Şimdi Ara

Kaspersky KAfayı mı Yedi Yoksa Xtrap Vİrüslü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xtrapın yeni patchinde virüs buluyor sürekli oyuna giremiyorum

Kaspersky KAfayı mı Yedi Yoksa Xtrap Vİrüslü mü?

• aynısı oluyor ya sinir olcammm kaspersky
  • aviradada aynı sorun var
  • bendede kasper var ama sorunsuz giriom
  • aynı sorunu bana da oluyor
  • avira antivir kullaniyorum bendede virüs oldugunu gösteriyor
  • BÜTÜN SORUNLAR AZ GELİODU BİDE X-TRAP VİRÜSLÜ DİE OYUNA GİREMİOZ NE YAPCAZ BEYLER BASKA AYNI SORUNLA KARSILASAN VARMI??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede var bu genelde sılemedıgm ıcn kaspersky/exit devre dısı bırakıorm bir dalgaya yaradıgı yok
  • detected: Trojan program Backdoor.Win32.Agent.cyk URL:http://xtrapdev.knightonlineworld.com/k2network_vitalstream_com/knight_xtrap//A6002210/XTrap.xt//PE_Patch
    detected: Trojan program Backdoor.Win32.Agent.cyp URL:http://xtrapdev.knightonlineworld.com/k2network_vitalstream_com/knight_xtrap//A6002210/XTrapVa.dll

aynı şekilde oyuna 2-3 gündür giremiyorum gerçi girmiyorum :)

saja2 C:\Program Files\Knight Online\XTrap dizinini bi scan yap istersen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 7 Aralık 2007; 13:28:13 >

• Kaspersky hep uyarı veriyor diyenler var fakat 2-3 gün öncesine kadar Kaspersky sadece sarı renkle uyarı veriyordu. Deny diyip geçiyorduk. Son patchde Kırmızı renkde yani kesinlikle zararlı ve kaldırılması gerek renginde uyarı vermeye başladı. Bu gün xtrap içindeki bütün dosyalara virüs uyarısı vermeye başladı. K2 network ne bohlar yiyiyor bilmiyorum. Belkide CIA ile anlaştı bütün bilgisayarlara sızıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rantr

avira antivir kullaniyorum bendede virüs oldugunu gösteriyor

+11111111
  • antivir kullanıyorum bendede aynı sorun var oyuna girmek güvenli olurmu sizce
  • bende AVG var aynı hayatı alıyorum dll dosyasında Trojen horse BackDoor.agent:PSV virüsü var.

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 9 Aralık 2007; 10:37:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Kaspersky hep uyarı veriyor diyenler var fakat 2-3 gün öncesine kadar Kaspersky sadece sarı renkle uyarı veriyordu. Deny diyip geçiyorduk. Son patchde Kırmızı renkde yani kesinlikle zararlı ve kaldırılması gerek renginde uyarı vermeye başladı. Bu gün xtrap içindeki bütün dosyalara virüs uyarısı vermeye başladı. K2 network ne bohlar yiyiyor bilmiyorum. Belkide CIA ile anlaştı bütün bilgisayarlara sızıyor.

sabah sabah güldürdün beni
    bende kis vardı baktım olacak gibi degil kaldırdım
    daha önceleride packda böyle birşey olmustu
    bence zararlı bir yazılım degil
    ayrıca kaspersky çogu antivirüs ve antispam setuplarınıda virüslü olarak algılıyor
    kendi çalısma alanına girdiginden midir nedir anlamıs degilim
    neredeyse aynı kalitede olan ess ve esat antivirüs 3,2 sürümünü tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.