Şimdi Ara

Kayıt dondurma veya sınıf tekrarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben 1 sene hazırlık okudum ve 1. sınıfa geçtim fakat okuduğum bölümden memnun değilim ve 1 sene tekrar sınava hazırlanmak istiyorum ama ne olur ne olmaz diyede kazanamazsam diye bölümümde de kalmak istiyorum. Kayıt dondurmayı araştırdım fakat geçerli mazereti olmayanlar için sıkıntılı bir durum eğer bu sene gitmezsem okula fakat harçları yatırırsam ne gibi bir problemle karsılasabilirim veya herhangi bir sorun olur mu ve sınıfta kalıp tekrar 1 okur muyum?

Teşekkürler.

• Hiçbir problem olmaz,sınıfta kalıp tekrar 1.sınıfı okursun.
  • teşekkür ederim bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothsystem

teşekkür ederim bilgilendirme için

Rica ederim.Senin durumunu yaşadım,kayıt sildirmedim bi sene daha hazırlandım sadece harçları yatırarak.Sadece yoklama alınan dersler GR,yoklama alınmayan dersler FF görünüyordu benim.Ayrıca evdekilerin bana çıkışmalarından,istememelerinden dolayı öğrenim kredim kesilmesin,o parayı dersaneye veririm diye de kayıdı sildirmemiştim.
  • iyiymiş :D şimdi 3 eylülde kayıt yenileme vs var onları yapıcam demi ders seçimi falanda aynı şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rothsystem -- 23 Ağustos 2012; 2:04:48 >
  • quote:

iyiymiş :D şimdi 3 eylülde kayıt yenileme vs var onları yapıcam demi ders seçimi falanda aynı şekilde?

Aynen kafana göre yap yolla.
  • tamamdır usta çok yardımcı oldun sağolasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAYIT DONDURMA ve AİLE SORUNU?
    14 yıl önce açıldı
    Kayıt dondurma ücretli mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Rica ederim.Senin durumunu yaşadım,kayıt sildirmedim bi sene daha hazırlandım sadece harçları yatırarak.Sadece yoklama alınan dersler GR,yoklama alınmayan dersler FF görünüyordu benim.Ayrıca evdekilerin bana çıkışmalarından,istememelerinden dolayı öğrenim kredim kesilmesin,o parayı dersaneye veririm diye de kayıdı sildirmemiştim.

birebir aynı durumu yaşamışız

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

birebir aynı durumu yaşamışız

Valla atlattık hocam o günleri.

Rothsystem;Ne demek dostum,rica ederim.

• Okulunu dondurabilirsin hiç harçlada ugraşmazsin,
    İkamet ettigin mahallenin muhtarina giderek
    * Fakirlik yani durum yetersizligi belgesi alirsin
    ( bu belgeyi almak için herhangi belge ve fakir olmak gerekmez istenildigi taktirde herkez tarafindan alinabilen bir evraktir ve resmidir.)
    * dilekçe yazmalisin, okuduğun fakülte / myo müdürlügününe verilmek üzere.
    ( yazdigin dilekçede donduracagin dönemleri belirtmelisin örn; 2012 2013 - bahar ve guz donemi olmak üzere tam egitim donemi dondurmak istiyorum. Ekte sundugum evraktada belirttigim sebepten dolayi diye de bitirirsin )

yazdigin dilekçeyi ve evragi beraber olarak okul mudurlugune ver işin tamam okulunu boylece dondurmus oluyorsun.

Ben zamaninda cok ugrasmistim ve sagdan soldan bilgi edinerek neler cektim inş isini gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi bölümdesin hocam ? merak ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.