Şimdi Ara

kavga ettim pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar ben nisan ayının başında lise 1 olarak kavga ettim daha öncedende kavga ettiğim olmuştu ama bu çok farklı ve pişmanım unutamıyorum konuyu anlatayım haklı olan bendim arkadaşlarda biliyordu ben konuyu anlatayım cuma günü 3.ders fizik dersinde hoca soru sormustu ve defteri götürmüstüm doru bilmişitim sonra çocuk geldi beni yitti ve ben bacağımı vurdum durduk yere yitti sonra vurdu bende sinirlendim normal olarak bende koluna vurup sıraya koydum onu bende dedim neden yapıyorsun dedim çocuk güldü filan komik değil dedim sonra sınıftakiler beni alkışladı buda gaza geldi dakkada bir laf atıp durdu bana korka kız gibi kaçar hain vatan aini sonra çıkısa gel sen bittin yürek varsa gel delikanlımısn erkekse gelsingibi lalar söyledi ben etmiyecektim ama zorladı iyice laf attı bende gelecem dedim ama etmiyecektim çıkışa doğru tören vardı çocuk sen bittin gebertecem seni dedi ben ise etmicem git dedim korktu mu diyince bende Allahtan başka hiç kimseden korkmam dedim buda çıısa olan parkın oraya geldi ben yine git dedim tabi çocuk saldırdı bende hemen boynundan tuttum koluna karnına bacağına geçirdim yerde kaldı hafif boğustuk sonra omuzlarına vurdum ayırdılar sonra videoya çekmişler ben bi kısmını hallettim sonra okulun olduğu gün mesajla paylaşmışlar sınıftakilere anca sildirttim sonra başka sınıflarda vardı bazı arkadaşlar silmişler tabi ben hala onlarda yüklü olduğunu biliyorum aradan 3 ay geçti ben ceza yemedim ama bişey olur mu sizce bi yerde paylaşırlar mı yada sorun çıkar mı lütfen yardım edin biraz uzun yazdım kusura bakmayın.

• Dostum okul dışında olduysa kavga hiçbir şey yapamazlar . Yapsalar çoktan yaparlardı ayrıca 3 ay gecmis kendin diyosun . Bu arada gözünü seveyim şu imla kurallarına az dikkat et 3 kez okudum yazdıklarını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saol ben disiplin cezası almadım zaten ben onu demiyorum zaten daha önceden ailem her ay geliyor okula soruyorlar böyle şeyleri yok diyorlar ben şey diyorum videodan bişey olurmu hani silmeyen varsa ve bizim okulda her hafta olay var o yüzden bir yardımcuı olurmusun?
  • oguzcan546 kullanıcısına yanıt
    aol ben disiplin cezası almadım zaten ben onu demiyorum zaten daha önceden ailem her ay geliyor okula soruyorlar böyle şeyleri yok diyorlar ben şey diyorum videodan bişey olurmu hani silmeyen varsa ve bizim okulda her hafta olay var o yüzden bir yardımcuı olurmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adı önemli değil

aol ben disiplin cezası almadım zaten ben onu demiyorum zaten daha önceden ailem her ay geliyor okula soruyorlar böyle şeyleri yok diyorlar ben şey diyorum videodan bişey olurmu hani silmeyen varsa ve bizim okulda her hafta olay var o yüzden bir yardımcuı olurmusun?

Hocam bir şey olacağını sanmıyorum . Bizede benzer olay oldu videoları falan gösterdiler hiçbir şey olmadı

oguzcan546 çok saol rahatladım valla bizim okulda çok olay oluyor savunmak gerekiyorda yani ben videoları sildirdim zaten tek benim videomu kaydetmemişlerdi herkesi çekmişler sigara alkol vs vardı bişey olmaz diye düşünüyordumda hani başkalarında kaldıysa diye düşünüyordum bedne fazla sıkıştımıyayım dedim millet unutsun diye unutmuşlardır zaten ben sadece sosyal medyada paylaşırlarsa diye enişise duymuştum ama çok saol valla eminsin değil mi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: adı önemli değil

oguzcan546 çok saol rahatladım valla bizim okulda çok olay oluyor savunmak gerekiyorda yani ben videoları sildirdim zaten tek benim videomu kaydetmemişlerdi herkesi çekmişler sigara alkol vs vardı bişey olmaz diye düşünüyordumda hani başkalarında kaldıysa diye düşünüyordum bedne fazla sıkıştımıyayım dedim millet unutsun diye unutmuşlardır zaten ben sadece sosyal medyada paylaşırlarsa diye enişise duymuştum ama çok saol valla eminsin değil mi :D

Kardeşim kafan rahat olsun bir şey olmaz bundan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    saol rahatladım :)
  • gulmekten okuyamadim bi de hocam demis cevap yazan da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • imaginary friend kullanıcısına yanıt
    yok benim okulda taraftarlarım var büyük sınıflarda duymuş çocuğu dövdüğümü duymuşlarda onlarda dövecekti engelledim sonra çocuk benden özür diledi ertesi 2 hafta sonra yine başka bi çocukla etti burnu kanlar içinde kaldı yani yine dayak yedi en son sınıfta kavga etti arkadaş dövdü benimkini video kaydettiklerinde o dayak yiyen değil bizim sınıftaki ve lise 1liler kaydetmişti onlarada sildirttik bi şekilde tabi onlarda varmıdır hala bilemiyorum birisi paylaşmışmıdır diye düşünüyorum bizim okulda haftada en az 2 kavga çıkıyor zaten okul ortamı kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.