Şimdi Ara

Kasları atan seyiren varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
20.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede oluyordu bu acayip rahatsız ediyordu sonra kendi kendine geçti gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembeyesil

Stres kaygı uykusuzluk hepsi var tetikliyor olabilir

Alıntıları Göster
    bunlardan dolayı oluyor bunları azaltırsan düzeltirsin vitamin vs alakası yok bu işin her şeyin normaldir %99 ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

bunlardan dolayı oluyor bunları azaltırsan düzeltirsin vitamin vs alakası yok bu işin her şeyin normaldir %99 ihtimal

Alıntıları Göster
    İnşallah öyledir sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

bendede oluyordu bu acayip rahatsız ediyordu sonra kendi kendine geçti gitti
    Hareketten sonra mı oluyordu ne kadar sürede geçti

• Anksiyeteden olabiliyor, bende de vardı. Ama öyle böyle değil, vücudumda sürekli deprem oluyodu bildiğin. Şimdi neredeyse hiç olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Anksiyeteden olabiliyor, bende de vardı. Ama öyle böyle değil, vücudumda sürekli deprem oluyodu bildiğin. Şimdi neredeyse hiç olmuyor.
    Seyirme miydi titrememi

• Demin bacak antrenmanı çalıştım 15dakika oturdum hiç seyirme falan olmadı gayet de iyi güçlü hissettim yürüyünce oluyor ilginç acaba sıcaktan geldiğimden dolayı mı oluyor

• pembeyesil P kullanıcısına yanıt
    ben çok dengesiz yaşayan biriydim o dönemler uyku beslenme okul + iş yoğunluğu o ara çok oluyordu ne kadar sürede geçtiğini hatırlamıyorum ancak aynı yoğunluğun içindeyken geçmişti
  • quote:

Seyirme miydi titrememi

Alıntıları Göster
    Hepsi

• Stresten oluyo hocam o bendede oluyor bu aralar aşırı stresliyim kaygılıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkos21

Stresten oluyo hocam o bendede oluyor bu aralar aşırı stresliyim kaygılıyım
    Ben de öyle bir de düşünmekten daha fazla hissediyorum kısır döngüye giriyorum maalesef

• quote:

Hepsi

Alıntıları Göster
    İyi ki geçmiş o zaman hocam ne kadar sürmüştü ve nasıl geçti

• pembeyesil P kullanıcısına yanıt
    Düşünme hocam her şey olacağına varır bi şey olmaz ama dediğin şeyden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkos21

Düşünme hocam her şey olacağına varır bi şey olmaz ama dediğin şeyden
    Aynen çok sağol

• quote:

İyi ki geçmiş o zaman hocam ne kadar sürmüştü ve nasıl geçti

Alıntıları Göster
    Hocam tamamen geçmedi ama geçti sayılır. Benim durum bayağı şiddetliydi, 1 sene falan sürdü. Genel olarak klasik şeyler hocam. Sağlıklı beslen, vücut geliştirme, yağ oranımı düşürdüm(daha iyi görününce psikolojin düzeliyo), vaktinde uyumak ve yeterince uyumak(alarmla uyanmıyorum hiç hep kendim kalkacağım şekilde ayarlıyorum), ondan sonra günlük orman yürüyüşleri, nefes alma meditasyonu, bol bol su içmek, olumsuzluklardan kaçınıp olumlu şeylere yönelmek falan filan işte. Zamanla düzeliyo böyle şeyler yapınca.

• bende uzun zamandır var. çok korktum alsden stres, kaygı bozukluğu, gibi nedenlere yordum. korkuyorum hala :/

• Bende de son zamanlarda göz kapaklarım ve sağ elimin işaret parmağı seyirdi. Kendi kendine geçiyor sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: 3-4-3

bende uzun zamandır var. çok korktum alsden stres, kaygı bozukluğu, gibi nedenlere yordum. korkuyorum hala :/
    Aynı durumdayız hocam aslında kendimi meşgul ettiğimde daha az hissediyorum ama yaz tatili malum tüm gün telefon bilgisayar vücuduma dikkatimi veriyorum sizin ne zamandır var kötü bişey olsa bence uzun zamanda başka ek belirti verirdi diye düşünüyorum

• quote:

Hocam tamamen geçmedi ama geçti sayılır. Benim durum bayağı şiddetliydi, 1 sene falan sürdü. Genel olarak klasik şeyler hocam. Sağlıklı beslen, vücut geliştirme, yağ oranımı düşürdüm(daha iyi görününce psikolojin düzeliyo), vaktinde uyumak ve yeterince uyumak(alarmla uyanmıyorum hiç hep kendim kalkacağım şekilde ayarlıyorum), ondan sonra günlük orman yürüyüşleri, nefes alma meditasyonu, bol bol su içmek, olumsuzluklardan kaçınıp olumlu şeylere yönelmek falan filan işte. Zamanla düzeliyo böyle şeyler yapınca.

Alıntıları Göster
    Çok sağol ben de tüm gün oturup bunu düşüneceğime tavsiyelerini deneyeyim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.