Şimdi Ara

Kavgadan Nasıl Korkmayız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kavgadan korkuyorum. hatta hakkımı bile savunamiyorum. kitap okuyorum severek ama haklı olduğum konuda bile hakkımı savunamam dışarıda. kavgadan da korkuyorum niyeyse kalbim atıyor heyecanlanıyorum.özgüvenim hiç yok.sizce sorunum ne? cozumum ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kavgadan kavga ederek korkmazsin ya da uzak dogu sporu+vucut gelistirme ile ozguven gelir

• Kavgaya girip dayak yiyeceksin sonea alisiyor insan . Su cok guzel girince alisiyor insan gibi bir sey bu da

• Grup kavgası et bir kaç kere alışırsın
  • Kesinlikle vücut geliştirme, artan testosteron ile çok sinirli oluyorsun, her sürtüşmede kazanan sen oluyorsun. Metrobüslerin yeni korkulu rüyası benim.

Hatta bir kere ne oldu biliyor musun; bir gün böyle oturuyorum metrobüste, "Ulan şimdi şu karşımdaki herifle oldu da kavgaya girişsem, kap kalın herif, yere indirir beni, göğsüme göğsüme yumrukları sallayıp kalp krizinden yollar herhalde beni tahtalı köye, zaten çantaydı kulaklıktı derken yerde bulurum kendimi..." diye düşünüyorum falan, neyse metrobüs Avcılara girdi, Beylikdüzüne devam edecek. Ben de ineceğim, bizim Türk halkında nerede o medeniyet, inenleri beklemeden dalıyorlar içeri. Ben de küfür mü ettim ne dedim hatırlamıyorum ama indikten sonra arkamdan bir elin bana doğru sallandığını, omzumu tutmaya çalıştığını falan gördüm, bir döndüm arkamı az öncekinden daha kalın bir herif(o an düşünmüyorum tabi bunu), ulan ben bunu görür görmez benim gözler dönmedi mi, ben nasıl yaptıysam yumruğumu sıkıp elimi herifin suratına doğru kaldırmışım, metrobüsün dışından bir ablayla bir erkek tutuyor, herif de bir yandan kendini metrobüse doğru çekiyor. Neyse kavga olmadı, ama arkamı dönüp yukarı çıkarken herkes bana bakıyordu... O gün anladım ki korku bir seçimdir.

Tabii her vücut geliştiren de aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok, işin garibi bu olaylar 5 kg'lık dumbelllar ile çalışırken oldu, şimdi kilolar arttı ve idmanlar çok daha sertleşti, biriyle kavga etsem ikimizden biri ölmeden kavga bitmez herhalde.

Şimdi aklıma geldi de 17 yaşıma kadar gelenin geçenin beni nasıl ezip kafasına göre tokadı tekmeyi yapıştırdığı, ah ulan ah, keşke şimdi biri öyle bir şeye yeltense... Herhalde insanlar da anlıyor kimin ezik olup olmadığını, vücut geliştirme sonrası niyeyse hiç bu tarz sürtüşmeler olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 13 Ocak 2015; 19:31:52 >

• furkan turan kullanıcısına yanıt
    Kaba et kalkması olduğunu nereden çıkardın? Bir cümle içerisinde 3'den fazla kelime kullanmam ya da imlâ kurallarına uymam mı beni kaba eti kalkmış biri yapıyor?

Bence saltanat yanlılığını bırak, bu sana biraz karakter ve kişilik kazandıracaktır, gelişen benliğinle birlikte herkesin kaba etinin kalkık olduğunu düşünen bir kompleksli olmaktan da vazgeçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Kesinlikle vücut geliştirme, artan testosteron ile çok sinirli oluyorsun, her sürtüşmede kazanan sen oluyorsun. Metrobüslerin yeni korkulu rüyası benim.

Hatta bir kere ne oldu biliyor musun; bir gün böyle oturuyorum metrobüste, "Ulan şimdi şu karşımdaki herifle oldu da kavgaya girişsem, kap kalın herif, yere indirir beni, göğsüme göğsüme yumrukları sallayıp kalp krizinden yollar herhalde beni tahtalı köye, zaten çantaydı kulaklıktı derken yerde bulurum kendimi..." diye düşünüyorum falan, neyse metrobüs Avcılara girdi, Beylikdüzüne devam edecek. Ben de ineceğim, bizim Türk halkında nerede o medeniyet, inenleri beklemeden dalıyorlar içeri. Ben de küfür mü ettim ne dedim hatırlamıyorum ama indikten sonra arkamdan bir elin bana doğru sallandığını, omzumu tutmaya çalıştığını falan gördüm, bir döndüm arkamı az öncekinden daha kalın bir herif(o an düşünmüyorum tabi bunu), ulan ben bunu görür görmez benim gözler dönmedi mi, ben nasıl yaptıysam yumruğumu sıkıp elimi herifin suratına doğru kaldırmışım, metrobüsün dışından bir ablayla bir erkek tutuyor, herif de bir yandan kendini metrobüse doğru çekiyor. Neyse kavga olmadı, ama arkamı dönüp yukarı çıkarken herkes bana bakıyordu... O gün anladım ki korku bir seçimdir.

Tabii her vücut geliştiren de aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok, işin garibi bu olaylar 5 kg'lık dumbelllar ile çalışırken oldu, şimdi kilolar arttı ve idmanlar çok daha sertleşti, biriyle kavga etsem ikimizden biri ölmeden kavga bitmez herhalde.

Şimdi aklıma geldi de 17 yaşıma kadar gelenin geçenin beni nasıl ezip kafasına göre tokadı tekmeyi yapıştırdığı, ah ulan ah, keşke şimdi biri öyle bir şeye yeltense... Herhalde insanlar da anlıyor kimin ezik olup olmadığını, vücut geliştirme sonrası niyeyse hiç bu tarz sürtüşmeler olmadı.

Body çöp kick bokscu biri gelir tipine bakar doverim dersin bi cakar yildizlari sayarsin kavga etmeyin he de gec haksizsanda ha dovebildin diyelim karsida gururuna yediremeyip eline ne bulduysa atabilir bicak vs.
    en iyisi kavgadan kacmak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Body+ boks yaptim sizi hic temiz dovmemisler belli bir gun saglam dovsunler o zaman herkeze gider kafasini gorurum
    cocuk degilsiniz yasiniz kac karsinizdaki sizden kalabaliksa karsinizdaki 2 metreden uzunsa buyuk ihtimal dayak yersiniz cok zorda kalmadan dovcegine emin olmadigin kisiler disinda girme

• Arakadaşın dediği gibi git bi grup kavgasına gir dayağını ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan turan

quote:

Kaba et kalkması olduğunu nereden çıkardın? Bir cümle içerisinde 3'den fazla kelime kullanmam ya da imlâ kurallarına uymam mı beni kaba eti kalkmış biri yapıyor?

Bence saltanat yanlılığını bırak, bu sana biraz karakter ve kişilik kazandıracaktır, gelişen benliğinle birlikte herkesin kaba etinin kalkık olduğunu düşünen bir kompleksli olmaktan da vazgeçersin.

ne demek nerden anladın?
    Metrobüslerin yeni korkulu rüyası benim.
    biriyle kavga etsem ikimizden biri ölmeden kavga bitmez herhalde.
    ah ulan ah, keşke şimdi biri öyle bir şeye yeltense

bu laflarından anlaşılmıyor mu? senin de yazdığın gibi 17 yıl boyunca sürekli ezik olmuşsun.şimdi birini dövmeye kalkmışsın,vg ye başlamışsın bundan sonra kimsenin seni dövemeyeceğini sanıyorsun ama o iş öyle değil bro.gaza gelip sağlam birine dalarsan görürsün ikininizden biri ölmeden de kavganın bittiğini bacakların titreyerek kaçtığını

Tabii insan testosteronun damarlarındaki akışını hiç hissetmemişse, gerçek anlamıyla gözü dönmenin ne demek olduğunu da bilmez.

Bıçaklı adama gider yapmış olmak, 7-8 kişilik arkadaş grubunun üstüne yürümek gibi eylemlerin bilinçli cesaretten ziyade doğal bir saldırganlık olduğunu da bilemez.

• quote:

quote:

quote:

ne demek nerden anladın?

bu laflarından anlaşılmıyor mu? senin de yazdığın gibi 17 yıl boyunca sürekli ezik olmuşsun.şimdi birini dövmeye kalkmışsın,vg ye başlamışsın bundan sonra kimsenin seni dövemeyeceğini sanıyorsun ama o iş öyle değil bro.gaza gelip sağlam birine dalarsan görürsün ikininizden biri ölmeden de kavganın bittiğini bacakların titreyerek kaçtığını

Tabii insan testosteronun damarlarındaki akışını hiç hissetmemişse, gerçek anlamıyla gözü dönmenin ne demek olduğunu da bilmez.

Bıçaklı adama gider yapmış olmak, 7-8 kişilik arkadaş grubunun üstüne yürümek gibi eylemlerin bilinçli cesaretten ziyade doğal bir saldırganlık olduğunu da bilemez.

Hocam ezikliğinizi sadece vücut geliştirme yaparak mı yendiniz? Yoksa başka taktikleriniz oldu mu? Eğer olduysa anlatır mısınız beni mutlu edersiniz.

• Ben dayak yiyeceğimi bilsem bile dalarım. Bendeki tek korkuda kavga ettiğim kişinin kesici alet vs. taşıması.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne demek nerden anladın?

peki kardeş en büyük sensin.sana hayatta başarılar ama birgün bu yazdıklarım aklına gelecek.

Bilader ben en büyük olduğumu söylemedim hiçbir zaman ciddi ciddi, mesajlarımdan bunu anladıysan git 2 satır kitap oku, elin kitap tutsun, belki ironi sanatını anlarsın da her şeyi ciddiye almazsın bundan sonra.

Benden güçlüleri olacak, dayak yiyeceğim, belki hastanelik olacağım. Ama ben biliyorum ki kavgadan kaçarsam çok daha mutsuz olacağım, dayak yemek çok daha iyi hissettirir bunun yanında. Ek olarak gerek aileden gerek okuldan sağlam dayaklar yiyerek çıkmış ve buna alışmış birini mi dayak yemek tekrar eski haline döndürecek? Komiksin.

@CCanYilmaz Eziklik herkes için kavga korkaklığı olmaz. Bence en büyük eziklik, başkalarının ezik bulduğu durumların kendinde olup olmadığını kontrol etmektir kendini güvence altına almak için. Ben yine hakkını savunan, üst düzey adamlarla tartışmalara girebiliyordum. Kavgadan kaçmak da eziklik değil eksiklikti benim için. Bu değişimde vücut geliştirme+iyi beslenmeden başka değişen alışkanlığım olmadı. Eğer tek istediğin kavgaysa yukarıda arkadaşın dediği gibi boks yap. Vücut, boy hikaye. Boksör adam en sert ve hızlı yumruktan kaçıp saliseler içinde refleks halîne gelmiş yumruğuyla yere serebilir seni. Boksöre denk geldiysen dayağı yersin, bu bir gerçek. Ama boksör sana bıçak çekmez, üstüne çıkıp bayılana kadar vurmaz. Hem boksör adam kavgacı olmaz, kavgaya sadece haklarını savunmak için başvuran biriysen bir kavgada boksör ile karşılaşacağını sanmam.

Ama vücut geliştirmeyi tavsiye ederim, kendini bambaşka hissedeceksin. Milyonlarca yıllık evrimsel süreçte insanoğlu oturmadı, avlandı, koştu, zıpladı... Ama son 50 bin yılda git gide pasifleşti. 50 bin milyonun yanında ne kadar eder? 50 bin yıllık geçmiş milyonluk birikimi silip seni hareketsizliğe uygun hale getirmez. Taşıdığımız izlerin hepsi çok eski dönemden. Onun için evrime uyum sağla, ona hizmet et, hem sağlıklı olursun, hem de onun önüne koyduğu saf mutluluğu tadarsın, bugünkü gibi ilüzyon dolu dünyanın sahte mutluluklarını değil. Neler kaçırdığını tahmin bile edemezsin anlayacağın.

• Dayak yiye yiye alışıyor insan body vs hikaye silkelen kendine gel bende tam tersi dayak yiyeceğimi biliyom yine dalıyom şunu taşır bunu taşır düşünmezdim zaman geçtikçe de mantıklı davranmaya başlıyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İzmir çaymahallesinde büyüdüm bilen bilir piskopat bir yerdir eskiye nazaran düzelme var tabi. Ama ben büyürken çocukken bile çok kavga ettik. Taekvando yaptığımda dönemde küçümsediğim bende kısa boylu birinin attığı kafa sonrası dişim kırıldı. O zamana kadar ise çevremde çok cesur insanların bir kurşunla gittiğini ve çok cesur insanların korkaklar tarafından küçük bir bıçak darbesi ile ne hale geldiğinide hem duydum hem gördüm. 28 yaşında biri olarak bence her zaman bir sorun çıktığında pardon falan diyin, tamam hocam yanlışlık oldu diyin ve eğer olay büyürse kavga etmemeye çalışın ve en son çare kavga kaçınılmazsa kavga edin

Kavgadan değil beladan kaçıyorsunuz unutmayın

• kardeşim herkes bişeyler demiş yok body yok boks falan filan herkesin kendi düşüncesi ama bi sürü body gidip gölgesinden tırsan arkadaşlarım var boks bilenin zaten ciddi bi kavgada vurması bile yasak kanunen onu bunu geç bana göre çocukluğunda fazla kavga edenler özgüveni olanlardır. çocukken sürekli oyun oynayıp duranlar pek kavga konusunda iyi olmayanlar kavgada herkes heyecanlanır ama dayak yiyiceğini anlarsan (2 kişiden fazla olursa ) en azından birine kavga bitene kadar vurucaksın öyle pısırık gibi her vurulana katlanmıyıcan sinirini çıkarıcan eğer teke tekse sadece vurucaksın kavgada kazanan diye bişey yoktur kavga etmekle dayak yemek ayrı şeylerdir ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi herşeyi kavgaya bağlamayın pardon k.bakma demeyi ögrenmek lazım kavga en son seçim olgunlaştıkça insan daha iyi anlıyor bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartz -- 17 Ocak 2015; 6:01:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.