Şimdi Ara

Kawai d-3030 5.1 analog ses sistemi için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam TRY 90.50 30%OFF | DTS dekoder 5.1 kanal Dolby çözme dijital ses dönüştürücü SPDIF giriş 5.1 kanal (ABD PLUG)
    s.click.aliexpress.com
    TRY 90.50 30%OFF | DTS dekoder 5.1 kanal Dolby çözme dijital ses dönüştürücü SPDIF giriş 5.1 kanal (ABD PLUG)
    https://s.click.aliexpress.com/e/cdmwXAQ8
    linkteki ürünü inceledim kafama takılan birkaç yorum oldu dijital optik kabloyla giren sesi analog 5.1 e çevirirken her hoparlörden aynı sesin geldiğini yazanlar olmuş bu cihaz gerçekten 5.1 ses çıkışı sağlar mı acaba.

• Eğer optik ile aktardığınız ses 5.1 ise her kanaldan ayrı ses verir.
    Ama çoğu tv yayını 2.0 olduğu için onlarda 2.0 olarak alırsınız.
  • Dekoder geldi kurulumunu yaptım. 5.1 videolarla test ettim ön sağ ve sol hoparlörden ayrı ayrı ses alabiliyorum fakat sağ arka hoparlörden ses alırken çaprazındaki sol ön hoparlör den de ses geliyor aynı şekilde sol arka hoparlörü test ederken sağ önden de ses geliyor.
    Birçok değişkenle uğraşmak zorunda kalıyorum cihazın üstünde 2.1/5.1 seçeneği var ses sisteminin kumandasında 3d seçeneği var 3d aktif edince subwoofer devreye giriyor (3d seçeneğini tv den kulaklıkla stereo çıkış alırken arka hoparlörden ses alabilmek için aktif ediyordum. sanal 5.1 gibi birşey oluyordu sanırım)
    ilk sorum sağ arka hoparlörü test ederken sol önden ses gelmesi normal mi?
    2. sorum dekoderde 5.1 aktifken ses sisteminin kumandasındaki 3d aktif haldeyken (3d pasifken bass gelmiyor) 5.1 çıkış almama rağmen sanal 5.1 ses mi alırım.
  • Kawai d-3030 5.1 analog ses sistemi için yardım.

Bende kawai d 3030 ev sinema sistemi var benden önceki sahibi 5+1 olarak kullanıyormuş tv ye başladığında ama bn pc ye aux la bağlıyorum 2+1 çıkış alıyorum 5+1 çıkış nasil alabilirim bilen varmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.