Şimdi Ara

katalitik konvertör sORUNU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır Formu Normal Kullaınıcı olarak takip ediyordum ama bugun sizlerin yardımına ihtiyacım var...
    Bugun Tüv İstasyonunda Genel Muayeneye girdim ama 2 Nedenden Dolayı kaldım aslında bir cok neden vardı ama 2 sini özellikle yapmamı söyledi yetkili.
    1: katalitik konvertör'ün Benden önceki kişinin sökmesinden Dolayı Olmaması
    2: Motor Numarasının Gözükmesi

Neyse Yetkiliye ne yapmam gerektigini sordum bana Bir Motor ustasına gidip Motor Numarasını sildirmemi istedi veya yetkili servise gidip bir tutanak tutturmamı
    katalitik konvertör için ise Satın alma pahalı olur kirala daha uygun olur sonra söktürürsün dedi

Merak ediyorum acaba bunların ücretleri ne olur ve beylikdüzü veya büyükçekmece yerlerine yakın nerde kiralayabilirim?

• Aracın marka/modelini yazarsanız daha çabuk yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Aracın marka/modelini yazarsanız daha çabuk yardımcı olurlar

Fiat Albea 2007 1.4 Dinamik.
  • Arkadaşlar kimse bu sorunu yaşamadımı?
  • konvertör önceki araçlarımın tümünde sökülü idi bence bir egzoscuya git ve görünümde aynısını taktır fakat içi boş olsun muayeneden geçersin emin ol yoksa bence kiralamak daha masraflı olur.
  • Egzos pulunda bu sökülmüş katalitik sorun olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

konvertör önceki araçlarımın tümünde sökülü idi bence bir egzoscuya git ve görünümde aynısını taktır fakat içi boş olsun muayeneden geçersin emin ol yoksa bence kiralamak daha masraflı olur.

Peki Tüv Uzmanları bunu anlamazmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EGR Valfi Uyarısı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Egzos pulunda bu sökülmüş katalitik sorun olmuyor mu?

Egsozu Dışardan yaptırdım. sanırım Tüv de yaptırsaydım direk gönderirdi. ama fark etmedi adam geldi yanıma değiş veya kirala diyor değişme ücreti 700 TL den aşağıdeğil +işçilik
  • quote:

Emisyon değerleri normalin üstünde değilse sorun çıkmaz.Üstünde ise genellikle tuv dışında muayne yapılan yerlerde makina başka araca bağlanır ve sorun yine çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

quote:

Emisyon değerleri normalin üstünde değilse sorun çıkmaz.Üstünde ise genellikle tuv dışında muayne yapılan yerlerde makina başka araca bağlanır ve sorun yine çözülür

Emisyon Değerlerine filan bakmıyorlar. Yoksa Kat. Direk Ağır kusur yarın gireceğim bakalım Kiralayacak yer arıyorum Sabah erkenden sanayiler dolasacam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.