Şimdi Ara

(KAYBETTIK) BABAM Yoğun Bakımda ve BANKALAR Üzerimize Geliyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
3
Favori
10.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesela şöyle diyelim. 10 bin kredi çektiniz. 4 bin şimdiye kadar ödenen 6 bin kalan borç ama hayat sigortası var. Vefatınız durumunda hayat sigortası 10 bini karşılar. 6 bin borcunuzu öder, 4 bin ise mirasçılarınıza kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naperva

Arkadaşlar Babam Şuan yoğun bakımda ve pek ümidimiz yok. Doktor kendini hazırla dedi geçen hafta...
    Babam hariç biz 5 kişiyiz.

Kendisinin 30 bin kredi 90 kart olmak üzere 120 bin lira bankalara borcu var.
    Ve bankalar üzerimize gelmeye başladı bile. 2 dairemiz var. ikisi 400 bin lira yapıyor.
    Biri oturduğumuz ev biride 1000 liraya kirada. Bu 120 milyar borcu nasıl yapılandıracağımı bilmiyorum.
    Bir ev mi satıp toptan ödesem, napsam kafam allak bullak oldu...

Evlerde ipotek falan yok. Belki diyorum SİGORTA Vardır kredi kartı ve kredilerde.

İnşallah ayağı kalkar ama ailemi düşünmek zorundayım. Vefatı durumunda kardeşlerimden vekalet alıp borçlarını sileceğim.
    Sormak istediğim birşey var. Kredi sigortası diye bir şey var mıdır vefat durumunda borçları silinir mi ? Kredi ve kredi kartı borçları.

Ve Özel sağlık-hayat sigortası olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?

Evimizi alıcaklar diye çok korkuyoruz. Ve ne yazık ki ben üniversite öğrencisiyim diğer kardeşleriminde eli ekmek tutmuyor henüz.

Bankalara borcunu hep zamanında ödemiş. Yani şuana kadar tıkır tıkır ödemiş hep. O yüzden şuan fazla sıkıştırmıyorlar.
    Ama 1-2 ay sonra ödemeler geldiğinde haciz getirirler. 10-20 değil ki faiziyle 125 milyar borç...

Hem babamın acısını yaşıyorum hemde maddi olarak toparlamaya çalışıyorum ailemi, yüküm ona bişey olmadan şimdi bile çok ağır

Lütfen tecrübeli abilerim yol göstersin, yaş 23. Babama bişey olursa ailemin başı ben olacağım.
    Ve bu yükün altına ben gireceğim...

Babam İçin DUA edin...

Ama kesinlikle çıkmazda değilsiniz iki ev var demişsiniz ikisi 400bin tl kirada olan evi satıp tüm borçları ödersiniz daha sonra bir hal çaresine bakarsınız.
    Başınız sağolsun

Edit: Son zamanlarda bu tür csbler çok arttı. Umarım csb'dir fakat bu tür csblerin yazılması nekadar etik onuda bilmiyorum ama bunun şuan csb olmasını istiyorum. öyledir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 22 Mayıs 2015; 3:41:42 >

• Kayinpeder 10 milyar kredi cekti 5seneligine 3senesini idedi uc ay oncet kalpten gitti idedigi paraları geri verdiler bitctat silindi sigirtasi hayat sayesinde
    Kapış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.