Şimdi Ara

Kasları atan seyiren varmı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
19.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aradan bayağı süre geçti. Artık eskisi yoğun ve sürekli seğirmeler yok çok şükür. Ara sıra bir noktada oluyor. Yani tam olarak bitmedi ama çok nadir oluyor. Artık hiç kafa yoruyorum. Seğirse de ilgilenmiyorum. Kendi başına takılıyor 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Aradan bayağı süre geçti. Artık eskisi yoğun ve sürekli seğirmeler yok çok şükür. Ara sıra bir noktada oluyor. Yani tam olarak bitmedi ama çok nadir oluyor. Artık hiç kafa yoruyorum. Seğirse de ilgilenmiyorum. Kendi başına takılıyor 😊

1 senedir bendede var damar atmaları vücutta dolaşıyor ve kronik ağrılar var bazen bacakta bazen göğsümde şimdi kafa derilerim ağrıyor

en az 10 kere doktora gittim anca kan testi veriyorlar vs çıkan bir sonuç yok

bunlar olunca stresi yoğun yaşıyoruz ve ağrılar daha çok artıyor

• Onder1590 O kullanıcısına yanıt
    Kan tahlillerinizde bir sorun yoksa, vitaminlerinizde eksiklik yoksa çok düşünmemeye çalışın. Benim de tam geçmedi ama onlarla yaşamaya alıştım. Şimdi hiç önemsemiyorum. Kendinize bir meşgale bulun. Egzersiz, spor yapın. Kafanızı başka şeylere yöneltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

Kan tahlillerinizde bir sorun yoksa, vitaminlerinizde eksiklik yoksa çok düşünmemeye çalışın. Benim de tam geçmedi ama onlarla yaşamaya alıştım. Şimdi hiç önemsemiyorum. Kendinize bir meşgale bulun. Egzersiz, spor yapın. Kafanızı başka şeylere yöneltin.

Kan tahlilleri temiz 3 ayda bir yaptırıyorum,bendeki sıkıntı 2 sene önce yüz felci geçirdikten sonra başladı,dediğiniz gibi spora başlıyorum yarın

spor ve düzenli beslenme ile azaltırız inşallah

• Konuyu diriltmek istedim durumlar nedir beyler ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sporsuzluktan kaynaklandigina katiliyorum. Evde çuval gibi yatiyorum kollarim kurdan gibi oldu atip duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi huylu kas seğirmesi sendromu, sebebi belli degil zararida yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var

• Babafingo kalkıkken tik tik atıyor sizde de böyle mi

• Hortlatıcam konuyu. Kasları seyiren arkadaşlar gelişme var mı sizlerde? 2 aydır önce göz kapağımla başladı sonra sürekli olarak göğsümle kolumun birleştiği yer olmak üzere vücudumun her yerinde ara ara seğirme var. Als korkusundan nörologa gittim bir şey yok dedi. Kafayı yiyeceğim uykudan bile uyandırıyor uyurken kas seğirir mi yahu?

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Bfs sendrom.

Nedeni bilinmiyor. Ama seğirmelerle ilgili mineral magnezyumdur.

https://sozluk.solargezi.com/hangi-magnezyum-ne-ise-yarar/

Lakin bir önemli mesele daha var. O'da ağır metaller.

Vücut şelatlamazsa sıkıntılar başlar. Üstelik serum plazmadan ziyade doku içi bakılması gerekir.

• Uykusuzluk + yorgunluk. Düzenli uyku uyuyup yeterince dinlendiğinizde geçecektir. Geçmese de kafaya bu kadar takmayın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.