Şimdi Ara

Kaskodan önceki kazayı kasko ile yaptırabilir miyim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Febr

Neymiş o terbiyesiz yazdığım şey?

Haram paraya tenezzül edenlerin çoluğundan çocuğundan çıkmasını dilemem mi?

O sigorta firması ekmek parası kazanmak için kurulmuş. Adamın cebindeki parayı çalmaya kimin hakkı var?

Konu oraya gelince sigortanın kendisi zaten haram.sigorta şirketiyle ekmek parası kazanılmaz. Ha sigorta ha kumar, hiç farkı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Febr kullanıcısına yanıt
    Bilalden çıkmadıysa kimseden çıkmaz
    Bırakın artık hep halka mı yüklenilecek birazcık da zenginlerden çıksın
  • Memleketin haline bakınca çok masumane görünse de hem ahlaki olmaz hem de kul hakkına girer. Bence siz zorlansanız da aracınızı kendiniz yaptırın. Haram yemekten ve dolandırıcılıktan daha iyidir.
  • Hırsıza laf edenler dolandırıcılık öneriyor ve gerçekten savunuyor. Hırsıza karşı yanınızdayım, hırsızın yanında olursanız karşınızda... Başkalarının hatalarına özenmeyin.

Foruma bir şeyler oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaskonun amacı bu.
  • Anlaşılırsa dehşet cezaları var

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Dürüst arkadaşlar gözlerimi yaşarttı gerçekten ama ülkenin %50'si hırsıza,yolsuza,yalancıya ülkeyi yönetin diye oy vermişken, burada sigorta gibi soygun düzeninin parçası bir kuruluşa karşı "YAPMA! DOLANDIRICILIK" aklı vermeyi kendimde göremiyorum.

Bir yanlış başka bir yanlışı doğru kılmaz

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Buna "YAV HEE HEEE" denirdi de, işim var şimdi.

• Rabbim haram ve helali ayırt etme fikriyatı versin herkese.
  • beyanla yaptırırsınız ama ben olsam yaptırmazdım
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    Tamam canım. Öptüm baaaay...

• Sözde % 90 Müslüman olan bir ülkeyiz. Sorsan, Hâk-Hukuk herkeste tavan... Ama iş icraata gelince haksız olsa da benim iş çözülsün mantığı...

Bu arada; forumdaki son birkaç gündür okuduğum konulara gelen yorumların çoğunluğu gitgide şaşırtıyor. Forumu daha bilinçli kişilerin birleştiği topluluk olarak görüyordum. Tüm öngörüm yıkıldı... Böyle birşey olamaz. Ya yaş ortalaması çok düştü, hayat tecrübesi buna sebep oluyor, ya da gerçekten kültür düzeyi yerlerde...
  • bu bölümde yaş ortalaması ve seviye yüksek olur diye tahmin ediyordum ama şaşırmadım desem yalan olur.

Beddua edeni mi arasın hırsızlıkla suçlayanı mı ne ararsan var.

Bu arada çok dürüst takılan arkadaşalrı da referandumda gemiciği olan insanlara karşı oy vermeye davet ediyorum, madem dürüstsiniz haramzadelere imkan vermeyin.

Kişisel cevap vermeyeceğim ama anladığım kadarı ile çarpıp kaçma diyerek işlem yaptırmak mümkün.

Biraz daha araştırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 24 Mart 2017; 15:16:58 >
    Çok masum olay yapılabilir degilmi galoş giymeden yapmasın fakat

• thron kullanıcısına yanıt
    Gelin hep birlikte örgütlere oy verelim

• Bu iş biraz vicdan meselesi. Mesela benim aracımda daha önce dolu hasarı olmuştu. Kaskodan yaptırmak için otoking'e gittim, kafamızı kaşıyıcak vaktimiz yok 3 ay sonra gel dediler, aracın üstü dalgalı deniz gibi. Birde yaptıkları iş rezalet. Bende mecburen 1000 TL cebimden verip dışarıda bir ustaya düzelttirdim. Kasko firmaya çok daha fazlasını ödüyormuş, yani ben işlemi mecburen dışarıda yaptırdığım için 2000 TL'ye yakın alacağımdan vazgeçmiş oldum. Sonraki aracımda aldığımda mevcut olan bir hasarı önceki alacağıma mahsuben aynı kasko firmasından yaptırdım. Bence hak geçmedi içim rahat.
    Ama hiç alacağım olmasa girmezdim bu işe.
  • Kaskoyu kullananların %90 mı söylesiklerinize göre dolandırıcıdır.

• Bence bu işe hiç bulaşmayın.
    Anlaşılır çünkü.
    Araç arkadan ne kadar hasarlı bilmiyorum ama yeni olmuş bir kaza ile üzerinden bir kaç ay geçmiş kaza çok net anlaşılır.
    Boyası dökülen yerler pas yapmış olabilir.
    Kırık plastik yerler toz ve çamur ile kaplanmış olabilir.
    Yeni bir hasar ile eski bir hasar birbirinden ayırt edilecek ip uçları barındırır.
    Ayrıca fotoğraf çekmeniz gerekecek. Yerde kırık parça vs yok ise bu da şüpheleri güçlendirecek.

Kaldı ki kaza oluş şekline ne yazacaksınız? Park halinde çarpma mı?

İyi bir eksper, kazanın hareket halinde mi yoksa durur vaziyette mi gerçekleştiğini anlayabilir.
    3 kuruş için kendinizi rezil etmeyin. Üstelik davalık olma durumuz bile var.
    Ne diye durduk yere başınızı ağrıtacaksınız ki.
    Vicdani, ahlaki ve dini boyutunu geçtim.
  • Yaptirirsin eyvallah da

Yakalanirsan sikinti buyuk

Yanlış mı yazmış?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.