Arkadaşlar format atmadan önce c de bulunan dosyaları e ve d sürücülerine attım. Daha sonra c ye format attım ancak e de bulunan dosyalarımın büyük bir kısmı şu anda orada görünmüyor.
Zaten e diskinin hemen hemen tamamını doldumuştum şimdi bakıyorum özelliklerine büyük bir kısmı boş görünüyor.
Format atarken e ye hiç dokunmadım. Biliyorum ümitsiz vaka gibi görünüyor ama kaybolan dosyaları geri getirmenin bir yolu var mıdır?
Şimdiden sağolun...
formattan önce kopyalama işlemi başarılı olmuşsa, magic recovery ile d ve e sürücülerini tarayarak dosyalarını geri getirebilirsin yanlız full sürümünü bulman lazım demo buluyor ama geri getirmiyor, ama kopyalamada hata varsa pek şansın yok eğer d ve e de bulamazsan sen genede c yide tara formatlanmış bile olsa üzerine bilgi yazılmamış bölümlerde data bulma şansın var
Sağolasın Arkitrom
Kopyalamada hata var derken şöyle bişey de var onu da ekleyeyim. Şimdi bu e de şu an görebildiğim dosyalar bundan bayağı önce oraya attığım dosyalar. Göremediklerim ise formattan hemen önce atııklarım. ( aslında en önemlileri de onlardı) Bir de bu dediğin programın boyutu ne kadardır. Şu an internetim de çok yavaş da hemen indirebilir miyim diye sordum.
sende sağol kardeş, magic recovery 3.2, 3 mb dan az, bulamazsan pm at