Şimdi Ara

Kaybolan kayıt dışı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün arkadaşım kayıt dışı iPhone 11 telefonunu kaybetti. Telefon daha yeni olduğu İçin hiçbir şey kurmamıştı. Yani sıfır kutulu bir cihaz. Sadece deneme amaçlı sim kart taktı. Büyük ihtimalle çalındı ama işte bilemiyor oda. Bu BTK ya bildirsek telefon kayboldu yada çalındı diye imei numarasını bildirsek telefonu imei den kapatıp bulabilirler mi yoksa kaçak olduğu İçin hiç bir sonuç çıkmaz mı acaba.

Yanıtlarınız İçin şimdiden teşekkür ederim.

• Iphone' umu Bul

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Kurulu hiç bir şey yok ki hocam. Apple hesabı da dahil hiç bir şey kurulu değil
  • kaplans007 K kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim cihaz seri numarasından Apple takip edebiliyor…

Anladım hocam ama fatura yok kaçak malum telefon. Apple imei numarasının benim olduğu ile alakalı belge istemez mi ?
  • Soguk bi su ic malesef gecmis olsun
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Hocam soğuk su içeyim de acaba BTK bildirsek seri numarasına kayıp girer mi.

Fatura ister...

Anladım hocam teşekkür ederim

Usta btk da devlet te polis yani hepsi belge fatura gibi belge ister oda sende yok malesef o yuzden su ic dedim hic bir sekilde hak iddaa edemezsin

• hiç bir şey yapamazsınız, Cihazı bulsanız bile hak iddia edemezsiniz. Faturanız yok cihaz kaçak cihazı alan kişiyi dövüp alsanız gasp,darp dan içeri alırlar.

İcloud aktif İphone bul aktif ise ancak o zaman kayıp moduna alabilirsiniz. yoksa geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 20 Kasım 2022; 19:18:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.