Şimdi Ara

Kavga icin adam cagirma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar hic kavga etmemis veya karismamis biri olarak, bazen sitedeki yorumlari okurken aklima takiliyor.
    mesela adam cagiririz falan diyorsunuz kavga konusunda.
    ciddi ciddi birilerini arayip '' gelsene kavga var, kavga etcez xxx kisisyle'' falan mi diyorsunuz? diger kiside 'he tamam olur'' diyip kabul mu ediyor?

kim kavga var dendidiginde tamam bende geliyorum der ki? yada niye kavga eder? cok ilginc geliyor bana :D

ayrica yumruk atarken eliniz acimiyor mu? ben tv de bile o sahnelere bakarken, yumruk sahnesinde icim bu tuhaf oluyo kendi elim acimis gibi :d

• Kavga bos istir hic oyle arkam var adam cagirim islerim olmadi. Biri gelip vurursa kendimi savunurum o ayri ama kavgaymis mevzuymus bos isler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil ihtiyacın olmasa aramazsın zaten o yüzden aradığında kavga var diyince gelirler arkadaşlarını yalnız bırakmamak için ama bu genelde lisede olur arkalarla olan kavgalar, yumruk atarken değilde benim attıktan sonra kanıyor o zaman acıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 20 Ekim 2016; 0:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Acil ihtiyacın olmasa aramazsın zaten o yüzden aradığında kavga var diyince gelirler arkadaşlarını yalnız bırakmamak için ama bu genelde lisede olur arkalarla olan kavgalar, yumruk atarken değilde benim attıktan sonra kanıyor o zaman acıyor

kaniyor mu

Kavga icin adam cagirma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 20 Ekim 2016; 0:12:30 >
  • Alo 163 kavga için adam hattını arıyorsun geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Acil ihtiyacın olmasa aramazsın zaten o yüzden aradığında kavga var diyince gelirler arkadaşlarını yalnız bırakmamak için ama bu genelde lisede olur arkalarla olan kavgalar, yumruk atarken değilde benim attıktan sonra kanıyor o zaman acıyor

kaniyor mu

Kavga icin adam cagirma?

Eğer yıllardır her gün bir yerleri yumruklamıyorsan kanar.

• Bu sohbetlere girdigin kisiler zaten o tarz kisiler olur,arar mevzu var kardes dersin atlar gelir.Hatta esnaflarda falan ıslıkla adam cagirma gorebilirsin.Yumruk atarken eger ters bir kemige gelirse parmaklarin bile kirilabilir.Kanar diyenler olmus hic yüze vurup eli kanayani gormedim yasamadimda,daha cok kemik sızlaması gibi olur acisi.O an aci hissedilmeme sebebi adrenalin duygusudur.
    Hic liseli olmadin mi yahu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ieyegosubu -- 20 Ekim 2016; 8:22:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • He evet filimlerdeki gibi hatta kafasına kafasına geçiriyorsun

• Yumruğu nasıl atacağını bilirsen acımaz.
    Mesela hafi Nah işareti yapıyoruz elimizle.
    İşte onu yaparkan yukarı doğru yapmıyoruz sonuçta.
    Bileğimiz duz oluyor mesela bu bir örnek.
    Yumruk atarkende bileğin düz olacak yoksa bileğini kırarsın.
    Ayrıca asosyalim kavgada çağıracak kimsem yok iki uç kişi gelirse sorun değil ama çok kişiyse ve cusseliyse bıçak alırım.

21cm lik Columbia işini gorur

• Adam çağırmıyorum. Delikanlı gibi dayağınmı yiyip oturuyorum. Dayak attığımda oldu yediğimde. Benden büyük bir kaç kişi saldırdıysa abime mesaj atıyorum.

• Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ kullanıcısına yanıt
    Yumruk çeneden çıkacak. Yumruğu çıkarırken ötneğim sağ yumruk attığımızda ayaktan güç alış yumruğu dik bir şekilde çıkarıp, daha sorna bilekten döndürüyoruz. Baş parmak ise orta parmakla işaret parmağının arasında ki boşlukta kalcak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.