ALS değilsindir korkma Talsid adlı çiğneme tabletinden al 80 tane cıkıyo içinden 20 tl çigne hemen 5 dakikada miden düzelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ALS değilsindir korkma Talsid adlı çiğneme tabletinden al 80 tane cıkıyo içinden 20 tl çigne hemen 5 dakikada miden düzelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 19 Ağustos 2020; 17:4:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Son 2 gündür ara ara sağ tarafım seğiriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 19 Ağustos 2020; 18:19:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hocam benim de kas seyirme rahatsizligim var 3 senedir seyiriyor hemen hemen tum kaslarim,bir suru ilac kullandim gecmedi,senin bahsettigin ilacin adi ne merak ettim hakikaten? goz ilaci mi,noroloji ilaci mi? etki mekanizmasi nedir bir arastirmak istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam evet goz yasi damlasiymis=) kas seyirmesine nasil bir etkisi olmus ilginc hakikaten belki goz alani oldugu icin onunla ilgili gozde destekleyici,yatistirici bir destekleyici etki yapmistir bilemedim hakikaten. gecmis olsun tekrardan,kas seyirmeleri iyi huylu oldugu surece pek kafaya takmamak en iyisi,bazi durumlarda hakikaten insanin sosyal hayatini etkileyebiliyor ne yazikki ama asil onemli olan iyi huylu olmasi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam şimdi nasılsınız |