Şimdi Ara

KAWASAKİ ZX14R(ZZR1400) ALIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şeyi açık yazacam 1 yıldır maxima 150 kullanıyorum ve zx14r alacağım zaman 3 yıldır kullanıyor olacağım şuanki motoruma resmen hükmediyorum aklınıza gelecek çoğu şeyi zorlanmadan yapabiliyorum trafikte nerde ne yapmam gerektiğini hemen hemen tam anlamıyla kavradım yani motorsikletin trafikteki yerini biliyorum. ZX14R almadan önce hondanın istanbuldaki racing eğitimlerine katılacam tam anlamıyla kavradıktan sonra alacağım. 150 lik şehiriçi motorundan 1400 lük şehirlerarası bir yer uçağının arasındaki farkları biliyorum bunun pek mantığa uymadığınıda biliyorum ama zzr1400 ü almadan önce alabileceğim ne kadar supersport motorsiklet eğitimi varsa alacağım ve sonra alacağım. Kademe kademe git demeyin lütfen çünkü bu tavsiyeniz mantıklı olsada dinlemicem gerçekten şuanki hayat gayem bu başka hiç bir isteğim yok ve gerçekleştireceğim 2 yıl sonra. Bana söyleyebilecekleriniz tavsiye edebilecekleriniz nelerdir ? Ve adana'da yaşıyorum burda supersport motorsiklet eğitimi veren bir yer bilen varsa lütfen yardımcı olsun. Bide kendi yaptığım basit bir çalışmayıda göstereyim

http://imgim.com/w475h321_0000034082704cce-tilee.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White.Russian -- 19 Ekim 2013; 0:22:56 >

• kullanması zordur şehiriçinde pek sık hararet yapar arada anayola çıkıp gazlamak gerekir güç fazla oldugu için dönüşlerde vs. fazla gaz verirsen arkayı kaydırabilir. yakıtı 150 cc motora göre çok fazladır. hakimiyeti zordur 600lük al bence
  • Yav he he ZZR'a geçersin kanka, 10 numara da kullanırsın kanka. Daha debriyaj nedir, nasıl kullanır hakkında bihabersin. ZZR kullancaksın he

Belki Google'den eğitim hakkında arayan olur. Siz bu liseliye bakmayın sizi şöyle alalım
    California Superbike School Türkiyefacebook
    California Superbike School Türkiye
    https://www.facebook.com/Superbikeschool.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Yav he he ZZR'a geçersin kanka, 10 numara da kullanırsın kanka. Daha debriyaj nedir, nasıl kullanır hakkında bihabersin. ZZR kullancaksın he

Belki Google'den eğitim hakkında arayan olur. Siz bu liseliye bakmayın sizi şöyle alalımhttps://www.facebook.com/Superbikeschool.com.tr

Arkadaş daha mesaji okumadan sunu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun diyorsun ben sana alip kullanmaya başlıcam demedim gerekli eğitimleri 2 yil içinde alıp sonra alacam dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: White.Russian

quote:

Yav he he ZZR'a geçersin kanka, 10 numara da kullanırsın kanka. Daha debriyaj nedir, nasıl kullanır hakkında bihabersin. ZZR kullancaksın he

Belki Google'den eğitim hakkında arayan olur. Siz bu liseliye bakmayın sizi şöyle alalımhttps://www.facebook.com/Superbikeschool.com.tr

Arkadaş daha mesaji okumadan sunu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun diyorsun ben sana alip kullanmaya başlıcam demedim gerekli eğitimleri 2 yil içinde alıp sonra alacam dedim.

Emin ol 2 yılda Michael Doohan olursun. Bu kafayı ZZR kesmez. RC213V, M1 felan bak sen.

• quote:

quote:

quote:

Emin ol 2 yılda Michael Doohan olursun. Bu kafayı ZZR kesmez. RC213V, M1 felan bak sen.

Ya hadi isinde gücünde ol bos muhabbet yapma kimse anasinin karnindan zzryle çıkmıyor ya da 10 yilda kademe kademe arttırıp sonra almıyor ömründe eline motor degmemis adam 600 lukle 1000 likle başlıyorsa ben 3 yıl trafikte motor sürdükten sonra egitimini aldigim bir motoru surerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya hadi isinde gücünde ol bos muhabbet yapma kimse anasinin karnindan zzryle çıkmıyor ya da 10 yilda kademe kademe arttırıp sonra almıyor ömründe eline motor degmemis adam 600 lukle 1000 likle başlıyorsa ben 3 yıl trafikte motor sürdükten sonra egitimini aldigim bir motoru surerim

sürersin ama motor pert olur sen daha yeni yeni alışırsın başla cbr 250 ile kademe kademe arttır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temiz Kuba TK03
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşın kaç?
  • Kademe kademe arttirmanin daha mantıklı olduğunu kabul ediyorum ama yapmicam çünkü beklemek istemiyorum. Yasim 20

• quote:

Kademe kademe arttirmanin daha mantıklı olduğunu kabul ediyorum ama yapmicam çünkü beklemek istemiyorum. Yasim 20

KAWASAKİ ZX14R(ZZR1400) ALIYORUM
  • İşte barkın bayoğlu nun videolarında anlattığı hevesli gençlik.

• Vitesli tecrüben yoksa o işi unut bi. Scooter'ı istersen 10 yıl kullan, bi faydası olmaz sana. Öye gaz açınca gitme diye birşey yok. Önce bi cbf 150 falan al yada ybr viteslinin mantığını kavra ondan sonra düşün. Bende 3 sene scooter kullandıktan sonra 100 mg superboy aldım 2 ay önce, inan çok çok zorlandım.
  • 600lük desen neysede niye 1400?
  • 1 haftaya karacaahmettesin.Cam kenarı mı olsun?

• arkadaşlar bende bu işin tecrübesiz olmayacağına kanaat getirdim ve bu ay içinde kawasaki ninja 250r alacağım ondan sonraki motorumda zzr1400 olacak bu şekilde bir sakıncası var mı sizce
  • bu konular ne kadar çoğaldı arkadaş ben artık anlatmaktan bıktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

bu konular ne kadar çoğaldı arkadaş ben artık anlatmaktan bıktım...

İnan böyle konu açanların hiçbirisi büyük motor üstüne oturmamıştır.
    Artçı olarak binse kendisi vazgeçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

bu konular ne kadar çoğaldı arkadaş ben artık anlatmaktan bıktım...

İnan böyle konu açanların hiçbirisi büyük motor üstüne oturmamıştır.
    Artçı olarak binse kendisi vazgeçer.

aynen bunlardan bir kaçını şöyle bol virajlı yollarda gezdireyim diyeceğim ama bu sefer sayıları o kadar çok ki ben binecem ben binecem diye kavga edecekler
    en iyisi böyle konulara bişey yazmamak.birisi bitse ertesi gün biri çıkıyor.kutsal damacanın bi sahnesi tam uyuyor aslında ama neyse bizim sözde yöneticilerimiz lüzumsuz şeylerden bile ceza vermekten hoşlanıyorlar o yüzden gerek yok.

• Arkadaşlar 1000rr ile artci olarak adanadan antalyaya gittim hic bir şekilde korkmadim benim motorsikletten korkum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White.Russian -- 20 Ekim 2013; 18:11:14 >
  • quote:

Arkadaşlar 1000rr ile artci olarak adanadan antalyaya gittim hic bir şekilde korkmadim benim motorsikletten korkum yok

vocaroo.com
    Vocaroo | Voice message
    http://vocaroo.com/i/s1QV6tnC3iIz

vocaroo.com
    Vocaroo | Voice message
    http://vocaroo.com/i/s0kV2mnjLEUV

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.