Şimdi Ara

Kasları atan seyiren varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
19.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler 11 aydır her yerimdeki kaslarım kol bacak sırt arada pıt pıt atıyor seğiriyor ve 1 2 aydır şöyle yarım saat yürüsem bile oturunca bacaklarım birkaç dakika pıt pıt atıyor özellikle son durum beni çok rahatsız etti ve endişelendirdi yaşayan var mı aynısını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembeyesil -- 4 Temmuz 2019; 17:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene once bende senin gibiydim. Als den suphelendim cok arastirdim netten kafayi yedim. Doktora gittim butun tahlilleri yaptim cok şükür bisey cikmadi. Sonra spora başladım ve hersey gecti cok şükür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaşınız kaç hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20

• benim de her yerim dediğin gibi seyiriyordu 2-3 sene öncesine kadar. spora başladıktan sonra geçmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yucelock

benim de her yerim dediğin gibi seyiriyordu 2-3 sene öncesine kadar. spora başladıktan sonra geçmişti.
    Hadi ya herkes spor diyor ben de düşündüm baştan da böyle en ufak bir yürüyüşden sonra çok rahatsız edince seyirmeler çekinmiştim ben de başlıyım en iyisi spora

• başla spora hocam.kasların güçlendikçe geçer diye düşünüyorum. geçmezse doktora gidersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucelock

başla spora hocam.kasların güçlendikçe geçer diye düşünüyorum. geçmezse doktora gidersin.
    Sağolun hocam umarım geçer

• Magnezyum eksikliği de olabilir. Bende böyle seyirmeler olduğunda suya karıştırılan toz şeklinde magnezyum takviyesi alıyorum geçiyor.
  • Bende de vardı. Hareketsizlikten kaynaklanıyor sanırım. Geçti şimdilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Bende de vardı. Hareketsizlikten kaynaklanıyor sanırım. Geçti şimdilerde.
    İstirahat halinde mi oluyordu yoksa hareket ettikten sonra mı? Ben de ili şekilde de oluyor. Bir de ne kadar sürdü bu seğirmeler

• Dönem dönem bende de oluyor ama söylediğin kadarı hiç olmadı.

• bendede var 1.5 yildir. ilk zamanlar als yim diye delirmistim. ama zamanla oyle olmadigini anliyorsun. iyi huylu kas seğirmesi olarak biliniyor. sebebi yok sonucuda yok. belli bir zaman sonra farkina varmamaya basliyorsun. icinin rahat etmesi icin bir noroloji uzmanina gidebilirsin

• stresten veya aşırı yorgunluktan onun dışında bu kaslara kolay kolay bir şey olmaz

• Tansiyonun ne durumda potasyum degerlerine baktir

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

bendede var 1.5 yildir. ilk zamanlar als yim diye delirmistim. ama zamanla oyle olmadigini anliyorsun. iyi huylu kas seğirmesi olarak biliniyor. sebebi yok sonucuda yok. belli bir zaman sonra farkina varmamaya basliyorsun. icinin rahat etmesi icin bir noroloji uzmanina gidebilirsin
    Ya ben de korkuyorum bazı hastalıklardan nasıl zamanla öyle olmadığını anladınız benim de 1 seneye yakın var güçsüzlük yok tabi 1sene boyunca takmadım bunu iş güç derken aklıma gelmediği ve hiç hissetmediğim zamanlar da oldu ama bu aralar her yürüyüşden sonra kontrol ediyorum ve seğiriyor moralim bozuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

stresten veya aşırı yorgunluktan onun dışında bu kaslara kolay kolay bir şey olmaz
    Stres kaygı uykusuzluk hepsi var tetikliyor olabilir

• Bu tarz kas atması ağrısı vs. genelde D vitamini ve magnezyum eksikliği ile alakalı olabiliyor. Kan tahlili yaptır sağlık ocağından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembeyesil

İstirahat halinde mi oluyordu yoksa hareket ettikten sonra mı? Ben de ili şekilde de oluyor. Bir de ne kadar sürdü bu seğirmeler

Alıntıları Göster
    Bende genelde hareketsizken oluyordu, gece yatarken özellikle. Ne kadar sürdüğünü saymadım hocam. Çok uzun süre değil ama en azından 2-3 hafta sürdüğünü hatırlıyorum. Daha eskiye uzanıyorsa bile farkedebileceğim sıklıkta değildi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.