![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kal42kal42 -- 12 Şubat 2021; 9:41:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katılan Herkese Özel Tasarım 200 ml Coca Cola Hediye 🎁

-
-
16 Kayıtlı Üye (10 Mobil) ve 56 Misafir (45 Mobil) - 17 Masaüstü, 55 Mobil, 1 iOS
-
sanırsam 1 adet gelecek teşekkürler ama kargocuya yazık😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber veren arkadaşa teşekkürler yararlandım -
Çöp...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Düsünsene fırsat buluyosun emek veriyosun konu açıyosun. Forum üyeliği bile olmayan x toptancısı dayı dobloyu doldurup karına ķar katıyor. R10 sistemine geçmedikçe birçok kişi bulduğu fırsatı burada paylaşmayacak.
katıldım
-
Kutunun içi boş değildir umarım..
Kargo kaç para?
quote:
Orijinalden alıntı: simerazzıDüsünsene fırsat buluyosun emek veriyosun konu açıyosun. Forum üyeliği bile olmayan x toptancısı dayı dobloyu doldurup karına ķar katıyor. R10 sistemine geçmedikçe birçok kişi bulduğu fırsatı burada paylaşmayacak.
Öyle deme linç gelebilir birazdan misafirler üye olmak zorunda mıcılar veya misafirler insan değil miciler tarafından
-
Yeni üyede değilsiniz baya eski üyesiniz kalın harflerle yazmıştım oysaki
Kargo çalışanlarını yormaya, paket israfı yapmaya ve emisyon salınımını arttırmaya bile değmeyecek bir promosyon...
-
Okudum hocam ams görseldeki ifade düşündürdü beni. Ürün ücretsiz fakat kargo ücreti olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalladam -- 12 Şubat 2021; 10:44:20 >
Kargoda ücretsiz.
üstüne para verseler içmem
quote:
Orijinalden alıntı: fabrizo
üstüne para verseler içmemBen sizin yerinize içerim.bana yönlendiriniz
Biarada redbull kampanyası vardı bilgileri verdik ama gelmedi 😂 -
Geleceğini düşünen var mı ya.Verilerimizi işledikleri ile kalıyorlar.Red Bull'da gönderecekti sözde 😂😂 -
kodu 50 kuruşa satabilir miyim sizce :D
Düsünsene fırsat buluyosun emek veriyosun konu açıyosun. Forum üyeliği bile olmayan x toptancısı dayı dobloyu doldurup karına ķar katıyor. R10 sistemine geçmedikçe birçok kişi bulduğu fırsatı burada paylaşmayacak. |
Kargo çalışanlarını yormaya, paket israfı yapmaya ve emisyon salınımını arttırmaya bile değmeyecek bir promosyon... |
200 ml için bütün bilgilerimi alıp birde paylaşma izni alıcak. yok sağol |
Biarada redbull kampanyası vardı bilgileri verdik ama gelmedi 😂
|
Günlük hayatınızın bir parçası olan whatsapp instagram vpn gibi nice servisin açık açık verilerinizi satmasını onaylarken bunun için verilerimi satmam demenizi pek mantıklı bulmuyorum
|
Ben sizin yerinize içerim.bana yönlendiriniz |
6lı 8li gönderse eyvallah da 1 tane kutu kola kargocunun o kadar efor harcamasına değmez. Teşekkürler |
Öyle deme linç gelebilir birazdan misafirler üye olmak zorunda mıcılar veya misafirler insan değil miciler tarafından |
Katılıyorum.
|
Benzer içerikler
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- bim cam suyu
- yandex pttavm 200 tl
- shell ücretsiz yağ değişimi
- trendyol live nedir
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X