Şimdi Ara

(KAYBETTIK) BABAM Yoğun Bakımda ve BANKALAR Üzerimize Geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
3
Favori
10.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bozulmaz.Satış yapıcak akraba olmayan ama tanıdık birine.Sonuçta üzerinde ipotek olmadığı için bir hak iddaa edemezler.Borç hacize düştüğü anda üzerine birşey varsa koyabilirsin yoksa birşey yapamazsın.Çok defa yaptırdık biz.En basitinden amcam yazlığını sattı 300 bin tl bankalara borcu varken hiçbirşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Bozulmaz.Satış yapıcak akraba olmayan ama tanıdık birine.Sonuçta üzerinde ipotek olmadığı için bir hak iddaa edemezler.Borç hacize düştüğü anda üzerine birşey varsa koyabilirsin yoksa birşey yapamazsın.Çok defa yaptırdık biz.En basitinden amcam yazlığını sattı 300 bin tl bankalara borcu varken hiçbirşey olmaz.

anladım
    doğrudur hocam
    bu iş içinde çok sağlam soy isim tutmayan tanıdık lazım ama dimi
  • byoqan kullanıcısına yanıt
    Eşe dosta aynı anda satarsan mal kaçırma davası yersin.Bu şekilde başka tanımadık birine geçirirsen borcum vardı elden sattım kapadım dersin dava açılsa bile.O yüzden kardeşe,çocuğa değilde aile dostuna vs satılmalı.Zaten banka ipoteği yok istediğin gibi satmakta özgürsün.
  • Burda ne deseler boş. Bankalar kredilerini sağlama almak için mutlaka sigorta yaptırırlar. Kredi borcu böyle kapanır. Diğer borcu da bir şekilde yapılandırırsınız. Evleri satmadan ödemenin yolunu bulursunuz. Benim dediğim dahil hiçbirini dikkate almayıp yasal haklarını aramanı öneririm. Bir avukatla görüş mutlaka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartlarda durum nasıl bilmiyorum ama artık bankalar sigorta yapmadan kredi vermiyor. Geçen yıl babamın vefatından sonra benzer durum olmuştu önceden sigorta yapılmıştı ve üzerine bir de bankadan para almıştık. Babana acil şifalar dilerim maddi konuları çok dert etme halledilebilecek şeyler. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Kardeşlerinden vekalet al evleri üzerine yap Allah gecinden versin baban vefat ederse reddi miras ile borçları def et.

Bi avukata 300-500 lira verip net bilgi alabilirsin sureç hakkında Allah sabır versin.

Banka kimsede Parasını bırakmaz hocam .Yarın bi bakar oğlundan faiziyle istiyorlar.

• Csb

• Allah acil şifalar versin.
  • Önceliklle Allah acil şifalar versin. borcu 120 ay vade vb. şekilde yapılandırabilirseniz kirayı gösterip kira ile ödeyebilirsiniz biraz sıkıntı çekersiniz belki sizde part time çalışabilirsiniz 2-3 yıl sonra sizde düzgün işe girince rahatlarsınız. Hatta diğer evin kirasıda 1000tl veya üstü ise onuda verip bulabilirseniz daha ufak 500-600 civarı bir yere geçerseniz 400-500 tl daha olur emeklinin üzerine . Diğer arkadaşlarında söylediğine göre sigorta kredinin ödenen borcunuda size iade ediyormuş bu durumu tam öğrenip toplam kredi borcununda ne kadar ödendiğini öğrenebilirseniz daha düzgün hesap yapabilirsiniz.
  • Başımız Saolsun dostlar...

• Basiniz sagolsun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 dakika once baktigimda yasiyordu sevinmistim simdi uzuldum dostum basin saolsun

• Geçen annem öldü konusu csb çıktıktan sonra bundan da şüpheliyim ama doğruysa Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 20 Mayıs 2015; 20:06:11 >
  • İnanmayın insanın babası ölse gelip forum babam öldü başımız sağolsun yazabilir mi bi sg yani.
  • Arkadaşlar csb olduğunu farketmediniz mi ? Olaylar çok hızlı gelişiyor adamın csb yazdığı belli prim vermeyin. Gerçek olsa buraya değil konu dışı özele açardı.
  • Csb

• Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.
  • Başınız sağolsun. Allah yardımcetsin kardeşim sana da ışin zor

• Başın sağ olsun kardeşim
  • eğer bu konuda o annem öldü gibi csb bir konuysa senin kafanı yararım kardeş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.