Şimdi Ara

İnsanlar cok uzerime geliyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki haklilar belki de degiller.Aylar yillar geciyor derdim bir nebze azalmiyor.Surekli benimli ugrasiyorlar.Fiziksel goruntum olarak ozurlu engelli gibi duruyorum.Kafa derler ya kelle cok buyuk.Surekli haddi hesabi olmayan dalgalara anirarak gulmelere dedikodulara maruz kaliyorum.Gecen sene kasim ayindan beri ara ara bazen gunlerce suren dalgalara maruz kaldim.Yetmedi evimin kapisina kadar gelip dalga gectikleri bile oldu.Okulda dalga gecildim. evimde hastanede tuvalette bile dalga gecildim.
    Bazen dusunuyorum benim hicbir sucum hicbir kabahatim yok bu olayda.Niye diyorum niye boyle fiziksel kusurluyum.Niye bunlari yasiyorum yasamak zorundayim diye cok cok dusundum.
    Aynaya bakiyorum kocaman kafa. ciddiyim yillar geciyor bitmiyor.İnsanlarin alaya almalari eglenmeleri.Tanimadigim insanlar benim dedikodumu yapiyor.Nereyr gidersem gideyim.İllaki bir yerde koca kafa lafi birseylrr duyuyorum.
    butun bu yasadiklarimin bir sebebi yok.Bu cok koyuyor bana.
    Daha 18 yasindayim onumde belki upuzun bir hayat var .Omur boyle mi gececek diye dusunuyorum.İnsanlar beni sevmiyor dogru duzgun arkadaslarim yok.Ben kendimi sevmiyorum.Nefret ediyorum.İnsanlardan uzak hayatta bir yere kadar suruyor maalesef
    Cok doluyum aylarca gunlerce her gun her saat
    dertlerim aklima geliyor.Keske cozumu olsada kurturabilsem
    insanlari etrafimdan uzaklastirabilsem.Elbet bunlarda gececek 10 senemi 10 sene bitecek birgun.Cok koyuyor boyle yasamak cok koyuyor adama.Kacmak istiyorum surekli cook uzaklara dedikodulardan hakaretlerden biktim asagilanmaktan.Belki bunlarda olmali yeri gelince asagilanmakta gerekli ama bu benim hayatim olmus beee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin hatan bu durumu cok takman ve bu durum karsısında sessiz kalıp karşılık vermemen. Karsılık vermekten kastım kızıp bagırıp kavga cıkarmak degil o zaman daha çok dalga gecerler üstüne gelirler. Bu hayat zayıflıgını gördümü en kötü sekilde bunu kullanacak insanlarla dolu. Senin üzerinden kimsenin alay konusu cıkarmasına izin verme.bunları söyleyince sana hic bir yarım olmayacak biliyorum ama bu senin hayatın ve kendine yardım edebilecek tek kiside yine sensin.İnsallah daha mutlu olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Torunu

Senin hatan bu durumu cok takman ve bu durum karsısında sessiz kalıp karşılık vermemen. Karsılık vermekten kastım kızıp bagırıp kavga cıkarmak degil o zaman daha çok dalga gecerler üstüne gelirler. Bu hayat zayıflıgını gördümü en kötü sekilde bunu kullanacak insanlarla dolu. Senin üzerinden kimsenin alay konusu cıkarmasına izin verme.bunları söyleyince sana hic bir yarım olmayacak biliyorum ama bu senin hayatın ve kendine yardım edebilecek tek kiside yine sensin.İnsallah daha mutlu olursun.
    en azından insanlar arasında bir grup şerefsizin, piçin seninle niçin dalga geçtiklerini biliyorsun. ben seninle aynı muameleye maruz kaldım yıllarca. hiçbir sebebi yokken, üstelik. kafam normaldi, elim yzüüm düzgündü; ama parmaklarıyla beni işaret eder, gülerlerdi. sana iki tavsiyem olabilir.

1. dövüş sporuna devam et. 2 3 ayda birilerini haşat edebilecek seviyeye gelirsin. böyle olduktan sonra ilk fırsatta o alçakların birkaçını alaşağı et ve bir daha sana dokunmayacaklarını gör.

2. o insanları terket, yeni bir çevre edin ve insanlarla iletişim kurdukça herkesin onlar gibi olmadığını görmeye bak.

mutlaka etrafında seninle alay etmeyenler vardır. olmaması imkânsız. onları düşün ve tüm insanların aynı olmadığını idrak et.

• Paşa Torunu kullanıcısına yanıt
    Hocam durumu biraz daha acayim.
    Ben evden cok nadir cikan bir insanim.Arkadaslarim sınırli hergun gezip eglenecegim birileri yok.Asosyal oluyorum iste.Mahalleden tanidigim hicbir insan yok komsularida cok nadir gorurum komsuluk yok zaten.Nasil oluyorsa insanlar beni buluyor.Mahallede surekli dalga gecen insanlar var boyle.Kimdir nedir daha bilmiyorum.İnan daha yuzlerini gormedim.Uzaktan uzaktan dalga geciyorlar bagiriyorlar.Cok kucuk bir yerde yasiyorum.İnsanlar malum dedikodu cok oluyor.Her disari cikisimda illa bir laf yiyorum.Kimdir nedir ne degilddir inan bilmiyorum.Dolmusa biniyorum.Fisir fisir konusmalar duyuyorum haliyle.Yani hangi biriyle ugrasayim.13 14 yasimdan beri bu duruma takintiliyim.Surekli aynalara gecer bakardim.Hayatim boyle mi gececek diye cok cok asiri dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mrgll

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

en azından insanlar arasında bir grup şerefsizin, piçin seninle niçin dalga geçtiklerini biliyorsun. ben seninle aynı muameleye maruz kaldım yıllarca. hiçbir sebebi yokken, üstelik. kafam normaldi, elim yzüüm düzgündü; ama parmaklarıyla beni işaret eder, gülerlerdi. sana iki tavsiyem olabilir.

1. dövüş sporuna devam et. 2 3 ayda birilerini haşat edebilecek seviyeye gelirsin. böyle olduktan sonra ilk fırsatta o alçakların birkaçını alaşağı et ve bir daha sana dokunmayacaklarını gör.

2. o insanları terket, yeni bir çevre edin ve insanlarla iletişim kurdukça herkesin onlar gibi olmadığını görmeye bak.

mutlaka etrafında seninle alay etmeyenler vardır. olmaması imkânsız. onları düşün ve tüm insanların aynı olmadığını idrak et.

Neden dalga geciyorlarmis ki?

öyle. bir nedeni yok. sadece bir grup halindeyken kendini savunamayacak bir çocuğu öyle ezmek hoşlarına gittiği için. çok düşündüm üzerine. aradan yıllar geçti, kin filan güttüm. sinirlendim. birine sataştım en sonunda. gittim, açıkça bahsetmeden ağzını yokladım. o sırada canına okuyabilirdim ama konuştukça farkettim ki bunlar o zaman neler yaptıklarını hatırlamıyorlar bile. bu beyinsizler güruhu için bu anlık bir eğlenceydi. yıllar sonra bakıyorum; hepsi bana gayet samimi davranıyorlar. bunu gördükten sonra kin gütmekten vazgeçtim.

hayatın ciddiyeti altında ezilmemiş üç beş p.ç kurusu benim üstüme gelmiş.. bu kadar. senin başına gelen de bundan farksız. fazla düşünme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 26 Ağustos 2014; 22:09:39 >

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Nasil bu kadar unutuyorsunuz ki nasil basariyorsunuz..Ben cok kin beslerim
    O kisiyle yillar sinra karsilassam onu oldurmek bile isteyebilirim.Belki psikopatim ama asla unutmam asla yuz vermem.Hesaplari sorulacak bu yaptiklarinin cezasiz kalacak saniyorlar ya da dusunmuyorlar bile.İlahi adalet varsa hepsinin hesabi sorulacak
    Kimsenin kimseye hayatina tecavuz etme hakki karisma hakki yok.Hele hele sebepsiz yere.

• Benim bu yasadiklarimi bir ben birde Allah bilir.Dalganin haddi hesabi yok.Kimseye aciklayamam anlatamam cok asiri inanilmaz dalga gecildim.Mevsimler geldi gecti yillar gekdi gecti.3 kere ruyame girdi bu olaylar.Ruyamda kafa resimleri goruyordum.Cok inanilmaz seyler yasadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlarin arasinda cok kotu dedikodular donuyor.Hep arkamdan konusuyorlar.Cok kotu seyler yasiyorum.Herkes bana bakiyor.Bu korkunc rahatsiz edici birsey
    Cildiriyorlar resmen uzaklasmak istiyorum o kadar istiyorumki gozlerim yasariyor aglamaya basliyorum.Kurtulmak istiyorum.
    İnsanlarin rahatsiz edici bakislari laflari
    ben kimseye karismiyorum kimseye zararim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

İnsanlarin arasinda cok kotu dedikodular donuyor.Hep arkamdan konusuyorlar.Cok kotu seyler yasiyorum.Herkes bana bakiyor.Bu korkunc rahatsiz edici birsey
    Cildiriyorlar resmen uzaklasmak istiyorum o kadar istiyorumki gozlerim yasariyor aglamaya basliyorum.Kurtulmak istiyorum.
    İnsanlarin rahatsiz edici bakislari laflari
    ben kimseye karismiyorum kimseye zararim yok.

birilerine zararın olmasının vakti gelmiş o vakit. kafanla alay ediyorlarsa birinin kafasını kır! küçük yerde yaşıyorsun madem; senin hakkındaki şeyler yayılıyorsa bırak bu da yayılsın. biraz daha durma; bakana ne bakıyorsun ulan! de, laf edene kes ulan! de! artık kabuğunu kır, içine kapanarak bu şeyi çözemezsin!
  • quote:

Ben evden cok nadir cikan bir insanim.Arkadaslarim sınırli hergun gezip eglenecegim birileri yok.Asosyal oluyorum iste.Mahalleden tanidigim hicbir insan yok komsularida cok nadir gorurum komsuluk yok zaten.Nasil oluyorsa insanlar beni buluyor.Mahallede surekli dalga gecen insanlar var boyle.Kimdir nedir daha bilmiyorum.İnan daha yuzlerini gormedim.Uzaktan uzaktan dalga geciyorlar bagiriyorlar.Cok kucuk bir yerde yasiyorum.İnsanlar malum dedikodu cok oluyor.Her disari cikisimda illa bir laf yiyorum.Kimdir nedir ne degilddir inan bilmiyorum.Dolmusa biniyorum.Fisir fisir konusmalar duyuyorum haliyle.Yani hangi biriyle ugrasayim.13 14 yasimdan beri bu duruma takintiliyim.Surekli aynalara gecer bakardim.Hayatim boyle mi gececek diye cok cok asiri dusunuyorum

Benim sana yardımedebilecegim bisey degil malesef. Hani bazı insanlar olur ya özgüvensizligi dısarı yansımıstır artık durusunda yüz ifadesinde hareklerinde herseyinde belli eder kendini kendine eglence gülcek birini arayan insanlarda dur ulan su adamla alay edip egleniyim der napabilcek zaten bana bi zararı olmaz bunun diye düsünür. Sen iste bu adam olmussun düzelt kendini hayattan zevk almaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Torunu

quote:

Benim sana yardımedebilecegim bisey degil malesef. Hani bazı insanlar olur ya özgüvensizligi dısarı yansımıstır artık durusunda yüz ifadesinde hareklerinde herseyinde belli eder kendini kendine eglence gülcek birini arayan insanlarda dur ulan su adamla alay edip egleniyim der napabilcek zaten bana bi zararı olmaz bunun diye düsünür. Sen iste bu adam olmussun düzelt kendini hayattan zevk almaya bak

Alıntıları Göster
    Nerede yaşıyorsun?

• Balikesirin deniz kenari kucuk bir ilcesi

• Kardeş fotoğrafını pm den at bana belki sen çok abartıyorsundur bunu ve bu yüzden insanları görünce sanki bana bakıyorlar beni çekiştiriyorlar diye önyargıyla yaklaşıyorsundur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru insanlari bul

digerlerinin hayatina girmesine izin verme

kendine guven sonucta kimse mukemmel degil

son olarak da dis gorunusune pek aldiris etme zaten gercek dostlarin bununla ilgilenmez bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayvalik tarafindami yasiyosun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SgtWallCroft

Ayvalik tarafindami yasiyosun hocam
    herşey ben 6. sınıfa geçtiğimde başlamıştı ben 6. sınıfa geçtiğimde bazı kişiler ile tanışmıştım fakat o tanıştığım dost dediğim insanlar benimle dalga gçmeye başlamıştı hemde geldiğim ilk gün bende dayanamadım birini başladım itmeye sıralar falan devrildi çocuk yere düştü o günden sonra işler dahada kötüye gitti herkes bana nefret kin besliyodu yani bu iki sene zindan gibiydi o iki sene sonra başka sınıfta olduğum için kurtuldum artık kimse benimle dalga geçmiyor
  • quote:

Balikesirin deniz kenari kucuk bir ilcesi

Kardeşim ben de balıkesirde oturuyorum ama merkezde.Senin yaşadağın durumun farkındayım senle o kadar çok dalga geçilmiş ki bir süre sonra kanıksamaya başlamışsın.Bir şeyi 40 defa söylersen olur misali.Yani sen benle bu kadar geçiliyorsa bende acaba birşey var mı diye düşünmeye başlamışsın.Sorun sende o şerefsizlerde çünkü bunlar için insanda kusur olsun olmasın farketmez bir hareketinden bile dalga geçme malzemesi bulabilirler.Ben de çok çektim bunlardan yapacağın iki şey ya bunların birini gerçek manada döveceksin ya da tamamen uzaklaşacaksın sen galiba uzaklaşamıyorsun o zaman döv kardeşim ibret olsun.Bunlara kızmak bağırmak bunları daha çok azdırır.Dişlerini ellerine verdin mi seni aralarına bile alırlar.Sana tavsiyem bu hayatta ezik olma kardeşim hoşuna gitmiyorsa 2 kere uyar onları çok tepkini ortaya koy.İçine atıp kin tutup psikolojin bozulacağına mavzer gibi patla en azından sana zarar vermez.

• BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Hocam bir grup yada kisiler degil
    Cok kisi dalga geciyor.Otbuste okulda evde heryerde dalga geciyorlar.Hayatim mahvoldu.Nereye kadar surecek bu durum bilmiyorum.Tip olarakta unlu birisi gibi davraniyorlar.Cok asiri rahatsiz oluyorum.
    Elimdende hicbirdey gelmiyor.

• quote:

Hocam bir grup yada kisiler degil
    Cok kisi dalga geciyor.Otbuste okulda evde heryerde dalga geciyorlar.Hayatim mahvoldu.Nereye kadar surecek bu durum bilmiyorum.Tip olarakta unlu birisi gibi davraniyorlar.Cok asiri rahatsiz oluyorum.
    Elimdende hicbirdey gelmiyor.

Herkes tam olarak senle niye dalga geçiyorlar nerenle dalga geçiyorlar?
  • Henuz cok kucuksun ve hayatinin alinganliga en musait yas doneminden geciyorsun, emin ol yakinda umursamamayi ogreneceksin ve hepsi gececek. Ayrica sunada emin ol arkandan fisir fisir konusuyor dedigin insanlarin bir cogu senin kafanin buyuklugunu konusmuyor hatta senin hakkinda bile konusmuyorlar ne yazikki sen artik bu isi bir takinti yapip kafanda kurmaya baslamissin. İnsan ve suc psikolojisi uzerine egitim almis bir abin olarak sana tavsiyem seninle dalga gecen insanlara kendinle baris oldugunu gostermen olacaktir tabi bunun icin once kendinle barisik olman gerekiyor. Onlara kizdigini alindigini gosterdikce uZerine geleceklerini unutmamalisin. Yanlis anlama Kacmaktan bahsetmiyorum ayni karanliktan korkan insanin karanlik korkusu uzerine gitmesi gibi . Ne yazikki seninle dalga gecen insanlarda genellikle senin yas grubundur ki onlarda sonra cok pisman olacaklar bu yaptiklarina onlarinda biraz buyumesi gerekiyor. Ayrica sukretmekte cok buyuk bir erdemdir, buyuk oldugunu dusundugun belkide gercekten buyuk olan o basda cok saglam bir beynin oldugunu arada sirada o igrenc insanlari gorsen ve duysanda saglam duyu organlarin oldugunu unutma ileridedunya tatlisi bir aileye ve cocuklara sahip oldugunda olup onlari gordugun ve duydugunda o basina sukurler edeceksin,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.