Bildirim
KATKI KREDİSİ ALAN BİR KİŞİNİN KREDİ ÇEKEBİLMESİ.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kredi olarakta 2000 TL çekeceğim. -
onu bile yapmana gerek yok diye biliyorum. bankalar "nefes alsın yeter" mantığıyla hareket edip herkese kredi kartı ve kredi veriyorlar zaten. geçen sene de banka elemanına bizzat "öğrenciyim ben fakirim sırtımdan isteseniz de para kazanamazsınız" dediğim halde kredi kartı çıkarttırdı kullanım ücreti falan olmadan -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
onu bile yapmana gerek yok diye biliyorum. bankalar "nefes alsın yeter" mantığıyla hareket edip herkese kredi kartı ve kredi veriyorlar zaten. geçen sene de banka elemanına bizzat "öğrenciyim ben fakirim sırtımdan isteseniz de para kazanamazsınız" dediğim halde kredi kartı çıkarttırdı kullanım ücreti falan olmadan
KREDİ DEDİM NAKİT KREDİ KARTI DEĞİL :) ACİL VE NAKİT PARA.
-
UP UP -
hangi telefonu alacan?
böyle bişey yapsan yaparsın belki de, faiziyle hesaplayacaklar tutarı yani biliyosun. zarar edeceksin. -
YOK TELEFON DEĞİL AMA LAZIM -
UP UP -
up up önemli -
uppp
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X