Şimdi Ara

kavga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kavga edeceğim zaman bütün gücüm gidiyor aslında karşımdakini 1 vuruşla yıkabileceğimide biliyorum ama nedense kavgayı bitiresim geliyor ellerim kitleniyor resmen önerisi olanlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlKINTI YOK -- 3 Mayıs 2014; 20:12:00 >

• o adrenalinden dolayı elin ayağın boşalıyor bunun sebebi çok kavga etmemen ve bunu faza kafaya takman, yaptıkca açılacaksın mesela ben ameliyat olacağım zaman 3 günde en az 10 kere kan verdim iğne yedim oraya oturunca yalan yok bi heyecan oluyor her zaman ama o 3 gün öyle bi yalama olduki kollar sonradan gayet normal birşey gibi kan veriyordum iğne vuruluyordum kavgada aynı onun gibi birşey, sonra 8 ay hiç kan falan vermedim kan şekerime baktırmak için 3-4 kez kan verdim 8 aydan sonra yine bir heyecan oluyordu o koltukta ama 2. gün tahliller için bidaha kan verirken yine alışmış gibiydi örnek biraz uçuk ama kavgada işte aynı bunun gibidir adrenalinin az salgılanması kendini kontrol edebilmek için haftada en az 1-2 kavga etmen laızm ciddi
  • Valla bence kavgaya alisacam diyede basimi belaya sokamam degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bence kavgaya alisacam diyede basimi belaya sokamam degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    KIZ BENİ TACİZLE SUÇALAYACAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.