Şimdi Ara

Kastamonu Tıp ve Hacettepe Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten biraz araştırdım ve hacettepe üniversitesine bağlı olarak kurulduğu yazıyor. sizce f/p tıp diyebilir miyiz? bilginiz var mı okul hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 19 Temmuz 2024; 20:7:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kastamonu Tıp ve Hacettepe Üniversitesi

Google da böyle bir şeyle karşılaştım hacettepeye bağlı gerçekten de bunun olumlu tarafı nedir bilen var mı

• thatisreal kullanıcısına yanıt

evet ben de merak ediyorum

• baba tayini nedeniyle birkaç sene kastamonuda bulunmuş olarak biraz bilgi verebilirim. öncelikle sanırım kastamonudaki okul 2007 civarı kuruluyor ve okula tıp açılmak isteniyor. ama okul şartları yetersiz olduğu için eğitim hacettepede derece yapan öğrencilerle o kaliteli profesörlerle veriliyordu. yani birkaç yıl öncesine kadar 20k sıralama ile millet hacettepe tıpta okuyordu. 2020 yılında civarı kastamonu tıp yazıp hacettepede okuma olayı bitti sanırım. bir ara teorik dersleri kastamonu ilahiyatta alıyorlardı galiba çünkü tıp fakültesi olmadığı için.reis sağolsun okuldaki en iyi fakülte şüphesiz ilahiyat:D bu arada yıllar önce hacettepe sıhhiye kampüsündeki binaların hemen hemen aynısı kastamonuya inşaa edilmiş ama kullanılmıyordu senelerdir. sanırım orada şu an inşaat var ve birkaç seneye tıp fakültesi olarak hizmet verecek. halihazırda eğitimi nerede nasıl alıyorlar bilmiyorum . Evet kastamonuda ama kendi fakültelerinde mi yoksa başka yerde mi emin değilim. Umarım daha iyi bilen vardır forumda da yanlışlarım varsa aydınlatır

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

hocam ben acaba hacettepe kalitesinde eğitim var mıdır merak ediyorum aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 25 Temmuz 2024; 13:54:33 >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

hocam bir üniversitenin akademik olarak en güçlü departmanı açık ara tıptır. mesela itü ve odtü bilgisayar mühendisliği ülkedeki en iyi bölümlerden ama bu bölümlerde 10-15 profesör anca vardır bu kadar iyi olmasına rağmen. fakat tıptaki eşdeğeri olan cerrahpaşa hacettepe gibi yerlerde en az 350 tane profesör bulunur. taşradaki tıplarda bile 100 civarı kadar profesör görülebiliyor ama kastamonu tıpın yök sayfasına baktığımızda sadece ama sadece 6 profesör yazıyor şaka gibi. bence kastamonu sizi hem şehir hem akademi hemde üniversite hayatı olarak tatmin etmez.

yok hocam ben arkadaşım için araştırıyorum. sizce yazılmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 19 Temmuz 2024; 21:20:16 >
  • processustransversus23 P kullanıcısına yanıt

arkadaşınızın ne istediğine bağlı liseden beri hep tıp için çalıştıysa okulun sağını solunu o kadar kurcalamadan yazsın bence. en son alan tıplardan biri bu okul. bu sıralamaya tıp diploması almak baya f/p. ama kafası karışıksa mühendisliğe de ilgisi varsa ayrıca iyi bir şehir ve üniversite hayatı istiyorsa bence uzak dursun. eğer tam olarak sevmeden tıp yazıp buraya gelirse 6 yıl geçmez imkanı yok pek çok açıdan aşırı yetersiz bir şehir.

teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.