Şimdi Ara

Kaskolu Araç Yandı (LPGLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yangının neden kaynaklandığı şu an için belli değil , araç pert , aracın lpgsi çok önceden ruhsata işli ancak kaskoda araç lpgsiz gözüküyor.Kasko şirketi ruhsatta yazan lpg yi yazmakla yükümlü değilmidir ?
    Araçın bedelini kasko şirketi ödermi ?
    Nasıl bir yol izlemeyelim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalcer -- 25 Ocak 2015; 3:24:50 >

• dalcer D kullanıcısına yanıt
    Kasko zararinizi karşılar diye düşünüyorum..yangin lpgden mi kaynaklanmış? Kasko hasar ödemesi yaparken lpg tertibatıni gözardı edip sadece aracın piyasa değerini öder..lpg tertibatida teminata dahil olursa örneğin 2000 tl ile,o zaman onu da öder..yanlış yönlendirmek istemem böyle diye hatırlıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko şirketi öder ama lpg tesisatının farkını ödemez, çünki kasko yapınca lpg li gösterip, fiyat farkını ödemeniz gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç modeli ney merak ettim
  • Kaskoda aracın LPG'li gözükmemesi kötü olmuş.
    Resmi raporda, yangın nedeni LPG sistemi olarak çıkarsa..
    Kasko şirketi, bu durumu, Teminat dışı müdahale sonucu oluşan zarar kapsamına sokup ödememek için sizi epeyce uğraştırabilir.

Geçmiş olsun. İşiniz kolay değil.
  • Kasko full ise her şeyi ödemesi lazım. Gaz, benzin ayırt edemez. LPG sistemi devlet tarafından onaylanmış bir durum değil midir? Benzin daha tehlikeli. Kusur var ise tespit istenebilir ama faturalı ruhsata işlenmiş LPG yüzünden araç sahibi mağdur edilemez.
  • lpgli olması, zararın karşılanması anlamında sıkıntı oluşturmaz. sadece kit parası karşılanmıyor. normalde lpgli araç daha pahalıdır. kaskoyu yaparken lpg kitim var demelisiniz. böylece daha yüksek teminatınız olur.
  • Fiat Albea araç .Pazartesi sonuçları çıkacak itfaiye raporu ve expert raporu , Kasko araç bedelinin %80ini mi ödüyecek acaba ?
  • LPG den kaynaklı yangında olsa aracınıza kayada düşse kasko hasarı karşılamak zorunda.
    İnsanlardan bir dünya para almayı biliyorlar.
    O zaman kaskonun işi nedir.
  • Hepimizin düşüncesi oda :) insanın aklına ister istemez geliyor böle soru , karşılaştığımızda şoka uğramamak lazım .
  • İtfaiye Raporu yangının , aracın motor aksamdaki elektrik kablolarının şaşe yapması sonucu diyor . Pert araçta yeni düzenlemede nasıl ödeme yapılıyor .. .
  • Bu Pertte ödenen para aracın piyasa degerindeki rakamlardan odenmesi gerekmiyor mu piyasada araç 17-18 bana verilen rakam 13.500 tl itiraz edip 15000 tl vermelirini isteme hakkım yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalcer -- 11 Şubat 2015; 18:34:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.