Şimdi Ara

KAT (QAT)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yemende insanların %90 ından fazlası Kat diye bir ota bağamlıymış
    Kat bir uyuşturucu ve Yemende de satıışı ve kullanımı yasalmış
    herkes, düşündüğünüz herkes kullanıyomuş
    kullanmayanlar sadece çocuklarmış
    programcı, bankacı, polis, ... her kes

bana çok ilgin geldi sizinle paylaşayım dedim

• evet haklısın sanrı gördüren bir amfetaminmiş kat denen ot ve yasal yemende
  • amfetamin:nerolepsi hastalarında(araba kullanmak kitap okumak gibi monoton şeyleri yaparken insanın uykusunun gelmesi) kullanılan ve yorgunluk uykusuzluk gibi hisleri erteleyen kimyasal madde.
    Öğrenciler sınava çalışırken kullanır.Fakat dou iyi belirlemek gerekir yoksa sınavda birden uyku basar mazallah.Ayrıca bağımlılık etkisi vardır.
    (şu farmakoloji dersi ne zaman işe yarayacak diye merak ederdim hep :) )
  • evet geviş getirir gibi yiyorlar.Velhasıl ben de senin gibi o Aynalar programını seyrettim.Ama aklımda kalan ne yazık ki orada din kardeşi olduğunu iddia eden bu insanlar yüzünden şehit düşen belki yarım milyon belki 1 milyon MEHMETÇİKTİ
  • Bende belgeselde seytermiştim. Fakir insanlar böyle kendilerini avutuyorlar.
  • bir yorum yapacaktım ama birileri peşime düşer diye yapmıyorum.

İneğe dayamışlar otu... neyse
  • teşekkürler
    çok ilginç geldi bana
  • Bunu ben de duymuştum. Sanıyorum "Sultana'nın Kızları" kitabında vardı. İyi ama uyuşturucu kullanmak haram değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytekin -- 11 Ağustos 2005, 13:53:33 >
  • hocam anlamadım özelden yazsana...
    quote:

Orijinalinden alıntı: hayattakiler

bir yorum yapacaktım ama birileri peşime düşer diye yapmıyorum.

İneğe dayamışlar otu... neyse
  • Bu adamlar geri zekalı mı yoksa
  • bende bu insanları belgeselde seyretmiştim, Her öğlen vakti 3 saat kadar öğle arası verip milletçek kafa çekiyorlar, herşeylerini Kat'a göre ayarlamışlar günde topu topu 3-5 saat çalışıp gerisini uyuşturucuya ayırıyorlar ve bu ülkede çok olağan bir durum olarak karşılanıyor... Ne yapalım onların bileceği iş...
  • İnanmam, yaw hepsi mi bunu yapıyor. arada marjinal tipler yokmu yani bunu yapmayan, sürüye uymayan başkaldıran birileri vardır muhakkak. eğer öyle değil ise harbiden otmuş bunlar yahu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.