Bildirim
kayıp paso kayıt sildirme
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2VQUC5LPXMLKY
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çıkmaz çıkartmaya kalkarlarsada itiraz et kaybedebilirsin insanlık hali. ayrıca ben de sildircem bu sene ve kartımı vermeyi düşünmüyorum en azından şenliklere katılmak için diğer üni.mde :D -
valla içime bi kurt düştü tırsıyorum böyle bişeyden sildirmede sorun çıkarsa diye.. -
arkadaşlar net bir bilgisi olan var mı..okul istanbul üniversitesi.. -
tamam endişeleniyosun anladım ama sence kaybedince yenisi çıkartılan bişey için senin kaydını sildirememe korkun saçma değilmi??????????? -
ya orası mantıklı eyvallah ben zaten korkmamıştım da simdi az önce bi yerde pasoyu da vermek gerekiyor diyor da ondan bi kafam karıştı normalde okul kartını verince biter diye düşünüyordum -
b) Öğrenci kimliği, öğrenci pasosu ve sağlık karnesi teslim edilecek. (eğer bunlardan birisi kayıp ise günlük bir gazeteye kayıp ilanı verilerek gazetenin tamamı teslim edilecek)
bu sorun olur mu diye soruyordum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X