Selamlar...Evdeki bilgisayarıma dün Kaspersky yükledim..Herhangi bir yerden değil klasik Download.com sitesinden 5.0 Pro Trial versiyonunu..Yükler yüklemez kendisi açılmadığı gibi, bilgisayarı tamamen kilitledi..Sadece dposyaların içeriği görülüyor..Hiçbir uygulama çalıştırılamıyor..çalıştırmaya çalışınca kilitleniyor kalıyor..Silmeye çalışıyorum..Uninstall Wizard aşamasında gene klitleniyor..
PC bilgim çok fazla değil..Format atmadan kurtarmanın bir yolu varmı sizce...Kasperskyi silebilsem sorun hallolacak gibime geliyor..Acaba güvenli kipte başlatasam silebilirmiyimki...Sizin önerileriniz olabilirmi? bu arada bilgisayarında fazla özelliğini bilimiyorumda, 512 mb ram, celeron, Xp yüklü..
PCde başka bi antivirus daha varsa kitlenebilir pc. Windowsu güvenli kipte açıp silmeyi deneyin. (varsa eskiyi)
Aslında aklıma geldi bu..Fakat diğer virus programı , aslında virus programı bile değil herhalde tam olarak, Dr.Web..Olabilir ama değilmi..Tşkler arkadaşım..Deneyeceğim.
wirus olabılırmı acaba
arkadaaslar merak etmeyin virüs yoktur yalnızca virüs programının ustune yuklendigi zaman kitler. Ve sen forumu acan arkdasım siteden anti virüs programı indirmek yapacağın en son şey olsun git bir bilgisayarcıya sana beleşe çeksin versin kolay gelsin SeLaMeTLe
quote:
Orjinalden alıntı: dolby
wirus olabılırmı acaba
güvenli kipte aç kasperskyi sil.
valla arkadasım bendede kasperskyi yükledikten sonra interneti açar açmaz rest attırıyordu bir çözüm bulamadım forumdada anlayan çıkmadı sildim anlamadım gitti bu işi
Evet hallodu..Konuyu açarken ondan da pek umudum yoktu ama oldu..Cevap veren herkeze teşekkürler..
gerçi güvenli kipte de Kaspersky'i silemedim arkadaşlar..Diğer virüs programını sildim..Kaspersky hala duruyor..Bu virus programında bence kesin bi gariplik var ama hayırlısı bakalım..harbi doğrumu ki acaba şu virüs söylentileri..Uninstall yapılamadağı gibi kaspersky dosyalarının olduğu dosyayı bile silemiyorum..İşin ilginç yanı...Sanki birşey engelliyor...Şu anda Pc normal olmasına rağmen..
Kaspersky real time monitor sadece programın içinden kapanabiliyor.Dışardan silmeye veya kapatmayla çalışmayı bırakmaz.Kapansaydı virüsler coşardı zaten.
bu kaspersky ben 2 kere yükledim 1. de bilgisayar kitlendi ve format atmadan kurtulamadım... 2. sinde belki olur ihtimaliyle yükledim yine kitlendi bu sefer güvenli kipte hallettim
Bende de Panda Antivirüs Platinum vardı ve sistemimi sürekli koruyordu. Geçenlerde sistemime ayrıca Kaspersky'i kurdum ve sistemi reboot ettikten sonra dakikalarca Windows'un açılmadığını gördüm. Güvenli kipte Kaspersky'nin real time monitörlerinin tümünü iptal ettim. Kaspersky'nin, Panda'nın bulamadığı 7 adet virüsü bulmasına rağmen bu özelliği çok kötü. Panda'yı sistemimden tümüyle kaldırıp Kaspersky'yi, Real time monitorü ile kullanmak istiyorum. Tavsiye edermisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme