Şimdi Ara

Kaskonun Şaka Gibi Fiyatları! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stones_

3 sene Axa sigortadan kasko yaptırsanız aracınıza ortak oluyorlar

Teklifi görür görmez benim de aklımdan geçen bu oldu:)
  • Axa neredeyse anahtarı isteyecek
  • Panamera'nın 15-20 arası.
  • Ergo 7881,93

Allianz 5643,43

Yks 4706,00

Axa 11493,00

Chartis 4300,00

Mapfre 3954,75 ( teklifler ekte tarafınıza sunulmuştur )

buyrun buda geçen hafta 0 aldığım aracıma verilen teklifler, axa galiba hepimize şaka yapmayı seviyor
  • 2012 Model CITROEN BERLINGO COMBI X 1.6 HDI (92) Araç Kasko Değeri 43363 TL'dir

Bu arabaya bu kadar kasko normalmı beyler deneyımım olmdgı ıcın soruyorum yada bunun 115lıgını almak gıbı bir planımızda var.
  • bir biz az ödüyoruz herhalde kaskoya.

Allah kolaylık versin size beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

2012 Model CITROEN BERLINGO COMBI X 1.6 HDI (92) Araç Kasko Değeri 43363 TL'dir

Bu arabaya bu kadar kasko normalmı beyler deneyımım olmdgı ıcın soruyorum yada bunun 115lıgını almak gıbı bir planımızda var.

43 bin tl dediği perte çıkarsa bu kadar öderiz diyorlar.Yani yıllık kasko parası değil bu.
  • arabayı ver çık aradan
  • Hocam Halk sigortaya sorun.Bence bunlardan daha uygun olur.Bana en dşük teklifi onlar vermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

2012 Model CITROEN BERLINGO COMBI X 1.6 HDI (92) Araç Kasko Değeri 43363 TL'dir

benim araç 2012 Kangoo Chromline, kasko bedeli 46000 tl , güneş sigortadan 1205 TL ye yaptırdım ekim ayında
  • arabayı gerekirse dede, nine, baba nın üstüne yapın bir de öyle deneyin kaskoyu. Yaş ve araç itibarı ile yüksek çıkmış kaskonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Bir de buradan fiyat alın:

http://www.sigortam.net/

ben aldım ama adamlar sanki türkiyedeki tek sigortacıymış gibi fiyat veriiyolar kendi aracıma 1000 kasko ve 280 lira sigorta çıkartan bu internet sayfası kendi kaskomcudan 549 liraya kasko 180 liarayada sigorta yaptırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Orijinalden alıntı: erkan414

Herkeze slm. şuanda 8. aracımı kullanmaktayım ve daha önce hiç kasko yaptırmadım.Son aracım 2,5 yıldır bende.bir arkadaşımın ısrarı üzerine kasko yaptırmaya karar verdim.Ama kasko şirketlerinin verdiği şaka gibi fiyatları sizlerle paylaşmak istiyorum...

ARACIM : 2005 MODEL BMW E46 3.16 Cİ
    DAHA ÖNCE KAYITLARA GEÇEN HİÇBİR KAZAM YOK.
    YAŞIM 32
    ARAÇ SADECE TEK KULLANICI YANİ BEN TARAFINDAN KULLANIYOR.
    ÜZERİNDE MODİFİYE VE TESİSAT OLMASINA RAĞMEN BUNLARIDA KASKOYA İŞLETMEDİM.

VERİLEN TEKLİFLER:

AXA : 9.014
    ALLİANZ : 4.335
    RAY : 3.006
    AK : 7.664
    ANADOLU : 2.498
    GROUPAMA : 3427
    NOVA : 1932 (KUVEYT TÜRK BANKASINA AİT BİR SİGORTA ŞİRKETİYMİŞ)

VERİLEN FİYATLAR BUNLAR. YORUMA AÇIK. HOŞÇAKALIN...

Kaskolu iki aracımız da şirket aracı. Birisi 2011 Subaru Legacy SW, diğeri Audi A3 1.8t cabrio.

Subaru Aracımızı 2200TL'ye kaskolatmıştık. Araçla 5km hızla otobüse çarptık. İki far ve kaput ve tampon far yıkama robotları ile birlikte değişti. Farın tanesi 3500TL + KDV imiş. 14.000TL masraf çıktı. Kasko yenileme yaparken bize 4000TL fiyat çektiler. Anında firma değiştirdik, 2.400TL'ye yaptırdık.

Audi A3 aracımıza 2.200TL ödüyoruz. Bunlar şirket aracına yapılan kaskolar. Şirketlere daha pahalıdır genelde. Ancak siz de genç sınıfına giriyorsunuz. Şirket maliyeti ile aynı maliyette kasko yapılıyor olabilir.

Muhtemelen klozlarınız çok yüksek. Bende karşı tarafa 200.000TL, ayakta tedavi 3000TL, yatarak tedavi 25.000TL, ölüm 20.000TL falan. Gereksiz klozları kıstırın. Fiyat düşecektir. Fiyat karşılaştırırken de klozlar sabit tutarak karşılaştırın. Üçkağıdı çok bu işin. Klozları tabana çekerler, düşük fiyat verirler; ama Allah muhafaza ihtiyacınız olduğunda karşılamaya yetmeyebilir.

nasıl bir subarıymış bu anlamadım demekki 10 km hızla gitseymişsiniz ALLAH muhafaza aracınız pert olacakmış...

• Axa dan daha önce kaskonuz yoksa, kazanız varsa veya aracınız 2 yaşını geçmişse yüksek fiyatlar verip kendinden kasko yapmamanızı istiyor Hele bu saydığım şartların birkaçı birden mevcutsa fiyatları sapıttırıyorlar
  • müşteri vel, nimettir hayır denilmez bu sebepten fiyatı yüksek söylersin
  • Daha önce hiç kasko yaptırmamışsınız. Hasarslık indirimi denen birşey de yok haliyle.

Aracınız sigorta şirketleri tarafından pek sevilmeyen ve riski görülen bir marka. Bir çok sigorta şirketi kaskolanacak araçlar için yaş sınırını 10 olarak kabul eder.

-Hiç kasko yaptırmadım
    -Üstelik yeni tescil aracımı da 2,5 yıl sigortalamadım
    -Hasarsızlık indirimi yok
    -Hasar almasına yüksek ihtimal verilen araç markasına sahibim
    -Aracım 7 yaşında
    vs vs.

Bu kadar olumsuzluk bir arada iken hangi sigorta şirketinden uygun fiyatlı kasko teminatı vermelerini bekleyebilirsiniz?

Bugün sigorta şirketleri hızla oto dışı sigortalara yönelmekte. Bir çok sigorta şirketi trafik ve kasko poliçesi istemediği için fiyatları çok komik rakamlara yükseltiyorlar.

Yine bazı firmalar insaflı fiyatlar vermişler. Suçu firmalarda aramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roland Deschain -- 20 Ocak 2013; 17:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Daha önce hiç kasko yaptırmamışsınız. Hasarslık indirimi denen birşey de yok haliyle.

Aracınız sigorta şirketleri tarafından pek sevilmeyen ve riski görülen bir marka. Bir çok sigorta şirketi kaskolanacak araçlar için yaş sınırını 10 olarak kabul eder.

-Hiç kasko yaptırmadım
    -Aracım 7 yaşında
    vs vs.

Bu kadar olumsuzluk bir arada iken hangi sigorta şirketinden uygun fiyatlı kasko teminatı vermelerini bekleyebilirsiniz?

Bugün sigorta şirketleri hızla oto dışı sigortalara yönelmekte. Bir çok sigorta şirketi trafik ve kasko poliçesi istemediği için fiyatları çok komik rakamlara yükseltiyorlar.

Haklilik payi oldukca var :)

30.000 binlik 2. Yasini daha doldurmamis aracim var gecen yildan hasarsizlik indiririmimde var yanlis olmasin net rakam bilmiyorum ama 600 u gecmemesi lazim odedim paranin.

Bazi rakamlar cidden komik orasi ayri.

Soyle bir olayda var babamin araciyla kaza yaptik 8.000 tl 5 yil oncenin parasi. Yeri gelir 1 kasko 5-6 yillik hatta 10 yillik kasko degerine gelir. Yaptirmak en mantiklisi bence. Sonra oturup keske demek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 20 Ocak 2013; 17:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden araca göre kasko yapılıyordu son değişiklerden sonra kullanıcıya göre yapılmaktadır
    Dağa önceden hiç kasko yaptırmamıs iseniz yuksek fiyat olacaktır yasınız genc ise yuksek olacaktır vb gibi uzayıp gider faktörler..
    Gerekli bilgileri verirseniz eğer bizde bir teklif sunmak isteriz size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 20 Ocak 2013; 17:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Daha önce hiç kasko yaptırmamışsınız. Hasarslık indirimi denen birşey de yok haliyle.

-Hiç kasko yaptırmadım
    -Aracım 7 yaşında
    vs vs.

kasko karlı olmadığı için şirketler enerjilerini ya da önceliklerini

bireysel emeklilik sistemine kaydırıyor

alakası olmaya bilir ama

örneğin şimdi başvursak bireysel emekliliğe güya para biriktirilecek nasıl 60 yaşına kadar ayda para yatırıp (%25 devlet katkısı var )

sonra emekli maaşı ödenecek deniyor

garantisi var mı? ya da o zaman yan çizilir mi?

ya da emekli olanlara para vermeye başlayınca katılım ücretleri artar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HP.

Eskiden araca göre kasko yapılıyordu son değişiklerden sonra kullanıcıya göre yapılmaktadır
    Dağa önceden hiç kasko yaptırmamıs iseniz yuksek fiyat olacaktır yasınız genc ise yuksek olacaktır vb gibi uzayıp gider faktörler..
    Eskiden araca göre kasko yapılıyordu son değişiklerden sonra kullanıcıya göre yapılmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 20 Ocak 2013; 17:34:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.