Şimdi Ara

Kaybettiğin Kızı Geri Kazanmanın Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
29
Favori
4.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harun D ' yi bilmeyen yoktur heralde bu forumda. Bu adamın kaybettiğin kızı geri kazanmanın adımları adlı bi kitabı var 1.5 sene önce almıştım. E book, belirli bi ücreti var ne kadar hatırlamıyorum. Aklıma bu kitaptan öğrendiklerimi kendi blogumda yayınlama fikri geldi. Gerçekten etkili bi kitap. Kendi blogumda yayınlamayı düşünüyorum ama korsan içerik olmaması adına, kendi yorumumla üslubumla anlatıcam kitapta yazanları. Şuan kitabın içeriğine veya korsanına ulaşmanız mümkün değil, ben 10 larca sayfa yazıyı bloga giricem bölümler halinde çok yorucu olucak. Bunun için önce bi piyasa yoklaması yapayım dedim değermi bu için. Eğer yeterli istek olursa diğer serilerinide yazıya geçebilirim.

Yorumları alayım, gece 1 gibi buradayım.

İte kaka başladım bakalım;

http://www.goozcel.com/kiz-tavlama-yontemleri/kaybettigin-kizi-geri-kazanmanin-yollari/
    Yabancı Evresi
    Merhaba Evresi
    Arkadaş evresi
    Teklif Evresi
    Devamı gelicek. Her gün belirli kısımlarını yazmaya çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xylemusta -- 29 Ekim 2012; 15:44:08 >

• ekitabı pmden at gelenlere daha çok sevabın olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LcK

ekitabı pmden at gelenlere daha çok sevabın olur

Öyle bişey mümkün değil adam hazırladığı sistemle e booku sadece 1 pc de çalışıcak hale getirmiş ve aktivasyon kodu var. Yani korsanını çıkartmak imkansız. En iyi ihtimalle yazıya geçirilebiliyo. Onun içinde büyük emek sarfedicem ederine bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xylemusta

quote:

Öyle bişey mümkün değil adam hazırladığı sistemle e booku sadece 1 pc de çalışıcak hale getirmiş ve aktivasyon kodu var. Yani korsanını çıkartmak imkansız. En iyi ihtimalle yazıya geçirilebiliyo. Onun içinde büyük emek sarfedicem ederine bakıyorum.

Her bir sayfayı printscreenle resim olarak kaydedebilirsin ama kendi tercihin tabi .
    Konuyu takipteyim 2türlüde

• quote:

quote:

quote:

Her bir sayfayı printscreenle resim olarak kaydedebilirsin ama kendi tercihin tabi .

Hocam print screen alabilirim ama blog için hiç uygun durmaz, yazıya dökücem hem okur açısından daha rahat hemde blog adı üstünde yazı daha etkili.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam print screen alabilirim ama blog için hiç uygun durmaz, yazıya dökücem hem okur açısından daha rahat hemde blog adı üstünde yazı daha etkili.

Alıntıları Göster
    takip blogu pmle

• Bloğu pm olarak atarsan sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tam ekranda ac ss al butun sayfaların ss bası 20 sn den 3 sayfa 1 dk 180 sayfa 1 saat..

• пм

• quote:

Orijinalden alıntı: kievli

пм

ya toje pajalusta
  • quote:

Orijinalden alıntı: S3datt

quote:

Orijinalden alıntı: kievli

пм

ya toje pajalusta

Alıntıları Göster
    Yeterli istek olmamasına rağmen dh'nin az sayıdada(!) olsa reddedilmişleri için yazmaya başladım.http://www.goozcel.com/kiz-tavlama-yontemleri/kaybettigin-kizi-geri-kazanmanin-yollari/ Bu da ilk parça. 2. parçaya yemekten sonra başlarım.

• quote:

Yeterli istek olmamasına rağmen dh'nin az sayıdada(!) olsa reddedilmişleri için yazmaya başladım.http://www.goozcel.com/kiz-tavlama-yontemleri/kaybettigin-kizi-geri-kazanmanin-yollari/ Bu da ilk parça. 2. parçaya yemekten sonra başlarım.

Alıntıları Göster
    Takip başka kitapları varsa onu da bekleriz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

Takip başka kitapları varsa onu da bekleriz :)

Alıntıları Göster
    DH'nin hepsi mavi gozlu 1.90+ zengin yakisikli ve 6packli ayni zamanda stoya kadar guzel, sasha grey kadar becerikli ama bir rahibe kadar namuslu sevgilileri oldugu icin gereksiz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

DH'nin hepsi mavi gozlu 1.90+ zengin yakisikli ve 6packli ayni zamanda stoya kadar guzel, sasha grey kadar becerikli ama bir rahibe kadar namuslu sevgilileri oldugu icin gereksiz bence.

Alıntıları Göster
    giden gitmiştir ama merak ettim pm
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yazmaya devam...
  • quote:

Yazmaya devam...

sonunda hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

quote:

Yazmaya devam...

sonunda hocam

ilgi görmeyince benimde hevesim kalmamıştı hocam ama devam ediyorum bi kazık yedim başkaları yemesin diye çok pis gaza geldim :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

quote:

Yazmaya devam...

sonunda hocam

ilgi görmeyince benimde hevesim kalmamıştı hocam ama devam ediyorum bi kazık yedim başkaları yemesin diye çok pis gaza geldim :D

Alıntıları Göster
    devam et

• takip

• quote:

Orijinalden alıntı: camper.

devam et

Alıntıları Göster
    e-kitabı pm alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki Hideki -- 29 Ekim 2012; 0:35:57 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.