Şimdi Ara

Katip çelebi tıp mı Gaziantep tıp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gaziantep de okursam yol para sıkıntısı felan olmayacak ama izmirde okursam bornova da kalacağım ve katip çelebiye bornovadan 1.10 dakikada felan gidiliyor yani günlük ortalama 2.30 saat yola gidecek.sizce hangisini seçmeliyim?katip çelebi için günlük o yolu çekmeye değer mi ? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Izmir yazardim.Sosyal imkanlari da dusunerek.O taraklarda bezim yok diyorsan gaziantep'i dusun derim.

• Trinkles T kullanıcısına yanıt
    Ben de yaklaşık aynı durumdayım ben de kayseri ve izmir arasında kaldım kayseri kendi şehrim rahat olucam ama izmir de izmir be kafayı yiyicem.
  • Tıp Yazacaksan Bildiğim Kadarıyla Sadece İlk Sene Çiğlideki Kampüste Oluyorsunuz Sonrasında Diş ve Tıpın Ayrı Kampüsü Var Oradasınız.
  • CooperTime C kullanıcısına yanıt
    Ben izmire gidersem yol büyük sıkıntı olacak o korkutuyor. Ne yapacağıma bende karar veremedim.

• hocam yol o kadar değil egekent bornova dolmuşu var tam tıp fakültesinin önünden geçiyor 35 dakka falan. Tıpın hazırlığı yok dişin var hazırlığı balatcık kampüsünde. Tıp fakülteside çiğlide bu arada
  • AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Peki hocam dolmuş ne kadar sıklıkla var?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam en fazla 1,5 saat sürer en fazla ama. Eğitimi Hakkı'nda zor diye duydum sistem oturmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Trinkles

Peki hocam dolmuş ne kadar sıklıkla var?

valla egekentten 15 dakikada bir kalkıyor bornovadada bayraklı folkart kulelerinden gelip migros peterson köşkü hükümet konagı istikametinde gidiyor yanınsanız oralara hiç bi şekilde kaçırmazsınız. 8.45teki ders için 7.50-7.55 gibi durakta beklerseniz her tyürlü girersiniz derse
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.