Şimdi Ara

Katip Çelebi Tıp vs. Necmettin Erbakan Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tıplar arasında bir tercih yapacak olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bu üniversiteler hakkında bilgili olanlar yorum yapabilir mi lütfen? Konyada yaşıyoum bu arada. Katip Çelebi Tıp a giden hiç kimseyi duymadım daha da yardıma ihtiyacım var...

• upppp
  • necmettin erbakanın adı daha güzel :dd oraya git ama katip çelebi iyi diye duymuştum ben
  • kampüsü yapılıyor.Eğitimi iyi ama kampüs denilen şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonya'da okumaya devam et kardeşim. Necmettin Erbakan bizim evin arkasında sınava orada girmiştim güzel binası falan. Şehir dışına lüzum yok tıp için.
  • ne bliyim anlarsınız ya, sıfır eğlence bir hayat da istmeiyorum açıkcası. konya gelirse biliyorum buraları ve artık sıkıldım. ama aile baskısı var katip çelebi yazma diye de. şimdi diceksiniz ki aileni dinleme git istediğin yere. ama o öyle olmuyor işte. çok ısrarcı bir tutum içindeler. eskişehir antalya olmazsa konya yani. çok kritik bir yerde olacak tercih listemde
  • Bir İzmirli olarak sana gönülden öneriyorum Katip Çelebi'yi, her zaman vaktin olmayacak olsa da karşıyaka sahilinde dolaşır alsancağa inip kafa dağıtabilirsin. Üniversite bu, çık şehrinden yeni dünyaları keşfet derim ben
  • en iyi tıp evine en yakın tıp bence konya
  • kafam karıştı :/ katip çelebi yanlış bilmiyorsam daha 2 yıllık üniversite. sizce güvenilip yazılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan658

kafam karıştı :/ katip çelebi yanlış bilmiyorsam daha 2 yıllık üniversite. sizce güvenilip yazılabilir mi?

2 yıllık olsa nolcak sonucta özel üni degil ki illaki alt yapısı olmak zorunda, bence gönül rahatlıgıyla yazabilirsin eğer geliyorsa, izmir'de okumak iyidir bence
  • quote:

kafam karıştı :/ katip çelebi yanlış bilmiyorsam daha 2 yıllık üniversite. sizce güvenilip yazılabilir mi?

Katip Çelebi şehir merkezine uzakta kalıyor. Hayal ettiğin gibi olmayabilir yani. İzmir ve çevresinden gelecek olsan yaz derim ama kendi ilinde, evinde kalmak varken macera arama derim ben. Tıp değil de başka bölüm okuyacak olsan neyse de paşa paşa kal ailenin yanında. Güzel, cezbedici geliyor sana ama zorluğunu sonra sonra anlarsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. katip çelebiyi yazmıyacağım galiba.
  • en iyi tıp ailenin yanında okunan tıptır. bu her zaman geçerlidir ve 2-3 sene sonra sende ne kadar isabetli bir karar verdiğini göreceksin.
  • Konya güzel şehir kardeşim konyaliyim cidden guzel sehir konyaya git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

en iyi tıp ailenin yanında okunan tıptır. bu her zaman geçerlidir ve 2-3 sene sonra sende ne kadar isabetli bir karar verdiğini göreceksin.

inşallah kardeş, inşallah...
  • quote:

quote:

en iyi tıp ailenin yanında okunan tıptır. bu her zaman geçerlidir ve 2-3 sene sonra sende ne kadar isabetli bir karar verdiğini göreceksin.

sınav günlerinde kendi odanda çalışacak, psiko-ekonomik bunalımlara düşmeyeceksin. istediğin an ev yemeği yiyebilecek, sevdiğin insanların yanında olacaksın. bu saydıklarım hep zaman içinde kendini gösterecek.artı konya gibi standard üstü bir şehirde olacaksın. hep yaşadık biliyoruz, tecrübe edindik. düşünsene senin sahip olduğun imkan çok az kişiye nasip olur. başarılar dilerim.
  • quote:

quote:

quote:

sınav günlerinde kendi odanda çalışacak, psiko-ekonomik bunalımlara düşmeyeceksin. istediğin an ev yemeği yiyebilecek, sevdiğin insanların yanında olacaksın. bu saydıklarım hep zaman içinde kendini gösterecek.artı konya gibi standard üstü bir şehirde olacaksın. hep yaşadık biliyoruz, tecrübe edindik. düşünsene senin sahip olduğun imkan çok az kişiye nasip olur. başarılar dilerim.

yalnıozkendidurumumu tam olarak anlatamamışım galiba. konya merkez de yaşamnıyorum yani yurtta kalmam gerekecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.