Şimdi Ara

kayan yazı panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet sitelerinde bolca ilanı geçen bir ürünü sormak istiyorum sizlere.
    p10 led paneller.
    bu paneller yurt dışından ithal olarak gelip satılmaktaymış. bu ürünlerden alıp kullanan ya da inceleyen oldumu kullanışlı bir ürünmüdür ledlerden geçen oldugu zaman deyişimi mümkünmüdür bunları ögrenmek istiyorum yardımcı olabılırmısınız.

buna benzer kendımızın yapabılıecegımız panel varmıdır.

kayan yazı panel

• panel hakkında bilğisi olan yokmu.
    piyasada bolca kullanılmaktadır.
  • bunların sürücülü olanları mevcut sürücüsüz olanları. Sürücüsüz olanını direk matrix display gibi kullanıyosun. Sürücülü olanlar hakkında benimde bilgim yok.
  • sürücülü dedıgınız. panelin arkasında entegreli olanlarmıdır resimde gözukmektedir
  • bu paneller genellikle p10 standartında imal ediliyor ve 16x32 cm büyüklüğünde kullanıyor bu panelleri sürmek için kontrol kartı gerekiyor bu paneller ile istediğiniz büyüklükte kayan yazı yapabilirsiniz

http://www.dijitalyazi.com/led-panel/Outdoor/P10RW

http://www.dijitalyazi.com/kontrol-kartlari/TF

• kontrol kartı ile programlanır ve panel sayısına bağlı besleme hesabı yapılır...

P10 panel ile ilgili ayrıntılı bilgi için pm den ulaşın
  • Merhaba iyi günler bi led pano var fakat programlamasında problem yaşıyorum. Powerled diye bir programı var ordan ayarlarını yapıyorum fakat sonuçta böyle bir hata veriyor ayarlarda bunlar daha önceden bu ayarlarda yazabilmiştim ama şuan yazamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

kayan yazı panel kayan yazı panel kayan yazı panel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nabercan54 N kullanıcısına yanıt
    programı silip baştan kurmayı deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.