Bu konuda çok tecrübesizim arkadaşlar. Hiç yumruk atmadım, kafa atmadım, tekme atmadım veya bunları yemedim. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Arkadaşlar kavga ettiği zaman ayırırken çok fena gaza geliyorum. Hafif bir titreme oluyor. Bağırmak istiyorum Şimdi ben kavgaya girersem ne yapacağım asıl mesele bu. Akıllıca konuşabilirim orada sorun yok ta asıl sorun uygulamada. Mesela kafa atınca ne oluyor nasıl hissediyoruz bunu birisi anlatabilir mi? veya yumruk atınca? Çok kalıcı bir darbe olmaması için yumruğu nereye atmalıyız? Burun ve ağız sakat yer kırılabilir nesne var. Elmacığa atmak iyi midir? Biraz tavsiye istiyorum arkadaşlar biraz yardımcı olur musunuz
Kendi yumruğunu balyoz sanma yeter.Karşındakinin karın boşluğuna sağ elinle çok sağlam bir yumruk, yada özel yerine sağ dizinle güçlü bir darbe at, gerisi çocuk oyuncağı, ama o sana ilk hamleyi yaparsa dayağı yersin. Dayak yemeden de atamazsın, söyliyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bol bol korku ve adrenalin hormonu salgılarsın. Bu sadece kavga değil, şok anında veya ölüm tehlikesi olan anlarda bile geçerlidir. Bunun sonucunda yediğin ve attığın yumruğun, hasarın şiddetini tam olarak hissetmezsin. Mesela ben lise zamanlarımda bıçaklanmıştım. Bıçaklandığımı kavga bitince farkettim
olayın sıcağıyla acı hissetmezsin genelde,yakın temastan kaçın,düşmanı yakınına sokmayacaksın,1den fazla kişiyse arkana duvarı alıcaksın,karşı tarafı izleyip tekme ve yumrularını elinle tutup savurabilirsin,doğru anı yakalayınca buruna yumruk atarsan kırıabilir kalıcı hasar verir,en güzeli çeneye sağlam bir yumruk iyi vurursan dengesini kaybedip yere düşer istediğini yaparsın,unutma kavgada her zaman sakin olan taraf kazanır,
quote:
Orijinalden alıntı: N1trogen
Kendi yumruğunu balyoz sanma yeter.Karşındakinin karın boşluğuna sağ elinle çok sağlam bir yumruk, yada özel yerine sağ dizinle güçlü bir darbe at, gerisi çocuk oyuncağı, ama o sana ilk hamleyi yaparsa dayağı yersin. Dayak yemeden de atamazsın, söyliyim.
Karın boşluğu derken sol tarafını mı kastediyorsun hocam? Bide bu özel yere tekme işlemi zararlı mıdır fazla hasar verir mi? Bence biraz riskli gibi
quote:
Orijinalden alıntı: kingonur4
olayın sıcağıyla acı hissetmezsin genelde,yakın temastan kaçın,düşmanı yakınına sokmayacaksın,1den fazla kişiyse arkana duvarı alıcaksın,karşı tarafı izleyip tekme ve yumrularını elinle tutup savurabilirsin,doğru anı yakalayınca buruna yumruk atarsan kırıabilir kalıcı hasar verir,en güzeli çeneye sağlam bir yumruk iyi vurursan dengesini kaybedip yere düşer istediğini yaparsın,unutma kavgada her zaman sakin olan taraf kazanır,
Sakinim normalde ama titreme oluyor işte biraz Yere düşünce hem centilmenlik hem de havalı olma adına nasıl davranmalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: bamyalamus
bol bol korku ve adrenalin hormonu salgılarsın. Bu sadece kavga değil, şok anında veya ölüm tehlikesi olan anlarda bile geçerlidir. Bunun sonucunda yediğin ve attığın yumruğun, hasarın şiddetini tam olarak hissetmezsin. Mesela ben lise zamanlarımda bıçaklanmıştım. Bıçaklandığımı kavga bitince farkettim
Bu hormonlar kekelemeye sebep olacak mıdır? Eğer olursa çok kötü olur Bütün havam yıkılır o anda. Bide kavgada alınabilecek en kötü darbe nedir yani en çok hangi darbeden sakınmalıyız?
Bu " Konu Dışı " nın da b*ku çıkmaya başladı artık . Canı sıkılan konu açıyor bu ne arkadaş . Bir yaş sınırı getirin allah aşkına şu foruma .