Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır Formu Normal Kullaınıcı olarak takip ediyordum ama bugun sizlerin yardımına ihtiyacım var... Bugun Tüv İstasyonunda Genel Muayeneye girdim ama 2 Nedenden Dolayı kaldım aslında bir cok neden vardı ama 2 sini özellikle yapmamı söyledi yetkili. 1: katalitik konvertör'ün Benden önceki kişinin sökmesinden Dolayı Olmaması 2: Motor Numarasının Gözükmesi
Neyse Yetkiliye ne yapmam gerektigini sordum bana Bir Motor ustasına gidip Motor Numarasını sildirmemi istedi veya yetkili servise gidip bir tutanak tutturmamı katalitik konvertör için ise Satın alma pahalı olur kirala daha uygun olur sonra söktürürsün dedi
Merak ediyorum acaba bunların ücretleri ne olur ve beylikdüzü veya büyükçekmece yerlerine yakın nerde kiralayabilirim?
Aracın marka/modelini yazarsanız daha çabuk yardımcı olurlar
quote:
Orijinalden alıntı: SSamet.
Aracın marka/modelini yazarsanız daha çabuk yardımcı olurlar
Fiat Albea 2007 1.4 Dinamik.
Arkadaşlar kimse bu sorunu yaşamadımı?
konvertör önceki araçlarımın tümünde sökülü idi bence bir egzoscuya git ve görünümde aynısını taktır fakat içi boş olsun muayeneden geçersin emin ol yoksa bence kiralamak daha masraflı olur.
Egzos pulunda bu sökülmüş katalitik sorun olmuyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
konvertör önceki araçlarımın tümünde sökülü idi bence bir egzoscuya git ve görünümde aynısını taktır fakat içi boş olsun muayeneden geçersin emin ol yoksa bence kiralamak daha masraflı olur.
Egsozu Dışardan yaptırdım. sanırım Tüv de yaptırsaydım direk gönderirdi. ama fark etmedi adam geldi yanıma değiş veya kirala diyor değişme ücreti 700 TL den aşağıdeğil +işçilik
quote:
Orijinalden alıntı: ÇVK
Emisyon değerleri normalin üstünde değilse sorun çıkmaz.Üstünde ise genellikle tuv dışında muayne yapılan yerlerde makina başka araca bağlanır ve sorun yine çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: zugasi_berepe
quote:
Orijinalden alıntı: ÇVK
Emisyon değerleri normalin üstünde değilse sorun çıkmaz.Üstünde ise genellikle tuv dışında muayne yapılan yerlerde makina başka araca bağlanır ve sorun yine çözülür
Emisyon Değerlerine filan bakmıyorlar. Yoksa Kat. Direk Ağır kusur yarın gireceğim bakalım Kiralayacak yer arıyorum Sabah erkenden sanayiler dolasacam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme