Şimdi Ara

(KAYBETTIK) BABAM Yoğun Bakımda ve BANKALAR Üzerimize Geliyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
3
Favori
10.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanlarin duygusunu somurdunuz iyicene. Babam oldu ee aksam foruma konu acayim.

• Bu ne ya, arkası yarın gibi, ulan iş güç yok baban ölecek forum köşelerinde konu açacan, birde edit gelmiş pes

• Daha zebaniler kurtarmadı mı babasını omg spoiler verdim sorry beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 20 Mayıs 2015; 21:40:25 >
  • Csb ise Allah belanı versin bir daha böyle konu açama.
    değilse Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödemek zorunda değilsin , babandan men alabilirsin evleri aynı soyadı taşımayan birine devredin reşit olan herkese de men çıkartabilirsin ailende ki . Başın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin
    Kredilerin Sigorta'sı olur ve vefat durumunda size tazminat bile verirler yani hem borçlar sıfırlanır hemde üzerine para alırsınız.
    Sigortanın amacı budur zaten, sen sadece sözleşmeleri evrakları bul yeter, bulamazsan zaten tanımadığın bir avukat yardımcı olur, tanıdıklara gitme rezil ederler adamı.

Kredi kartlarına gelince bunlarda sigorta olmayabilir.

• tek dileğim umarım csbdir
  • Allah rahmet eylesin kardeşim , sana ve ailene büyük sabır versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

Arkadaşlar Babam Şuan yoğun bakımda ve pek ümidimiz yok. Doktor kendini hazırla dedi geçen hafta...
    Babam hariç biz 5 kişiyiz.

Kendisinin 30 bin kredi 90 kart olmak üzere 120 bin lira bankalara borcu var.
    Ve bankalar üzerimize gelmeye başladı bile. 2 dairemiz var. ikisi 400 bin lira yapıyor.
    Biri oturduğumuz ev biride 1000 liraya kirada. Bu 120 milyar borcu nasıl yapılandıracağımı bilmiyorum.
    Bir ev mi satıp toptan ödesem, napsam kafam allak bullak oldu...

Evlerde ipotek falan yok. Belki diyorum SİGORTA Vardır kredi kartı ve kredilerde.

İnşallah ayağı kalkar ama ailemi düşünmek zorundayım. Vefatı durumunda kardeşlerimden vekalet alıp borçlarını sileceğim.
    Sormak istediğim birşey var. Kredi sigortası diye bir şey var mıdır vefat durumunda borçları silinir mi ? Kredi ve kredi kartı borçları.

Ve Özel sağlık-hayat sigortası olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?

Evimizi alıcaklar diye çok korkuyoruz. Ve ne yazık ki ben üniversite öğrencisiyim diğer kardeşleriminde eli ekmek tutmuyor henüz.

Bankalara borcunu hep zamanında ödemiş. Yani şuana kadar tıkır tıkır ödemiş hep. O yüzden şuan fazla sıkıştırmıyorlar.
    Ama 1-2 ay sonra ödemeler geldiğinde haciz getirirler. 10-20 değil ki faiziyle 125 milyar borç...

Hem babamın acısını yaşıyorum hemde maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ailemi, yüküm ona bişey olmadan şimdi bile çok ağır

Lütfen tecrübeli abilerim yol göstersin, yaş 23. Babama bişey olursa ailemin başı ben olacağım.
    Ve bu yükün altına ben gireceğim...

Babam İçin DUA edin...

Baban öldü, sen forumda zap yapıyorsun.

Git ötede oyna.

Böyle dengesizlere inanmayın ya. Bugün babam öldü der yarın anam öldü der ertesi gün öldüm ahiretten yazıyorum der.

• Dedigim gibi evi baskasinin uzerine gecir babanin borcu babanindir senin degil ne senin nede diger fertlerin maasina el konulabilir sadece babani ilgilendirir borc zaten bankalar bile kaybedilen yakinin borcunu odeyen tek millet oldugumuzu belirtiyor avrupa ve amerikada alamiyorlar cunku herbirey kendinden sorumlu

• Allah şifa versin.

Krediyi ev için çektiyseniz kredi çekerken hayat sigortası zorunlu. Bu sebeple önce bankayla görüşün, hayat sigortası var ise vefat halinde o sigorta öder. Kredi kartı içinde banka yapılandırma yapmak zorunda. 30.000 TL kredi kartı borcu varsa banka bunu muhtemelen 60 ay vadeye yansıtabilir. Faiziyle birlikte ödersiniz.

Allah gecinden versin, umarım babanız sağlığına kavuşur.

Benzeri süreçleri çok zaman geçmesine rağmen bende yaşadığım için sizi iyi anlıyorum.
  • baban vefat ettiyse allah rahmet eylesin kardeş ona kimsenin bir şey dediği yok.

sadece konularda geziyorsun diye csb diyorlar.

not: %100 csb.
  • başın sağolsun

• ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsun

• Doğru ise başın sağ olsun, yalan ise beter olasın.

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    o para birde bankada değer kaybedicek
  • Bunun sakasi olmaz diye dusunurek Allah rahmet eylesin ki umarim sakadir

• Yaw ne he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 bin liralık iki ev var ise kiradaki evi satmanız mantıklı görünüyor üzerine kalan parayı da okulunuz bitene kadar kullanırsınız

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.