Şimdi Ara

Kaskonun Şaka Gibi Fiyatları! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de yaklaşık 6 senedir 2002 model Seat Toledo marka aracımda kasko vardı. Yaklaşık 1 ay önce 2011 model Citroen C5 aldım. Kasko şirketim daha önceden Ergoydu bu sene HDİ oldu.

Bu sene Yüzde 60 hasarsızlık indirimiyle birlikte Toledoma 600 tl civarı Citroen C5 ime ise 1400 civarı fiyat çıktı. Toledo neyse de beni en çok Citroen C5 e çıkarılan fiyat şaşırttı. Tabiki şirketler arasında fiyat olarak uçurum olabiliyor bazen ama C5'e hasarsızlık indirimi olmadan ilk defaya mahsus 3000 tl çıkarılması.. Gerçekten uçuk kaçık bir rakam. Sonuçta bu aracı alan adamın karakter analizi belli büyük ve konforlu ve 1.6 dizel araba bassan bassan nekadar gidicek zaten..

Bir arkadaşıma daha geçenlerde C5 aldık benim aracın aynısı. Ona daha fazla araştırma şansımız oldu. Kendisi ilk defa kasko yaptırdığı için ona Halk sigortadan 2000 tl civarına kasko yapıldı. Yani HDİ den yaklaşık 1000 tl daha ucuza. Tabiki maddeler arasında ufak tefek farklar olabiliyor. Birisi atıyorum kaza anında 100.000 veriyorsa diğeri 90.000 veriyor ufak tefek farklar ve imkan farkları var. Ama bukadar fark da gerçekten olmaz.

Ayrıca normalde hersene normal sigortamı da ergo isviçreden yaptırırdım. Bu sene sigorta poliçelerinde inanılmaz fiyat artışları oldu. Herkes yakınıyor bu işe. 6 senedir yaptırdığım şirket C5'e 300tl civarı fiyat verince gidip ben de Halk sigortadan 210 tl'ye sigortamı yaptırdım. Bu konuyu araştırmayan birçok arkadaşım 300 hatta 400 tl civarlarına sigorta yenilediler.

Benim mantığım bu konuda şöyle. Zaten bir dünya para verip Kasko yaptırıyorsam hakları olmadan bana zorla zorunlu sigorta poliçesi yaptırıyorlarsa gidip en dandiği de olsa en ucuz sigortayı seçiyorum.

Buyüzden sigorta şirketlerini ve anlaşma yaptığınız maddeleri iyice incelemekte fayda var. Özellikle maddelere dikkat hepsi full kasko diye satılıyor ama aralarında ilk başta farkedilmeyen farklar olabiliyor.

• yıllarca sigorta yaptırmadıysa "güvenilmez" diye karalisteye alıyorlar. olay bundan ibaret.
  • Arkadaşlar sıfır almış olduğum honda Civic otm. İçin Allianz dan 1650 kasko 280 zorunlu trafik sigortası yaptırdım, ilk kaskomdu hiç kaza yapmadım kaskoda tüm klozlar var terör dahil hatta anahtar kaybolma dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 21 Ocak 2013; 17:28:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32.000 değerli 2008 308 1.6 hdi premium auto6r aracıma axa dan 750 tl yaptırdım 3 yıl hasarsızlıkla
  • 159 bin tl lik aracımı , pert olursa çalınırsa vs 0 km bedeli verilmek üzere, anahtarlarını kaybettiğim zaman çalınsa bile parası tamamen ödenecek biçimde kasko yaptırdım. 1150 TL. Grupama sigorta. bence biraz daha araştırın.
  • 1987 den beri Başak Sigortayı kullanıyorum, şu an kullandığım aracı aldığımda bayi kasko 1700-2000 arası çıkar demişti. Mevcut araçlarımdan bir tanesini gözden çıkardım onun kaskosunu yeni araca nakil yaptığımda 582 lira ödedim.
  • çok iyiymiş sanırım yıllardır hasarsizlığınız var
  • 2012 0km KİA SPORTAGE 1.6 GSL PLUS aracımı 20 gün önce AXA dan 65.000tl üzerinden 1.300tl ye kasko yaptırdım. 27 yaş / 0 kaza. Trafik sigortası AXA - allianz 500-780tl fiyat verdiler halk 252tl verdi. ANADOLU SİGORTADAN 227tl yaptırdım. saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.