Şimdi Ara

Katalizör sıcaklığı kaç derece olmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabamı saate 105 km hızla kullanırken, rampalara çıktığımda 950 derecelerde katalizör sıcaklığı görüyorum. Düz yolda ise 830 derecelere kadar düşüyor.
    Katalizör kaç derecede çalışması gerekir.
    Sizin arabalarda kaç derecede çalışıyor.
    NitroChargeryoutube
    Hyundai i10 uzun yolda sabit 3500 deviri geçmeyin | Peki Neden açıklamada
    https://www.youtube.com/watch?v=5T9fL0bJIOQ&feature=youtu.be

• Kimse katalizör sıcaklığını ölçmedimi :)
  • Araba zengin karışımda çalışıyor gibi, ondan dolayı Kat sıcaklığı yüksek olabilir. Uzun süre bu ayarla kullanırsanız kat dağılacaktır.
  • Katalizörün yerleşim yerine göre değişir bu sıcaklık fakat bana biraz fazla geldi Bi yanlış var Muhtemelen çünkü egsoz manifoldunun çıkış sıcaklığı maksimum 900 derecelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetteki bilgiye göre 400-600F (204-316C) sıcaklık aralığında çalışmaya başlıyor, 1.200-1.600F (649-871C) civarına kadar çıkabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçtaki egt sıcaklığını görmek için tork programını yüklemiştim ancak benim araçta sanırım egt sensörü yok. Bu sebeple göremedim.
    Amacım benzin ve lpg'de ne kadar egt farkı çıkıyor bunu ölçmekti.
  • valla bilmiyorum ki, 80-90 gidiyorum araba az yakarsa çok seviniyorum hiç katalizöre filan bakmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi kaç derece olmalı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın short-term fuel trimi normal değil. Lambdayı takip edin. Ayrıca B1S1 (bnk 1 sensor 1) manifolddaki veya katalizör girişi öncesindeki sensördür çıkıştaki değil. Yani orada gördüğünüz aslında EGT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 5 Kasım 2019; 19:32:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Aracın short-term fuel trimi normal değil. Lambdayı takip edin. Ayrıca B1S1 (bnk 1 sensor 1) manifolddaki veya katalizör girişi öncesindeki sensördür çıkıştaki değil. Yani orada gördüğünüz aslında EGT.
    Malesef Bolu bölgesinden aytemiz yakıt aldım. O da yakıt verimi görüldüğü gibi ltft değeri yüksek olmasına sebeb oldu. o yuzden artık hep Bp den alıyorum.
  • Bu verileri hangi programı ve cihazı kullanarak nasıl alıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.