Şimdi Ara

Kaskonun Şaka Gibi Fiyatları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze slm. şuanda 8. aracımı kullanmaktayım ve daha önce hiç kasko yaptırmadım.Son aracım 2,5 yıldır bende.bir arkadaşımın ısrarı üzerine kasko yaptırmaya karar verdim.Ama kasko şirketlerinin verdiği şaka gibi fiyatları sizlerle paylaşmak istiyorum...

ARACIM : 2005 MODEL BMW E46 3.16 Cİ
    DAHA ÖNCE KAYITLARA GEÇEN HİÇBİR KAZAM YOK.
    YAŞIM 32
    ARAÇ SADECE TEK KULLANICI YANİ BEN TARAFINDAN KULLANIYOR.
    ÜZERİNDE MODİFİYE VE TESİSAT OLMASINA RAĞMEN BUNLARIDA KASKOYA İŞLETMEDİM.

VERİLEN TEKLİFLER:

AXA : 9.014
    ALLİANZ : 4.335
    RAY : 3.006
    AK : 7.664
    ANADOLU : 2.498
    GROUPAMA : 3427
    NOVA : 1932 (KUVEYT TÜRK BANKASINA AİT BİR SİGORTA ŞİRKETİYMİŞ)

VERİLEN FİYATLAR BUNLAR. YORUMA AÇIK. HOŞÇAKALIN...

• Nova ya gidin çayınızı çorbanızı için diğer şirketlere de kaskoya Nova da yaptırdığınıza dair faturanızın fotokopisini yollayın... Sizde onları şakalayın :)
  • 9000 tl nedir yahu?İyice kafayı buldu bunlar.
  • Axa yanında Doğan mı hediye ediyomuş kasko yaptırana?
  • Bir de buradan fiyat alın:

http://www.sigortam.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Bir de buradan fiyat alın:

http://www.sigortam.net/

Yazdığım teklif sonuçları sigortam.net ten ve yüzyüze görüştüğüm sigortacıdan alınmıştır...
  • e46 apaçi eline düştüğünden ondan yüksektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu sigorta bunların hepsinden iyidir.

Hemde %100 Türk şirketidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum maalesef böyle. Bir araç modeli ne kadar sıklıkla kazaya karışmışsa, o kadar kasko fiyatı artıyor. Sırf E46 olması bile bir de BMW parçasının pahalı olma gibi nedenlerinden kasko bu seviyelere çıkmış. Ben kendimden örnek veriyim. 19 yaşındayım. İlk aracım ve Peugeot marka bir aracım var modeli de 207. Bana çıkartılan rakam 4bin TL idi ki bu en düşüğü Yaptırmadım ama inşallah "keşke yaptırsaydım" diyeceğim bir durum çıkmaz karşıma. Seneye tekrar teklifleri değerlendireceğiz kaza bela geçirmezsem. Bu arada trafik sigortam da baya yüksek İzmir ilinde olmama rağmen 500TL civarıydı.
  • Geçen yıl çok kaza oldu ve prim rakamları arttı. Geçen yıl indirimsiz 2070 tl ye yaptırdığım sigortayı bu yıl %30 indirimle 2300 e yaptırabildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta şirketleri işi abarttı ve devlet müdahale etmedikçe dahada abartacaklar ciddi düzenlemeler lazım özellikle bu fiyatlandırma politikaları verilen hizmet kalitesi bir standarta girmeli... Ve sonrasında kendimi bildim bileli konuşulan tek poliçe olayına geçilmeli... Yani kasko ve sigorta tek poliçede ve zorunlu olmalı...
    İşin tabi sigorta şirket tarafıda var tutanaklardaki sahteciliğin önüne geçilmesi adına da düzenlemeler lazım yani sahte kasza raporu yaparken insanlar birkaç kere düşünmeli...

Size tavsiyem YKB ve halk sigortadan fiyat almanız şuan en uygun kasko poliçesini bu firmalar vermekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan414

Herkeze slm. şuanda 8. aracımı kullanmaktayım ve daha önce hiç kasko yaptırmadım.Son aracım 2,5 yıldır bende.bir arkadaşımın ısrarı üzerine kasko yaptırmaya karar verdim.Ama kasko şirketlerinin verdiği şaka gibi fiyatları sizlerle paylaşmak istiyorum...

YAŞIM 32

VERİLEN TEKLİFLER:

2.5 yildir arac sizde bu fiyatlar normal

Siz araci devir yapin sonra yine ustunuze alin bakin ne kadar duser bu fiyatlar

Adamlar salakmi 2.5 yildir aklin nerdeydi simdi kasko yapiyorsun derler haliyke

• quote:

Herkeze slm. şuanda 8. aracımı kullanmaktayım ve daha önce hiç kasko yaptırmadım.Son aracım 2,5 yıldır bende.bir arkadaşımın ısrarı üzerine kasko yaptırmaya karar verdim.Ama kasko şirketlerinin verdiği şaka gibi fiyatları sizlerle paylaşmak istiyorum...

YAŞIM 32

VERİLEN TEKLİFLER:

Kaskolu iki aracımız da şirket aracı. Birisi 2011 Subaru Legacy SW, diğeri Audi A3 1.8t cabrio.

Subaru Aracımızı 2200TL'ye kaskolatmıştık. Araçla 5km hızla otobüse çarptık. İki far ve kaput ve tampon far yıkama robotları ile birlikte değişti. Farın tanesi 3500TL + KDV imiş. 14.000TL masraf çıktı. Kasko yenileme yaparken bize 4000TL fiyat çektiler. Anında firma değiştirdik, 2.400TL'ye yaptırdık.

Audi A3 aracımıza 2.200TL ödüyoruz. Bunlar şirket aracına yapılan kaskolar. Şirketlere daha pahalıdır genelde. Ancak siz de genç sınıfına giriyorsunuz. Şirket maliyeti ile aynı maliyette kasko yapılıyor olabilir.

Muhtemelen klozlarınız çok yüksek. Bende karşı tarafa 200.000TL, ayakta tedavi 3000TL, yatarak tedavi 25.000TL, ölüm 20.000TL falan. Gereksiz klozları kıstırın. Fiyat düşecektir. Fiyat karşılaştırırken de klozlar sabit tutarak karşılaştırın. Üçkağıdı çok bu işin. Klozları tabana çekerler, düşük fiyat verirler; ama Allah muhafaza ihtiyacınız olduğunda karşılamaya yetmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

quote:

YAŞIM 32

VERİLEN TEKLİFLER:

Kaskolu iki aracımız da şirket aracı. Birisi 2011 Subaru Legacy SW, diğeri Audi A3 1.8t cabrio.

Subaru Aracımızı 2200TL'ye kaskolatmıştık. Araçla 5km hızla otobüse çarptık. İki far ve kaput ve tampon far yıkama robotları ile birlikte değişti. Farın tanesi 3500TL + KDV imiş. 14.000TL masraf çıktı. Kasko yenileme yaparken bize 4000TL fiyat çektiler. Anında firma değiştirdik, 2.400TL'ye yaptırdık.

Audi A3 aracımıza 2.200TL ödüyoruz. Bunlar şirket aracına yapılan kaskolar. Şirketlere daha pahalıdır genelde. Ancak siz de genç sınıfına giriyorsunuz. Şirket maliyeti ile aynı maliyette kasko yapılıyor olabilir.

Muhtemelen klozlarınız çok yüksek. Bende karşı tarafa 200.000TL, ayakta tedavi 3000TL, yatarak tedavi 25.000TL, ölüm 20.000TL falan. Gereksiz klozları kıstırın. Fiyat düşecektir. Fiyat karşılaştırırken de klozlar sabit tutarak karşılaştırın. Üçkağıdı çok bu işin. Klozları tabana çekerler, düşük fiyat verirler; ama Allah muhafaza ihtiyacınız olduğunda karşılamaya yetmeyebilir.

tşk ederim önerilerinizi dikkate alıcam...

• yok artik booyle teklifmi olur iyice civki cikti bu isin

• Zorla Yapmıyorlar benim bildiğim kadarıyla..

Hatta ayaklarına kadar gidip , benim paramı alın demeniz de gerekiyor..
  • quote:

tşk ederim önerilerinizi dikkate alıcam...

Bir de atlamışım: Terör ve vandalizm, doğal afet, hırsızlık, anahtar hırsızlığı önemli maddeler. İptal edilebiliyor. Yaptıracağınız kaskoda bunların olduğundan emin olun. Bu maddeler %75 falan olmasın. %100 olsun. Zira terör, doğal afet ve hırsızlık çok muhtemel şeyler Türkiye'de.

Bu arada holigan zararı, mitingte polisten kaçan grubun aracınızın tavanına zıplayarak kaçması falan da terör ve vandalizme giriyor. Ankara'da yaşıyorum, bilmem belli oluyor mu? Yana boş kovan düşüyor, "Biber gazı mı o?" diyoruz aramızda. Doğal birşey, panik sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 20 Ocak 2013; 1:49:16 >

• bizde sigorta yapıyoruz çogu zaman en ucuz bizden çıkıyor .ray ve hür sigorta dierleri 1 cıkıosa bizde 600 çıkıyor
  • 9.000 fiyat veren adama buradan öpücüklerimi gönderiyorum
  • 3 sene Axa sigortadan kasko yaptırsanız aracınıza ortak oluyorlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.