Şimdi Ara

Kaskonun Şaka Gibi Fiyatları! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

2012 Model CITROEN BERLINGO COMBI X 1.6 HDI (92) Araç Kasko Değeri 43363 TL'dir

Bu arabaya bu kadar kasko normalmı beyler deneyımım olmdgı ıcın soruyorum yada bunun 115lıgını almak gıbı bir planımızda var.

43 bin tl dediği perte çıkarsa bu kadar öderiz diyorlar.Yani yıllık kasko parası değil bu.

Hocam ben onu sormustum ztn :)
  • saçmalık 2003 316ti parçası zor bulunur bi araç 1 araç pert ettim kaskoya ödediğim tutar 1000 tl(axa) pertimin dışında kazam yok.
    Ankarada iseniz öveçler de sigortacı arkadaşım var yardımcı oluruz en fazla 1500 tl olur
  • Bu fiyatlar bu araba icin normal bosuna yazmayin

Adam arabayi alali 2.5 sene olmus 1 hafta bile gecse ustune fiyat biner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan414

Herkeze slm. şuanda 8. aracımı kullanmaktayım ve daha önce hiç kasko yaptırmadım.Son aracım 2,5 yıldır bende.bir arkadaşımın ısrarı üzerine kasko yaptırmaya karar verdim.Ama kasko şirketlerinin verdiği şaka gibi fiyatları sizlerle paylaşmak istiyorum...

ARACIM : 2005 MODEL BMW E46 3.16 Cİ
    DAHA ÖNCE KAYITLARA GEÇEN HİÇBİR KAZAM YOK.
    YAŞIM 32
    ARAÇ SADECE TEK KULLANICI YANİ BEN TARAFINDAN KULLANIYOR.
    ÜZERİNDE MODİFİYE VE TESİSAT OLMASINA RAĞMEN BUNLARIDA KASKOYA İŞLETMEDİM.

VERİLEN TEKLİFLER:

AXA : 9.014
    ALLİANZ : 4.335
    RAY : 3.006
    AK : 7.664
    ANADOLU : 2.498
    GROUPAMA : 3427
    NOVA : 1932 (KUVEYT TÜRK BANKASINA AİT BİR SİGORTA ŞİRKETİYMİŞ)

VERİLEN FİYATLAR BUNLAR. YORUMA AÇIK. HOŞÇAKALIN...

axa sigortaya kaskolu araçlar geçen sene çok hasar oluşturduğu için bu sene acısını çıkartıyorlarmış en yuksek fiyat axa da...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Herkeze slm. şuanda 8. aracımı kullanmaktayım ve daha önce hiç kasko yaptırmadım.Son aracım 2,5 yıldır bende.bir arkadaşımın ısrarı üzerine kasko yaptırmaya karar verdim.Ama kasko şirketlerinin verdiği şaka gibi fiyatları sizlerle paylaşmak istiyorum...

YAŞIM 32

VERİLEN TEKLİFLER:

axa sigortaya kaskolu araçlar geçen sene çok hasar oluşturduğu için bu sene acısını çıkartıyorlarmış en yuksek fiyat axa da...

İyi de yuksek fiyat vererek acısını nasıl çıkartabilirler ki tekel olsalar anlarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

YAŞIM 32

VERİLEN TEKLİFLER:

İyi de yuksek fiyat vererek acısını nasıl çıkartabilirler ki tekel olsalar anlarım.

mesala arkadaşım geçen sene 930 tl fiesta için axa dan kasko yaptırmıştı bu sene hasarsızlık indirimi falan olacagına tam tersi 980 tl ödedi...

sonuçta hepsi hemen hemen ayn görevi görüyorlar sadece biri hasarın karşılığını hemen kimisi 15 gün sonra ödüyor fazla bir fark yok bildiğim kadarıyla en iyisi üşenmeden her marka sigorta şirketini ve özellikle acenteleri dolaşmak gerek...acenteler de çok oynama oluyor..

• Axa batar umarım. Böyle rezillik olmaz resmen kafa buluyorlar. Gerçi serbest piyasa, adam 15 bin lira da diyebilir. İşleri düşecek olan kendisi sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

nasıl bir subarıymış bu anlamadım demekki 10 km hızla gitseymişsiniz ALLAH muhafaza aracınız pert olacakmış...

Valla tam şanssızlık. Yokuş aşağı kayıp vurdu babam. Aslen çok az bir hasar vardı. Kaputu lastikle bağlayıp, işimiz olduğu için arabayı iki gün kullandık. Farların bağlantı noktaları kırılınca "fardan hayır gelmez" şeklinde değiştiriyorlar ya. O mevzu. Xenon far çok pahalı. O yüzden bu araba xenon ve üstüne Japon olmasına rağmen bu fiyata farı olması gene iyi. Bir ara bizde Z4 vardı. Onun da bir farını bağlantı noktasından kırdım. Far 3500 Euro idi. Çok dalga geçmiştim. Araba o zamanlar 100.000TL, iki farı 14.000TL (Euro 2TL idi)... Arabanın maliyetinin 7'de biri farmış meğersem!

Böyle bir üçkağıt, böyle bir adam söğüşleme olamaz. Üreticiler çok düzenbaz. Tüm markalar, tüm modelleri böyle. Allah türk sanayi ustasının yeteneğine zeval vermesin.

Aynı aracın aynası kaportaya bağlanan kısımdan kırıldı. Ayna kısmının kasası sağlam. Efendim ayna kasası tek satılmıyormuş, içi ile birlikte komple satılıyormuş! 1300TL falandı. Servis danışmanının suratına gülüp, "hadi ya, neyse ben sanayide yaptırırım..." dedim. Sanayiye gittim. Aynanın sökülmesi için kapı döşemesinin çıkması gerekti, ustama sök-tak 20TL verdim. 40TL'ye de plastikçiye tamir ettirdim. Toplam 60TL. Temiz... Katlanır ayna, ısıtıcı, elektrikli her hareketi çalışan, kasası sağlam aynamı değiştirecekmişim. Böyle şerefsiz üreticiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 21 Ocak 2013; 10:12:06 >

• bu sene kasko fiyatları baya yukselmiş, gecen sene 1150 liraya yaptırmıştım bu senede %30 hasarsızlık indirimi le 1150 tlye yaptırdım.
  • geçen sene 870 lira olan kaskomu bu sene yüzde 30 indirimle 875 liraya yeniledim. Araç bedeli 34 bin lira. Şirket axa

• Fiyatlar normal. 4000 uzeri para isteyenler kibarca "bizden yaptirmayin da nereden yaptirirsaniz yaptirin" demek istiyor. Bu modelden bu markadan agzimiz cok yandi, daha da yapmayiz demek istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

nasıl bir subarıymış bu anlamadım demekki 10 km hızla gitseymişsiniz ALLAH muhafaza aracınız pert olacakmış...

Valla tam şanssızlık. Yokuş aşağı kayıp vurdu babam. Aslen çok az bir hasar vardı. Kaputu lastikle bağlayıp, işimiz olduğu için arabayı iki gün kullandık. Farların bağlantı noktaları kırılınca "fardan hayır gelmez" şeklinde değiştiriyorlar ya. O mevzu. Xenon far çok pahalı. O yüzden bu araba xenon ve üstüne Japon olmasına rağmen bu fiyata farı olması gene iyi. Bir ara bizde Z4 vardı. Onun da bir farını bağlantı noktasından kırdım. Far 3500 Euro idi. Çok dalga geçmiştim. Araba o zamanlar 100.000TL, iki farı 14.000TL (Euro 2TL idi)... Arabanın maliyetinin 7'de biri farmış meğersem!

Böyle bir üçkağıt, böyle bir adam söğüşleme olamaz. Üreticiler çok düzenbaz. Tüm markalar, tüm modelleri böyle. Allah türk sanayi ustasının yeteneğine zeval vermesin.

Aynı aracın aynası kaportaya bağlanan kısımdan kırıldı. Ayna kısmının kasası sağlam. Efendim ayna kasası tek satılmıyormuş, içi ile birlikte komple satılıyormuş! 1300TL falandı. Servis danışmanının suratına gülüp, "hadi ya, neyse ben sanayide yaptırırım..." dedim. Sanayiye gittim. Aynanın sökülmesi için kapı döşemesinin çıkması gerekti, ustama sök-tak 20TL verdim. 40TL'ye de plastikçiye tamir ettirdim. Toplam 60TL. Temiz... Katlanır ayna, ısıtıcı, elektrikli her hareketi çalışan, kasası sağlam aynamı değiştirecekmişim. Böyle şerefsiz üreticiler...

Aynisi basima geldi. Sanayide silikonla bile yapistirsan is gorur. Bircok insan nasil olsa kasko oduyor diye umursamayip yaptirabilirdi.

Once eksperler adam olacak, bu serefsizlige goz yummayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

AMiN
  • zorunlu trafik sigortası olduğu müddetçe kaskoya çok ta gerek yok aslında.
    efendi efendi kurallara uyarak kullanıyorsan arabanı buna rağmen kaza yapıyorsan büyük ihtimalle başkalarının hatası vardır. Başkasının hatası var ise zorunlu trafik sigortası senin hasarlarını karşılar zaten.
    trafik kurallarına uyan adam kaza yapma riski de ona göre düşüktür. Çok endişelenmemek lazım. Canınıza bir zeval gelmesin yeter, cana zeval gelse kasko olsa ne olur olmasa ne olur.
  • Yeni alacağım arabaya (Kasko bedeli 50 bin tl) kasko teklifi almak için gittim bugün hem AXA hem de AK a (bi önceki kaskom 5 yıl önceydi 5 yıldır kaskom yoktu yani.) AXA nın verdiği fiyat 1200 TL Ak ın verdiği fiyat 1300 TL

Forumdaki olayı sordum AXA ya, yetkili "AXA, BMW sevmez, sigorta yapmak istemediği için fiyatı öyle çıkartmış" dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

3 sene Axa sigortadan kasko yaptırsanız aracınıza ortak oluyorlar

Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

zorunlu trafik sigortası olduğu müddetçe kaskoya çok ta gerek yok aslında.
    efendi efendi kurallara uyarak kullanıyorsan arabanı buna rağmen kaza yapıyorsan büyük ihtimalle başkalarının hatası vardır. Başkasının hatası var ise zorunlu trafik sigortası senin hasarlarını karşılar zaten.
    trafik kurallarına uyan adam kaza yapma riski de ona göre düşüktür. Çok endişelenmemek lazım. Canınıza bir zeval gelmesin yeter, cana zeval gelse kasko olsa ne olur olmasa ne olur.

Ya bir haftalık aracınızı akşam kapının önünden kaldırırlarsa? Ya araca yıldırım düşüp yanarsa? Ya tepeden aşağı bir sel gelip aracı denize götürürse?
    Burası Türkiye...Her türlü fanteziye açık olmak lazım...

• Merhaba

Arkadaşlar yılbaşından önce aracimi 650 liraya kaskoladim ergodan.

Kasko full paket ve aracimin değerini 35.000 lira olarak gosterdiler.

Araç 2012 yeni aveo sedan 1.4 lt

Sizce fiyat iyi midir ilk defa kasko yaptırdım daha önce aldığım showroom yapmıştı kaskoyu hediye olarak.

• 45 Bin kasko değeri olan aracı 725 lira'ya kaskoladım tabi %65 indirimle
  • 2012 model Ford Tourneo Connect 1.8 TDCI 110 HP aracımın kasko değeri 50.000 TL

900 liraya kaskosunu yaptırdım. Avivasa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.