Bildirim
Kaspersky Anti-Virus 6.0
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yanına ad aware vb gibi programlar bide windowsunu sürekli güncel tutarsan daha hiç bir şeye gerek yok. -
evet bi de spy ver kullanmalısın -
Kaspersky 6.0 daha beta aşamada deel mi..Sitesinde öle diyor da..:) -
Avast4+Ad-Aware+Microsoft Anti Spyware -
avast -
bende de kaspersky 6,0 var ama hiç memnun değilim. Bazı programları virüs olarak görüyor. Avasta koruma olarak tek başına iyi olduğunu söyleyemem. Nod 32 yi çok tavsiye ediyorlar.İstiyorsan bunu bir dene. Sonucuda bizle paylaşırsın. bu sırada ben nortonuda kullandım norton fena değil haberin olsu. kolay gelsin -
aslında arkadaşın dedigi gibi not 32 de güzel bi virüs tarayıcı avg de var tabi oda güzel -
Nod32 -
kaspersky+Ad-Aware -
Adware+ Antispyware
veya bunların hepsinin bulunduğu bi proğram istiyosan kaspersky internet secrutery -
sonunda uzaklaştırdırlar şu fake'yi. saçma sapan konular açıp duruyodu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 6 Mayıs 2006; 12:21:39 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çizik cd kurtarma
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- iki modemi birbirine bağlamak
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- gigabyte bios tuşu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- mavi ekran hatası
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X