Şimdi Ara

Kayış mı? Zincir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
138.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Otobus uretimi yapan bi firmafa yaotigim stajimda 4 marka motor detayli.incelem.sansi b uldum. Onlardada ne zincir ne kayis. Disli mekanizma ile yapilmis egzantrik milinin tahrigi.. otomobil motorlarinda maliyeti cok yukseltiyor anlasilan bu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw nin v10 tdi motorunu tek gecerim ne zincir ne kayis direk disli :) http://www.youtube.com/watch?v=YfuNppz1GVc
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Parantez içini doğru düzgün okusanız bu soruyu sormanıza gerek kalmayacak bakınız ne yazmışım 2.defa yazayım (Gerçek km'yi servisten öğrenebilirsiniz)
    demişim bu ne demek binlerce araç içinden kendi aracının kaç km'de değişim ihtiyacı olduğunu servisini arayıp öğren demek,70-100.000 km demem en kötü ihtimal devamlı yüksek devir çevirerek kullanan biri için veya performansa yönelik araçlar için mesela bir markanın eksantrik zinciri 90.000 km de değişiyor.Marka vermedim ama illa isterseniz yazabilirim.

Ayrıca bazı markalar riske girmemek için erken değiştiriyor ki sonra size dönüşü şeklinde olmasın.

• b_duman kullanıcısına yanıt
    98-2001 arası vtr 800'lerde böyle taş gibi motordur.
  • Arkadaşlar A-180 cdı 2013 model aracın trigeri zincirlimi kayışlımı ben varmı,kaç km de değişiyor
  • Honda Civic i-vtech motorlarda triger yoktur. 500k çevirip zincirle ilgili bir işlem yapılmamış araçlar sorunsuz bir şekilde yürümektedir. Sesi ise özellikle düşük devirlerde hiç yoktur. Rölanti de aracın çalıştığı neredeyse duyulmaz. Yüksek devirlerde ses artabilir ama nedeni ise zincir değil yalıtım eksikliğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 4 Temmuz 2019; 17:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.