Şimdi Ara

Katlanır bisikletim kırıldı öneriniz var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kron FD2100 kullanıyordum.Seleyi uzun tutmaktan sele altında kadronun başladığı yer kırıldı.

işim ve gereği çok geziyorum ve katlanır bisiklet benim için çok iyi bir seçimdi.

1.91 boy 105-110 kiloyum malum hedefim zayıflamak ama bu kiloyu baz alırsak;

tekrar katlanır bisiklet alıp aynı sele yükseltme hatasını yapmasam ve daha kaliteli bir marka alsam örneğin dahon gibi bu sefer sorunsuz kullanır mıyım yoksa bu boy bu kilo ile katlanır bisiklet her zaman uzak dur mu dersiniz?

Kullanacağım günde max 15-20 km yeri gelsin her gün kullanmam ama çıktığımda 15 km yaparım...

katlanıra devam edeyim mi uzak mı durayım

teşekkürler

• Geçmiş olsun. Uzun sele borusu satılıyor. Seleyi, yeni uzun boruya takarak çözüm bulabilirsiniz. Eğer boru üstünde minimum limiti varsa onu geçmemek gerekiyor. Eğer yoksa 3 borunun kesişiminin altında altında kalması gerekiyor. Bisiklet sporu, spor olarak güzeldir ama kilo verme konusunda çok verimli değildir. En azından gündelik sürerek minimal kayıplar olur. Dengeli beslenme yanında bisiklet sürmek daha verimli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimFoster T kullanıcısına yanıt

Cevap için ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

Ben yine mümkünse 20 jant katlanır ile devam etmek istiyorum.

Sele boyuna da çok dikkat edeceğim

Bu sefer daha kalite bir model ile şansımı denemek istiyorum

Dahon ve Tern önerdiler.

Sizin bu markalar hakkında fikriniz nedir aralarında fark var

Teşekkürler

• atillagur kullanıcısına yanıt

Bilmediğim zamanlarda benzer şekilde sele borusu yüzünden çatlama sorunu yaşadım o yüzden yazdım.

Katlanır bisiklet hakkında hiç bilgim yok. Mtb olarak merida, yol olarak specialized kullanıyorum. Baya bi araştırıp aldım ikisinide. Eğer mtb yada yol düşünürseniz seve seve yardımcı olurum.

Ayrıca internette sele yüksekliği ayarlama anlatımları var ona göre bakıp kendinize uygun uzunlukta sele borusu almak için ölçmenizi tavsiye ederim. 150km geçmeden zincir temizlik ve zincir yağlamasını yapmayı unutmayın.

Keyifli sürüşler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimFoster T kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler cevaplar için az bir ihtimal MTB ye dönebilirim o zaman sizi rahatsız ederim sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.