Şimdi Ara

Kayganlaştırıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
15.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini öneriyorsunuz ? Bir kaç tane baktım da yorumlarda bir süre sonra kuruyor falan yazıyor, ürün çeşitliliği de çok. Karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 16 Eylül 2020; 8:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kayganlaştırıcı Tavsiyeleri

Cinsel ilişkiler sırasında kayganlaştırıcı kullanmak, sürtünmeyi azaltarak ve konforu artırarak zevki artırabilir. Çeşitli kayganlaştırıcı türleri mevcuttur ve hangisinin sizin için en uygun olduğuna karar vermek kafa karıştırıcı olabilir.

Su Bazlı Kayganlaştırıcılar

Su bazlı kayganlaştırıcılar, su ve genellikle gliserin gibi bir nemlendirici içerir. Doğal bir kayganlık sağlarlar ve vücut tarafından kolayca emilirler. Su bazlı kayganlaştırıcılar, prezervatiflerle uyumludur ve bu da onları güvenli cinsel ilişki için iyi bir seçim haline getirir.

En İyi Kayganlaştırıcılar

Piyasada mevcut olan en iyi kayganlaştırıcılar, kişisel tercihlere göre değişebilir. Bununla birlikte, genellikle iyi incelenen ve kullanıcılar tarafından önerilen bazı popüler seçenekler şunlardır:

• K-Y Jelly
    • Astroglide
    • Sliquid

Kayganlaştırıcı Jel Önerileri

Kayganlaştırıcı jeller, su bazlı kayganlaştırıcılara benzer şekildedir, ancak daha kalın bir kıvama sahiptirler. Daha uzun süreli kayganlık sağlarlar ve anal seks gibi belirli cinsel aktiviteler için idealdirler. Bazı popüler kayganlaştırıcı jel önerileri şunlardır:

• Sensuva G-Slide
    • ID Glide
    • Eros BodySlide

Kayganlaştırıcı Önerileri

Kayganlaştırıcı seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Kişisel tercihleriniz: Kayganlığın dokusu ve kıvamı, kişisel tercihlerinize bağlıdır.
    • Cinsel etkinlik: Farklı cinsel etkinlikler, farklı kayganlaştırıcı türleri gerektirebilir.
    • Alerjiler veya hassasiyetler: Bazı kayganlaştırıcılara alerjiniz veya hassasiyetiniz olabilir. Kullanmadan önce malzemeleri kontrol etmeniz önemlidir.

Uygun bir kayganlaştırıcı seçmek, cinsel ilişkilerinizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Yukarıdaki önerileri dikkate alarak, kayganlığın konforunu ve zevkini artıracak doğru kayganlaştırıcıyı bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı bir tercih olmaz hocam, vazelinin hammaddesi petrol. Üstelik rezalet bir kokusu var.

• Vazelin ne yahu 50 sene geriden mi geliyorsunuz. Düzgün bir su bazlı kayganlaştırıcı kullanın.
  • İşte beğendiğiniz ürünler var mı diye sordum. Ürün yelpazesi çok geniş en iyisini almak istiyorum.

• durex hisset
  • Durex play [massage in 1] 200ml
    Mor rengi var. Gratis ve watsonda indirim oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Durex cabuk kuruyor, ok daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prezarvatif markalarının kayganlaştırıcı ürettiklerini bilmiyordum

• sık şunu dalgana gerisini düşünme. başını alır gidersin.

üstünde kaykay yaparlar bana mısın demez.

Kayganlaştırıcı tavsiyesi
  • Komik olmuş :)

• halis komili zeytinyağı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • durex çilekli kullandım nerdeyse bitmek üzere fena değil

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 3 Kasım 2020; 23:16:59 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    ALLAH ta seni güldürsün :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tavsiye ederim kullananlar çok memnun .

• çok toz topluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.