olsa bile :))

Aksi halde 40 bin tl üstünü sizden mahkeme icra vs ile zorla alıyorlar.. Gerek var mı 3 4 krş icin riske girmeye..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptır hocam yaptır. Kasko, airbag, lastik vs gibi şeyleri yeri geli hayatında 1 kere kullanırsın. ( Yüksek maddiyatlı ve hasarlı kazalar için diyorum). Allah korusun milyonluk araçlar vızır vızır dönüyor piyasada. Azcık tıklasan 2 farı kırılsa bile bitirirler adamı. Böyle şeylerde bence üçe beşe bakılmadan gereken yapılmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaptırın. aracima kasko yaptirmalimiyim? 2011 fiorino 

• Fiyat iyi ben 2004 model vectra ya 2bin odemistim bu yaz

• Marifet gibi fotoğrafını da eklemiş...

• Aracın eski olması falan önemli değil. Piyasada çok fazla pahalı araç var. İmm en az 1 milyon olacak şekilde yapmak lazım. Ha kendi aracınızı gözden çıkarırsanız sadece imm sigortası var. En azından bunu yaptırmak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.